Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas draugauti su puoduku?

Mano dukryte sededavo ir padarydavo ant puodo jau kokiu 7 men. Paskui vasara daug vazinejom, puodo nesiveziojom ir ji atprato. Dabar jaimetukai ir nenori sedeti ant puodo doh.gif As tik pasodinu ji is karto nuo jo bega doh.gif Nezinau kaip vel pripratinti doh.gif
Atsakyti
Apie tai ir eina kalba, kad nereikia perlenkt lazdos su tuo ankstyvu sodinimu,nes galima tik atbaidyt nuo puodo lotuliukas.gif Aš irgi nesiruošiu laukt, kol mano vaikas pradės lankyt darželį ir lai ten jį pratina tongue.gif Tam, kad vėliau norėtų su puodu ''draugauti'' dabar ir neverciu... Ir nereikia per daug dramatizuoti ''puodo'' problemos doh.gif :anksčau ar vėliau visi išmoksta tualetu naudotis blush2.gif (čia nekalbam apie klinikinius atvejus verysad.gif ). Manau, sėdi 1metų vaikas ant puodo ar ne, čia ne vaiko, o jų mamyčių ambicijų klausimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aca @ 2007 11 27, 16:38)
Mano dukryte sededavo ir padarydavo ant puodo jau kokiu 7 men. Paskui vasara daug vazinejom, puodo nesiveziojom ir ji atprato. Dabar jaimetukai ir nenori sedeti ant puodo doh.gif As tik pasodinu ji is karto nuo jo bega doh.gif Nezinau kaip vel pripratinti doh.gif

butent taip labai panasiai ir buvo mums smile.gif
O ant kilimuko buvo kokia 6 kartus,su tualetiniu issausindavau,paplaudavau ir tiek smile.gif Buvo baisu,bet jai dabar dziaugsmo suteikia smile.gif Pvz-siandien atsinese puoda,pasidejo salia manes ir prikakojo biggrin.gif paskui atsistojus saukte saukia ka ji padare gero,negalejo atsidziaugti biggrin.gif
Aisku,kad kekvianam savas laikas ax.gif vienodu juk nebuna smile.gif
Atsakyti
mes tai pradejom sedet ant puodo nuo 9 men, ir tuo visai patenkinti. Dabar mum 1 metai ir 8 men. tai jau beveik ir patys pasiprasom ant puodo, aisku buna visokiu bedu, bet zinom, ko sedim ant puoduko, ir ka i ji turim padaryt. Manau kuo didesnis vaikutis, tuo sunkiau jam iaiskinti kas ten per daiktas tas puodas.... smile.gif
Atsakyti
Savo pipira pradejau mokinti nuo metuku bet nesiseke tai nusprendziau nekankinti tad vel pradejome sodint nuo 1,6 tad galiu pasakyti sauniai mums sekesi ir dabar jau pats supranta jei nori reikia sesti ant puoduko thumbup.gif
Atsakyti
Nesinervuokit, mamos, jeigu jūsų 1-1,5metų(ir vėliau) nesiprašo ant puodo: jam tai dabar tiesiog neįdomu schmoll.gif , o ne dėl to, kad jis yra nesubrendęs:yra daug svarbesnių dalykų: mokintis vaikščiot, tyrinėt aplinką ir t.t. thumbup.gif . O jau kažkur nuo 1.5(apytiksliai) jau galima pradėt ''aiškint'' vaikui, kam tas ''daiktas ''(puodas) tongue.gif reikalingas( čia ne mano, o ilgametė mamų patirtis)
Atsakyti
Ne nu vaika nuo 6 menesiu sodinti ant puodo, tai tikrai apsurdas, nesamone, kaip koki suniuka dresuoja. doh.gif Ateina laikas - ir vaikas pats noriai seda ant puoduko, tik reikia paaiskinti kame cia reikalas, kodel cia taip reikia daryti topsecret.gif . Mes puodu naudojomes labai neilgai (3 men.), po to is karto ant klozeto sedomes thumbup.gif Ir nematau cia jokios problemos, kad vaikas truputeli ilgiau panesiojo pampersus. hihihi.gif
Atsakyti
Pirma kart ant puodo mazoji atsisedo kokiu 7,5 men,dabar mums metukai ir maniske noriai daro visus reikaliukus i puoduka, namie vaikstom be pamperso,jei kur nors vaziuojam toliau tai dedu pampi,del viso pikto,bet seip dazniausiai iskencia smile.gif
Atsakyti
Mes puodą nusipirkom kai vaikui buvo 6men, is pradziu kai pasodindavom taip ir padarydavo, o paskui pradėjo nebepatikt sėdėt ant puodo ir ilgai nenorėjo, bet kai atšilo, stengiaus laikyt be pamperso, bet ir taip ilgai darė į kelnes, nors aš jai rodydavau kad čia reik daryt. Bet matyt, kai atėjo laikas, pati suprato kam tas puodas skirtas ir pradėjo sėst, nuo tada tik kelis kartus buvo šlapiom kelnėm
Atsakyti
na mes puoda ir anksti nusipirkom... tik kad i ta puoda nieko nedarom.. dabar jau metukai, duodu su tuo puodu pazaist... pats atsiseda steni... aaaaaa smile.gif sako. bet kad dar ka padares butu, tai schmoll.gif . na bus matyt kaip cia mum seksis, nu po truputi stengsimes pratintis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 11 26, 18:21)
aš saviškę pradėjau sodinti nuo 1,5 m, bet  kategoriškai atsisakė sėdėti, tai ir nekankinau vaiko, atėjo laikas ir pati atsisėdo (1,10 m)

Sveikutes 4u.gif

Mano mazyliukas irgi nenori sedeti ant puoduko o as jau buvau sunerimusi kad tokio amziaus dar nesedi, bet cia paskaitinejus nusiraminau..Buvo tarpas kai visa savaite sesdavo ant puodelio ir padarydavo o dabar kartais pasedi ir padaro jei kazkuom sudominu o jei nieko neveikia tai ir nesedi schmoll.gif
Atsakyti
As visad buvau pries tais mamas,kurios vaikucius kaip dresiruojamus padariukus, sodinti ant puodo pradeda nuo puses metuku doh.gif ,nes manau,kad VISKAM SAVAS LAIKAS!
Savo mergyte planavau pradeti mokinti pusantu metuku,kai vaikas gali pats viska suvokti,koks cia,procesas vyksta smile.gif .Taciau taip atsitiko,kad naktipuodi nupirkom kai ji suejo 1.2men.Ir...jai taip visas tas reikalas patiko,kad padarai sysiuka ir po to nesi ispilti ir dar vandens nuleidima gali paspausti,kad vaikas siauniai tik per menesi,net nakciai atsisake pampersiuku thumbup.gif
Zodziu,be jokiu traumu ir su dideliu susidomejimu musu mazoji nuo metu ir dvieju menesiu,nesioja tik triusikelius tongue.gif
Atsakyti