Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas draugauti su puoduku?

nu niekaip nepasodinu, niekaip schmoll.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(triuliu @ 2008 01 30, 21:47)
oi ir mes kovojam su puodu doh.gif sedasi ant puodo tik su visom pedkelnem ir kelnem, o nuoga dubce tai neeeee, kai be pamperso vaiksto, tai slapios kelnes kas 20min
o kad nakti be pamperio ismiegotu isvis neisivaizduoju, nes po nakties pamperis sprogsta
nu niekaip neisivaizduoju kaip kitos vaikus nuo puses metuku ismokina ant puodo prasytis g.gif

QUOTE(_braskute @ 2008 02 04, 18:26)
nu niekaip nepasodinu, niekaip  schmoll.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu ir mes dar namie vis šlapi vaikštome doh.gif biggrin.gif šian visos tapkutės plaukė doh.gif unsure.gif o jis tik po laiko sako mamuka šlapia doh.gif O prieš pora dienelių ryte man sako mamuka aa kaku, tai už vaiko ir kuo puikiausiai į klozetą ir kakų ir sysių padarė rolleyes.gif nesuprantu aš savo vaiko g.gif lotuliukas.gif ryte mes neturim problemų rolleyes.gif o visą dieną gaudymų ir teužsiemu. Bandžiau minimaus ir griežtesniu toniuku mirksiukas.gif wub.gif bet bergždžiai lotuliukas.gif Linkiu tik kuo didžiausios kantrybės mamukai doh.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 02 04, 23:19)
Nu ir mes dar namie vis šlapi vaikštome  doh.gif  biggrin.gif šian visos tapkutės plaukė doh.gif  unsure.gif o jis tik po laiko sako mamuka šlapia doh.gif  O prieš pora dienelių ryte man sako mamuka aa kaku, tai už vaiko ir kuo puikiausiai į klozetą ir kakų ir sysių padarė  rolleyes.gif nesuprantu aš savo vaiko g.gif  lotuliukas.gif  ryte mes neturim problemų rolleyes.gif o visą dieną gaudymų ir teužsiemu. Bandžiau minimaus ir griežtesniu toniuku mirksiukas.gif  wub.gif bet bergždžiai lotuliukas.gif Linkiu tik kuo didžiausios kantrybės mamukai  doh.gif user posted image

Gal mažiukas nepastebi kaip prisisisioja, nes būna kad vaikai užsižaidžia, ar šiaip kur nors užsižiūri, vieni sugeba jau kontroliuoti sysiu, o kiti nelabai. 4u.gif Šaunuolis, kad į klozetą daro 4u.gif

maniškis dieną kartais pastebiu, kad pats nė nesupranta, kad sysiu daro: pvz. stovi - žiūri reklamą ir matau kaip bėga, o jis tik paskui susisgrimba kad pamyžiojo. Bet dažnai pats susiima už klyniuko priš sysiu ax.gif . Manau, kad po kelių mėn. viskas susitvarkys, nepergyvenu dėl to mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_braskute @ 2008 02 04, 20:26)
nu niekaip nepasodinu, niekaip  schmoll.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Maniškis priš kokius du mėn. ir nenorėjo sėstis, bet vis ryte pratinau, paskui žaislų padėdavau, ir nieko priprato, pasėdi dabar biggrin.gif . Tik prašytis tai nemoka, pati gaunu pasodinti laikas nuo laiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergelytė: 05 vasario 2008 - 09:46
QUOTE(wikonda @ 2008 02 04, 22:19)
Nu ir mes dar namie vis šlapi vaikštome  doh.gif  biggrin.gif šian visos tapkutės plaukė doh.gif  unsure.gif o jis tik po laiko sako mamuka šlapia doh.gif  O prieš pora dienelių ryte man sako mamuka aa kaku, tai už vaiko ir kuo puikiausiai į klozetą ir kakų ir sysių padarė  rolleyes.gif nesuprantu aš savo vaiko g.gif  lotuliukas.gif  ryte mes neturim problemų rolleyes.gif o visą dieną gaudymų ir teužsiemu. Bandžiau minimaus ir griežtesniu toniuku mirksiukas.gif  wub.gif bet bergždžiai lotuliukas.gif Linkiu tik kuo didžiausios kantrybės mamukai  doh.gif user posted image

Tai taviskis jau taip sakiniais kalba doh.gif nu nieko sau thumbup.gif saunuolis, maniskis tai dar nieko nesako, vos kelis zodzius doh.gif tai nenorek kad ir ant puodo siusiotu ir kalbetu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Kokios Jus laimingos bigsmile.gif Maniskis tai nei i puoda nenori ziuret, nei i klozeta doh.gif Bet reikia ax.gif Man neseniai pasiule toki dalyka, kad po pamperiu uzdeti triusikelius g.gif Bet tada irgi reikia gaudyti, bet bent jau nebuna slapios kelnes, tapkytes smile.gif Tipo tokiu budu vaikiukai pajunta, kad nesmagu slapiom kelnytem 4u.gif Reiks nupirkt triusionu ir pamegint g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelytė @ 2008 02 05, 09:47)
Gal mažiukas nepastebi kaip prisisisioja, nes būna kad vaikai užsižaidžia, ar šiaip kur nors užsižiūri, vieni sugeba jau kontroliuoti sysiu, o kiti nelabai.  4u.gif  Šaunuolis, kad į klozetą daro  4u.gif

maniškis dieną kartais pastebiu, kad pats nė nesupranta, kad sysiu daro: pvz. stovi - žiūri reklamą ir matau kaip bėga, o jis tik paskui susisgrimba kad pamyžiojo. Bet dažnai pats susiima už klyniuko priš sysiu  ax.gif  . Manau, kad po kelių mėn. viskas susitvarkys, nepergyvenu dėl to  mirksiukas.gif
Papildyta:

