Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas draugauti su puoduku?

Mes su puodu irgi nedraugaujam dar (čia apie mažylį kalbu) ax.gif . Nepergyvenu girdėjau, kad nereikia bereikalo vaiką kankinti, kai supras ko iš jo norime ir kai ateis noras mėgdžioti suaugusius tai vaikiukas pats pasiprašys ant puodo ar tuoleto mirksiukas.gif Tai aš ir nereikalauju dabar iš jo per daug smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei netrukus bus 11 ir jau galvojau,kad pats laikas pradet pratint prie puoduko,bet paskaiciau kitu mamyciu komentarus,tai galiu dar iki vasaros tikrai palaukt,jau bus didesne,supras viska labiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mergytei jau 1,8m.ir ji pati pradejo prasytis ant puoduko smile.gif .o as jau beveik vilti buvau praradus,kad ji kada savo noru atsises ant jo doh.gif .Mano tevai ir seneliai man vis primindavo,kad butinai reikia pratinti sesti ant puodo,nes paskui bus per velu.Bet vaikas pats supranta kada jam pradeti slapintis i puoduka..... smile.gif
Atsakyti
Na mes su puodu jau draugaujame visa diena ir niekada nepridarome i kelnes ir mes labai didziuojames savo maziuku thumbup.gif ,,,O dabar man atrodo pats sunkiausias periodas kai pratinsimes ir nakti miegoti be pamperso,na ka palinkekite man mamos stiprybes nes jauciu bus sunku doh.gif
Atsakyti
Rimtai užsiėmiau su mažaja nuo 18 mėn. nes ankščiau buvo bergdžias reikalas.Dabar jau pati prašosi, pampersą naudojam tik nakčiai..Nesaku jog nepasitaiko avarijų, visko būna, bet labai retai...Dažniausiai tik truputėlį įsisioja į kelnytes ir šaukia mama sysia ir kitą likusį turinį padaro į puodą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitokas @ 2008 02 22, 00:30)
Mano dukrytei netrukus bus 11 ir jau galvojau,kad pats laikas pradet pratint prie puoduko,bet paskaiciau kitu mamyciu komentarus,tai galiu dar iki vasaros tikrai palaukt,jau bus didesne,supras viska labiau  mirksiukas.gif

Ramiai laukit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, savo dičkį prdėjau sodinti ant puoduko, kai tik išmoko pats tvirtai sedėti, iš ryto kai atsibusdavo ir pasodindavau ant puodo. Taip po mažu ir įprato daryti savo reikaliukus, nes kai buvo 1,4 jau visai nebereikėjo pampersų tik į lauką einant dar keletą savaičių padėliojau ir viskas. Su mažąja nežinau kaip bus, bet irgi pratinsiu netingėsiu ax.gif Manau, kad reikia su vaiku būt labai kantriai ir viskas pavyks ramiai, be stresų ir pykčių.
Atsakyti
Kažkokie stebuklai. bigsmile.gif Sveikinu. :4u:Bet ilgokai vargot jūs ir vaikiukas(apie 10mėn.)Ar verta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo N-e-r-i-n-g-a: 24 vasario 2008 - 13:15
maniškis išmoko apie 1 ir 9 mėn. darželyje, nuo 1,5 metų ėjo. ypatingai jo nemokėm, bet atėjo vieną dieną, pasisakė ir viskas nuo tos dienelės. miegelio metu pampersiuką dedu, nes su šiuo etapu būna visko.
Atsakyti
Ir mes dar nedraugaujam su puoduku. Pasodinu, pasėdi kelias min ir stojasi, bet taip ir nepadaro nieko....Gal dar ankstoka.
Su vyresnėliu irgi neskubėjom. Didžiausią košmarą atsimenu kaip naktimis pradėjom nebedėti pamperso, reikėdavo apie 12val -1val nakties jį ant puodo miegantį pasodinti, tada naktį išmiegodavo sausas...Bet kad po darbų pervargę, tai su vyru kartais nesulaukdavom, užmigdavom...ir lova šlapia.
Atsakyti
Kol kas su puoduku tik zaidziam, stumdom ji po kambari. O pasodintas verkia, "tiltus" stato (na, taip isiriecia, pilvuka kelia). Mums 1metai ir 2 men., bet dar jokiu prosvaisciu tuo klausimu... doh.gif Su didziuju problema baigesi 2.5 metu.
Atsakyti
maniskis irgi tik zaidimo forma sedas ant puodo (su drabuziais), sedasi, kelias sekundes pasedi ir stojasi, o kad ka nors padarytu tai irgi beprosvaisciu unsure.gif tikiuosi atsilus oranms ilgiau pasedesim ant puodo, maziau bus prirengtas tai dazniau galesiu sodinti ax.gif tiesa, mums 13 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 28 vasario 2008 - 13:25