mergyte pradejo su puoduku draugauti nuo 8 men ir jai patiko o sunelis yra metu ir beveik menesiuko bet puoduko npripazysta ir neversiu jo ateis tam laikas kai pats prades noreti sestis ant puodko pati po truputi pratinsiu kad nebijotu bet sedeti ir i ji daryti dar kolkas neversiu kad neivaryciau vaikui baimes jausmo
Pirmą kartą bandžiau pratinti kai buvo 1,5 mėn. sekėsi neblogai, bet greit vaikui įkyrėjau su savo ,,nori sss", tai pradėjo bijoti puodo
dabar 1,8 mėn. pradėjo vėl sėsti, žiūriu daugmaž laiką ir pasiūlau ,,gal nori sss", bet nebesu tokia įkyri
jei pats atsisėda, tai visada padaro, aš tarsi primenu, sekasi
kol kas (tfu tfu tfu)

maniskis niekada puodo nemego...pasodinu o jis bega nuo jo..tai gal nepatinka ar kas...kartais tik pazaisdavo ir tiek...dabar 2 metukai jam tai va sedim be pampersu kelinta diena ir pratinames ..snd du kartus padare ant puodo..ebt ne tame esme...as dabar jau matau kad jis supranta kas tai yra ir pats rodo sysi sysi sako ..reiskias nori ir zino kad negerai ant zemes daryti ...aisku dar neislaiko pusle matyt ...bet va jau po biski po biski ir bus gerai
tiesiog ateijna laikas ir viskas

manau vaikas turi suprasti,kas tas puodukas ir ka jane reikia daryti
mums 1.3m mes bijom puodo nerealiai

QUOTE(BABY @ 2008 06 10, 21:21)
maniskis niekada puodo nemego...pasodinu o jis bega nuo jo..tai gal nepatinka ar kas...kartais tik pazaisdavo ir tiek...dabar 2 metukai jam tai va sedim be pampersu kelinta diena ir pratinames ..snd du kartus padare ant puodo..ebt ne tame esme...as dabar jau matau kad jis supranta kas tai yra ir pats rodo sysi sysi sako ..reiskias nori ir zino kad negerai ant zemes daryti ...aisku dar neislaiko pusle matyt ...bet va jau po biski po biski ir bus gerai
tiesiog ateijna laikas ir viskas

Oi jum gerai

Jam dalampački. Viską supranta jau susikalbam, bet kaip jam paaiškinti, kad nedarytu į triusikėlius, kad ankščiau nubėgtų

QUOTE(mama Laurita @ 2008 06 10, 22:08)
manau vaikas turi suprasti,kas tas puodukas ir ka jane reikia daryti

Tikrai ir maniškis tokio laiko ne tai, kad bijojo puoduko, suvokt jau suvokė kam jis skirtas

Norėčiau, kad ir daugiau mamyčių atsirastų, kurios augina jau ugtelėjusius užsispyrusius myžniukus Jautukus

kai pradeda sėdėti galima po truputį mokintis šio "meno"
Maniškiu 9 mėn.su trupučiu. Bandom su puodu "žaisti".
Pirmą kartą daviau apčiupinėti, pažaisti, tai sugebėjo trinktelti sau į galvą
Jau galvojau bus šakės, nebepasodinsiu. Bet kai sodinu neprieštarauja, tik ilgiau išsėdėt tai jau problema. Sodinu po miego, pamaitinus, kartais pavyksta padaryt į puoduką, kartais ne... Belieka tik apsišarvuot kantrybe
Bet kaip sakoma "Roma per naktį nepasistatė"
Pirmą kartą daviau apčiupinėti, pažaisti, tai sugebėjo trinktelti sau į galvą

Bet kaip sakoma "Roma per naktį nepasistatė"

Sveikos,mamytes.Mano maziukui 2m,bet kai sakau sesk ant puoduko,tai rekia:'Ne' ir viskas.Matyt busiu praleidus ta momenta kada reikejo uzsiimt rimtai.Jauciuosi del to blogai
Ir laiko tiek daug neturiu dirbu pamainini darba,o teciui daug patogiau uzdet pampersa
Va taip,laukiu stebuklo,o kai paleidziu be sauskelniu,tai jis kuo puikiausiai supranta,kad fui kake padare.O mano vyresnysis 5m,tai jau 1,6m dare ant puoduko tik nakciai dedavome sauskelnes

QUOTE(laurink @ 2008 06 14, 19:07)
Sveikos,mamytes.Mano maziukui 2m,bet kai sakau sesk ant puoduko,tai rekia:'Ne' ir viskas.Matyt busiu praleidus ta momenta kada reikejo uzsiimt rimtai.Jauciuosi del to blogai
Ir laiko tiek daug neturiu dirbu pamainini darba,o teciui daug patogiau uzdet pampersa
Va taip,laukiu stebuklo,o kai paleidziu be sauskelniu,tai jis kuo puikiausiai supranta,kad fui kake padare.O mano vyresnysis 5m,tai jau 1,6m dare ant puoduko tik nakciai dedavome sauskelnes 

Laba laurink džiaugiuos, kad jungies į myžniukų gretas

Nu niekaip nein įkalbėt, kad ant puoduko darytusi jis viską supranta jis net pasisako mama šlapia ,kai spec., nekeičiu triusikėliu, kai prisidaro. Nežinau laukiu geresnių laikų

QUOTE(wikonda @ 2008 06 14, 20:48)
Laba laurink džiaugiuos, kad jungies į myžniukų gretas
Aš ir auginu sunuti, kuris vyresnis už tavajį tik dviem mėnesiukais ir ta pati situacija pas mus
Nors aš ir namie dieną naktį su juo
bet čia manau ne tame problema, nes sesers berniukas jau pusantrų pats prašėsi sysy
Nu niekaip nein įkalbėt, kad ant puoduko darytusi jis viską supranta jis net pasisako mama šlapia ,kai spec., nekeičiu triusikėliu, kai prisidaro. Nežinau laukiu geresnių laikų
O, kad prašokom ir mes ta laikotarpį, tai čia faktas
Tau dar sunkiau tu dirbi
bet jei tėtukui labiau patinka pirkt pamperius
tegu juos deda 

Aciu dievui,kad ne man vienai tokios bedos,o jau galvojau kokia as

QUOTE(laurink @ 2008 06 15, 13:25)
Aciu dievui,kad ne man vienai tokios bedos
Juokauji tu viena manau begalė yra mamyčių tik gal jos tyli nesisako, kad jų vaikučiai myžniukai

Kokia pas jus situacija

Na kiekvienam vaikui vis kitaip mes su puoduku
draugaujame ir esame jau 3-4menesiai be pampersu ir paskutini poka kurio net nereikejo praplesti atidaveme sunaus draugui Modestukui
,o seip labai sunku buvo pacioje pacioje pradzioje bet dabar kaip smagu kai vaikas pasako kad nori sysiuko
,,,,,
Na buna dar avariju bet su rimtesniu reikaliuku nei sysiu,o su kakuciu buna kad jau kai nori tai nori ir jis atsiranda kelnese
.
Na visoms mamytems palinkesiu stiprybes

Na buna dar avariju bet su rimtesniu reikaliuku nei sysiu,o su kakuciu buna kad jau kai nori tai nori ir jis atsiranda kelnese

Na visoms mamytems palinkesiu stiprybes