Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas draugauti su puoduku?

Na kai buvo jam kazkur 10men,buvau pradejus sodint ant puoduko,bet ant jo sededavo tik tol ko maitindavau,tai siusiu padarydavo,paskui padarem pertrauka ir yra kaip yra.Oi,nesnekam apie kilimus doh.gif Guodzia vien tai ,kad planuojam ismest dangas ir deti grindis.Tai tavo mazius tik nedanesa,o mano tai net nenori danest,o supranta kuo puikiausiai,kad negerai padare,bet sodinamas ant puodo tik rieciasi,sulenkt niekaip nevalioju. Bandziau saldainiu pagalba,tai sedi tol kol saldaine papuola i burna,o paskui ate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurink @ 2008 06 15, 18:42)
Na kai buvo jam kazkur 10men,buvau pradejus sodint ant puoduko,bet ant jo sededavo tik tol ko maitindavau,tai siusiu padarydavo,paskui padarem pertrauka ir yra kaip yra.Oi,nesnekam apie kilimus doh.gif Guodzia vien tai ,kad planuojam ismest dangas ir deti grindis.Tai tavo mazius tik nedanesa,o mano tai net nenori danest,o supranta kuo puikiausiai,kad  negerai padare,bet sodinamas ant puodo tik rieciasi,sulenkt niekaip nevalioju. Bandziau saldainiu pagalba,tai sedi tol kol saldaine papuola i burna,o paskui ate 4u.gif

Laurink duok žinią jei pasistumėsit į priekį 4u.gif ir kokio stebūklo dėka mirksiukas.gif hihihi.gif Nes mes tai tinginiaujam, bet nu žinok netikiu, kad per vasara dar vis mano vyriuks protestuos nugis ir tetis mokino, kaip reik vyriškai atlikt šį reikal jam gilus dzin doh.gif užsispyręs net nežinau ko imtis, kaip išaiškinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 06 16, 23:46)
Laurink duok žinią jei pasistumėsit  į priekį 4u.gif ir kokio stebūklo dėka  mirksiukas.gif hihihi.gif Nes mes tai tinginiaujam, bet nu žinok netikiu, kad per vasara dar vis mano vyriuks protestuos nugis ir tetis mokino, kaip reik vyriškai atlikt šį reikal jam gilus dzin doh.gif užsispyręs net nežinau ko imtis, kaip išaiškinti g.gif

Butinai pranesiu apie laimejimus sioj srityj,dabar leidau atsikvept vaikeliui,kad streso neivaryciau ax.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurink: 17 birželio 2008 - 21:37
QUOTE(laurink @ 2008 06 17, 21:27)

Apie ką čia taip mastai g.gif lotuliukas.gif Aš irgi sakiau, kad luktersiu savaitėlę, bet man atrodo, tai užtruks kur kas ilgiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes kai buvom 8men, tai sesdavo ant puoduko ir ten viska padarydavo, vat galvojau nebus problemu! Gal po poros menesiu ne is tolo doh.gif Dabar du metukai, tai atsiseda ant puoduko pasedi, tada atsistoja nubega uz sofos pasisioja, atbega atgal ir vel atsiseda ir juokiasi doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Atsakant į šios temos klausimą, vieno teisingo atsakymo nėra. Daug priklauso nuo pačio vaiko. Vyresnėlis pratintis pradėjo pusantrų metų. Pasėdėdavo, bet nieko nepadarydavo. Nubėgdavo ir apvarydavo lovą doh.gif Kiek buvo pykčių, aiškinimų, bet pažangos jokios. Vieną dieną pamatė laiptinėje, kaip katė prisisiojo ir valytoją ją barė. Nuo to karto viską darė tik į puodą biggrin.gif .

