Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas draugauti su puoduku?

QUOTE(tiana @ 2008 07 03, 20:48)
mums irgi tas pats buvo:  9-12 men  dare tvarkingai i puoduka kaku,  suejo matai- vsio doh.gif , daryk ka nori ir kaip nori, o puodas- priesas.  viska zino, viska supranta, slepiasi, verkia pridares i kelnes, BET...
nzn, gal reikes pameginti nupirkti dangti ant klozeto ax.gif
Papildyta:
1,9 m

Tik nesupyk, bet truputi negerai jei verkia padaręs į kelnytes unsure.gif verysad.gif Gal per daug spaudimo vaikutis jaučia blush2.gif ir mes jau puoduką tokio amžiaus lyg buvom prisijaukine, bet stipriai atgulėm ligoninėn ir teko jį pamiršt ilgam, tai ra iki šiolei bigsmile.gif mum jau 2 metukai du menesiukai ax.gif Tik nesenai užsispyriau, kad gana su tais pampais vaikščioti vyruks jau viską šneką jau ir martelę auginamės lotuliukas.gif o ji jau su triusikiukais vaikšto laugh.gif tad Matukui gėda pelėda vo tep biggrin.gif Tania gal kokiam pusei mėnesiukui atsisakykit puoduko, nebent bart gavęs buvo stipriai, o gal aš per jautriai į tavo žinutę sureagavau blush2.gif Aš bart irgi vienu metu daviau, bet nepadėjo visiškai schmoll.gif jis pats ūgtelėjo ir suprato, kad daro sysiu balutę ir negražu ant grindų sysioti blush2.gif o dar liuks buvo, kai kažkas lifte prymyžo doh.gif tai mes su vyru, oi sakom kokie negeri vaikučiai net lifte sysioje fui nemandagu balute daryti, tai jam paliko didelį įspudi. Ir jei netyčia pasišlapina, tai sako mama netycia balute padajau tikjai tikjai daugiau nedajysiu tongue.gif wub.gif Žinau vieną reik išlaukti ir džiaugsmas pats į namus ateis wub.gif
Atsakyti
Sveikos,pas mus ta pati situacija.Piktuoju nenoriu versti ant puoduko daryti,o graziuoju sako:neeee! g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurink @ 2008 07 05, 16:43)
Sveikos,pas mus ta pati situacija.Piktuoju nenoriu versti ant puoduko daryti,o graziuoju sako:neeee! g.gif

Bet juk nėra to blogo kas neišeitų į gerą ax.gif Ateis tavo burbuliui laikas ti reik kantrybės išlaukti wub.gif Mes žinok jau stumemės į priekį nepasakyčiau, kad puikiai nors man to visai ir nereikia. Nes niekur neskubam smile.gif kol eis į darželį viską mokės, nes pavalgyt jau moka savarankiškai thumbup.gif su šakute, tai visai profas, nes su šauktu ilgus metus buvom susipykę, bet dabar kabina košę tik paduok. Mes buvom begalo nevalgūs doh.gif o kai nustojau maitinti dviejų maitinti papuliu blush2.gif apetitas žvėriškas atsirado, net minties ir įsivaizduot neįsivaizdavau, kad mao pienas tks sotus buvo blink.gif O dabar jau eina trečia savaitė, kaip jo negauna, bet jis jį jau pamiršo, tik dar prie papuliu karts nuo karto galvyte priglaudžia wub.gif wub.gif turbūt to artumo trūksta, kaip akščiau nors stengiuos jį glausti ir taip prie krūtinės, bet tada jis mane atsumia ir sako mama as didelis lotuliukas.gif taip jam kartojam kadangi jau užaugo pienuko mamos nebereikia biggrin.gif
Tad tie vaikučiai tokie wub.gif wub.gif o kaip sekas auklei su puoduku jį pratinti tu būtum namie gal kas pajūdėtų svarbiausia ledus pralaužti, o mes tą ir darom thumbup.gif Bet koks užsispyręs ožiukas pas mane auga doh.gif
Atsakyti
Mano didžioji su puoduku draugavo nuo 1 metukų, viduriniukas - nuo 2, o mažylis tik nuo 2 su puse, kažkaip pradėjau mažiau sureikšminti , reikalauti . Bet tas "draugauti", tai turiu galvoje - pilnai visi reikaliukai bigsmile.gif
Bet kai vaikučiai be streso susitvarko, tai nei namuose, nei vėliau darželyje į lovytes nedaro. Nes teko matyti kaip darželyje vaikučiai atsikelia po pietų miego šlapi, kokios išsigandusios būna jų akytės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2008 07 03, 20:09)
Kiekvienam tas laikas skirtingas, svarbiausia nepražiopsoti  ax.gif Mano mažajam 1,9 su trupučiu sėdasi puikiausiai, išmokom per tris savaites, kai tik pradėjo daryt į puodą,  iš karto nebedėjau sauskelnių, pradžioj buvo bėdų, lauke porą kartų prisisiojo, pavaikščiojo išsižergęs  lotuliukas.gif ir  daugiau nebedaro, nakčiai tai dedu pampą, nes gaila čiužinio  ax.gif  blush2.gif nors jau reiktų ir jo nebedėti, nes kelias naktis pats prabudo, , supratau, kad nori , padarė ir taliau miega
Kantrybės visoms  4u.gif

Jei ryte pampersas dausas - galit nedėti. Arba patiesti neperšlampamą paklodę.