Jaunesnėlis su puodu susidraugavo tik 2 metų 2 mėnesių. Bandydavau laikyti šlapią - jokios reakcijos. Jei padarydavo atsitiktinai į puodą, iškart užmiršdavo kokiai savaitei doh.gif . Vėl varydavo į kelnes. Vieną savaitgalį išvažiavom į gamtą, laikiau be pamperio, tik puodą "ant akių". Vieną kartą padarė, aplinkui buvę draugai buvo įtraukti į "pasidžiaugimo ceremoniją" biggrin.gif Po to karto sėkmingai darom į puodą. Tik darželyje nelabai nori daryti, nešasi namo. Bet labai tikiuosi, jog viskas susitvarkys rolleyes.gif
Atsakyti
as skaiciau kazkokio psichologo knygoj kad pratint prie puoduko reikia vaika kai jam mazdaug 2 metukai, man tai keistai atrodo kai vaikucius sodina vos ne nuo puses metuku, dar sedet normaliai nemoka jau ant puodo sodina biggrin.gif jie juk nesupranta dar nieko biggrin.gif na bet cia aisku kiekvienos mamytes reikalas smile.gif mano berniukui 1 metas ir 10 men tai puodas jam tik zaisliukas pastumdo, pameto o sedet visai nenori g.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif reik per vasara mum susidraugauti su puoduku bigsmile.gif kol gali nuoga dubce lakstyti blush2.gif jei tik su triusikėleis varo į juos, o jei nuogu užpakaliuku, tai padaro į puoduką biggrin.gif tad visą dienelę namie mauglis pusnuogis varinėja lotuliukas.gif Vyliausi pradėsim kalbėti išmoks pasakyti, tai bus be vargo kur tau smile.gif sako mama biksi balute padajau tikjai tikjai daugiau nedajysiu lotuliukas.gif Su paskatinimu pats sėdasi doh.gif
Atsakyti
Kiekvienam tas laikas skirtingas, svarbiausia nepražiopsoti ax.gif Mano mažajam 1,9 su trupučiu sėdasi puikiausiai, išmokom per tris savaites, kai tik pradėjo daryt į puodą, iš karto nebedėjau sauskelnių, pradžioj buvo bėdų, lauke porą kartų prisisiojo, pavaikščiojo išsižergęs lotuliukas.gif ir daugiau nebedaro, nakčiai tai dedu pampą, nes gaila čiužinio ax.gif blush2.gif nors jau reiktų ir jo nebedėti, nes kelias naktis pats prabudo, , supratau, kad nori , padarė ir taliau miega
Kantrybės visoms 4u.gif
Atsakyti
Niu pas mus namuos šventė assa.gif biggrin.gif Antra dienike daro pats į puoduką, du kart neprašytas nubėgo pats atsisėsti, sako mama bėgam bigsmile.gif ir duoda man ranka, nes kitam kambarį buvo puodukas lotuliukas.gif Aš jį pamokinau sakyti, kai nori, kad šauktų bėgam noriu sysiu biggrin.gif Į lauką tikrai dar dėsimės ax.gif Bet kokios kantrybės reikia doh.gif Ir nežinau ką dabar daryti jei tik jis būna su kelnaitėmis sysioja į jas doh.gif o jei nuogu dubciuku bėga ir iš kart sysioja į puoduką unsure.gif Aš jį jau senai laikydavau su triusikiukais, bet būdavo 10 porų padžiautų skalbti, o rezultato jokio unsure.gif Tai gal mąstau tegu pripranta prie to puoduko, nes turbūt jis nespėja triusikiuku nusimauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diva3 @ 2008 07 01, 15:18)
Mes kai buvom 8men, tai sesdavo ant puoduko ir ten viska padarydavo, vat galvojau nebus problemu! Gal po poros menesiu ne is tolo doh.gif  Dabar du metukai, tai atsiseda ant puoduko pasedi, tada atsistoja nubega uz sofos pasisioja, atbega atgal ir vel atsiseda ir juokiasi doh.gif  verysad.gif

mums irgi tas pats buvo: 9-12 men dare tvarkingai i puoduka kaku, suejo matai- vsio doh.gif , daryk ka nori ir kaip nori, o puodas- priesas. viska zino, viska supranta, slepiasi, verkia pridares i kelnes, BET...
nzn, gal reikes pameginti nupirkti dangti ant klozeto ax.gif
Papildyta:

1,9 m
Atsakyti