QUOTE(laurink @ 2008 07 05, 17:43)

Gal dar nelaikas g.gif Maniškis jau tvirtai draugauja su puodu tiek namie, tiek darželyje thumbup.gif . Bet pastebėjau, kad nemėgsta spaudimo: ar nori, gal nori, visgi gal nori blush2.gif Palieku pačiam spręsti kada sėsti. Po truputį jau pats savarankiškai nueina ir atsisėda.
Atsakyti
Sveikutės ko tais mūsų temukė ištuštėjusi g.gif nejau niekas neturi pasigirti super vaikiukų pasiekimais rolleyes.gif lotuliukas.gif
Laurink, kaip jum sekasi bigsmile.gif
Mes jau draugaujame ir puikiai thumbup.gif naktį miega nuogučiukas hihihi.gif ir sausutėlė lovytė būna tongue.gif tik va su lauku dar vis bijausi kotais, bet puslytė jau sustiprėjusi thumbup.gif ir sysiuką jau sulaikyti moka, namie jei būna virtuvei greit ciongu neša į savo kambarį ant puoduko laugh.gif
Atsakyti
Mano mazylis budamas 9 men., labai mego puodeli, o dabar didziausia beda. Pasedi pora sekunziu ir viskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sibaivirga @ 2008 08 14, 12:41)
Mano mazylis budamas 9 men., labai mego puodeli, o dabar didziausia beda. Pasedi pora sekunziu ir viskas verysad.gif

Mum praaitą vasarą buvo pusantrų, tai lygiai tas pats. Jis net nesuvokė, kad kapsi ar bėga jam kažkas biggrin.gif stovi žaidžia nuogučiukas pasisioja dar išmindžioja ir nė mirkt bigsmile.gif tai nusiraminau iki šios vasarėlės thumbup.gif viskas super pagal planą lotuliukas.gif jau dičkis ir viską supranta kas kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
musu suneliui 1,5metuku ir ant puoduko sesti nenori-cypia,rekia,per prievarta nenorim sodinti.nedraugauja jis su puoduku ir viskas..kolkas naudojam pampersus doh.gif gal greit situacija pasikeis g.gif
Atsakyti
...ir mums nieks neiseina su puoduku ;( kazkokia puodukofobija wub.gif doh.gif
nors viska zino, viska supranta, ir prisidares labai gedijasi

tikrai nzn ka daryt g.gif

1 m ir 10 men
Atsakyti
Pas mus irgi problema doh.gif Sėdėti pasėdi jau kažkiek, įduodam į rankas radijukę, sukinėja, spaudinėja mygtukus, nes kitaip stotųsi ir bėgtų tolyn. Prasėdi vos ne 20 min. ir nieko. Tik atsistoja, pasislepia kamputyje ir jau bėga fontaniukas ant grindų. Vasarą laksto namie be pampio, bet man baisu jį visad taip laikyti, jau ne vieną kartą vos galvos neprasiskėlė doh.gif , patyliukais pasysioja, iš karto nepamatau, bėga, slysta ir teškiasi ant grindų ar į kokį kampą doh.gif Kai pamatau balutę, rodau, aiškinu, leidžiu ir įlipti lotuliukas.gif - nu kolkas dar neveiksminga. Puodukas stovi namie be turinio...

P.S. O sodinti pradėjau nuo 7,5 mėn. kai jau tvirtai sėdėjo, kiekvieną rytą darė abu reikalus ir po dienos miegelio, atėjo pirmasis gimtadienis ir visi puoduko reikalai "užsirišo" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 14 rugpjūčio 2008 - 23:44
Nesijaudinkit mamytės, jeigu nepavyksta anksti atsisakyti sauskelnių. Pernai vasarą mano mergytei buvo 1,5 metukų ir aš jau nusprendžiau, kad gana tų sauskelnių, mokinau daryti ant puoduko ir ką? Ogi nieko, ant puodo ji nesėdėjo, o darydama su triusikėliais tiesiog stovėdama verkdavo ir rodydavo pirščiuku į klyną. Pasikankinom savaitę be jokios pažangos ir nusprendžiau, kad nekankinsiu vaiko, dar per anksti. Atėjo žiema, bet mūsų namuose labai šalta ir pabijojau, kad mažiukė prisidariusi peršals, todėl laukėme iki šios vasaros. Uždėjau triusikiukus, kelias dienas rodžiau, kur reikia daryti sysiuką , kelios dienos nuolat sodinau ir to pakako. Net nelaimės buvo vos kelios. Kai nori sysių, net neprašo, nueina pati į vonią, pasiima puoduką ir padaro.
Atsakyti