Maniškis priš kokius du mėn. ir nenorėjo sėstis, bet vis ryte pratinau, paskui žaislų padėdavau, ir nieko priprato, pasėdi dabar  biggrin.gif  . Tik prašytis tai nemoka, pati gaunu pasodinti laikas nuo laiko  4u.gif

Visko gali būti ax.gif bet dažniausiai vis klausiu ar nori sysiu sako ne,,,,,,,, lotuliukas.gif o po min., žiūrėk šlapias. Oi gerai būtų jei jis už klynuko susiimtų, bet dar tik rytais pasisako, o dieną schmoll.gif schmoll.gif
QUOTE(minimaus @ 2008 02 05, 11:14)
Tai taviskis jau taip sakiniais kalba  doh.gif  nu nieko sau  thumbup.gif  saunuolis, maniskis tai dar nieko nesako, vos kelis zodzius  doh.gif  tai nenorek kad ir ant puodo siusiotu ir kalbetu  lotuliukas.gif

Žinok jau sakiniais šnekam rolleyes.gif blush2.gif aš tokia patenkinta ir svarbiausia imlus vaikas mirksiukas.gif kiekviena diena išgirstus žodžius jau panaudoja bigsmile.gif Tai už tat mum su puoduku dar nesiseka drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gadiga @ 2008 02 05, 12:30)
Labukas 4u.gif

Kokios Jus laimingos bigsmile.gif Maniskis tai nei i puoda nenori ziuret, nei i klozeta doh.gif Bet reikia ax.gif Man neseniai pasiule toki dalyka, kad po pamperiu uzdeti triusikelius g.gif Bet tada irgi reikia gaudyti, bet bent jau nebuna slapios kelnes, tapkytes smile.gif Tipo tokiu budu vaikiukai pajunta, kad nesmagu slapiom kelnytem 4u.gif Reiks nupirkt triusionu ir pamegint g.gif

Kiekvienam savo mes ir dar vargstam, bet pradžia tikrai jau padaryta bigsmile.gif
žinok manau nepasitvirtins tas triusikėlių dėjimas po pamperiu schmoll.gif jis man nereaguoja jei užmaunu triusikiukus ir pėdkelnes unsure.gif jei tik trupučiuka myžtelna, tai jam dzin gali vaikščiot ir jam nešlapia lotuliukas.gif bet va paleidžiu palakstyti tik su triusikais, tai po laiko jau sureaguoja, kad šlapia. O jei po pamperiu, tai oi kiek laiko manau praeis kol pajus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 02 05, 16:01)
Kiekvienam savo mes ir dar vargstam, bet pradžia tikrai jau padaryta bigsmile.gif
žinok manau nepasitvirtins tas triusikėlių dėjimas po pamperiu schmoll.gif jis man nereaguoja jei užmaunu triusikiukus ir pėdkelnes unsure.gif jei tik trupučiuka myžtelna, tai jam dzin gali vaikščiot ir jam nešlapia lotuliukas.gif bet va paleidžiu palakstyti tik su triusikais, tai po laiko jau sureaguoja, kad šlapia. O jei po pamperiu, tai oi kiek laiko manau praeis kol pajus biggrin.gif

Na maniškiui irgi nepasitvirtintu. Bet ir negerai, jei prisimyžios, o po pamperiu nepastebėsi, tai odelė gali susidirginti, nes bus šlapia ir dar šilta pamperyje, o trusikėliai nesugers. Ai kad prirašiau, bet esmę supratot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2008 02 05, 13:30)
Labukas 4u.gif

Nedaryk kalidos ir nebalamutink vaiko rolleyes.gif jei nori pripratint prie puodo tai nuimk visiskai ta pampersa, uzdek kelnaites ir pedkelnes, tada prisisiusines jaus sioki toki diskomforta be to matys kad slapios kelnes. mirksiukas.gif Tuo labiau kad ne mazi jus jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 02 05, 14:01)

kad nereaguoja ir maniskis, padaro padaro ir eina sau toliau slapias, o kai paklausiu kas sysia padare, ziuri sau i slapia klyna, sakau kur daryti reikia, nesa puoda ir sako "sest", bet neseda schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Na va maniskis visa savaite jau nakti i kelnes nesiusiodavo, o sianakt eme ir iki ausu apsisiusiojo, ryte atsikele visas slapias, o as jau buvau apsidziaugus doh.gif unsure.gif rolleyes.gif Bet visada nakti prabusdavo ir ant puodo paprasydavo, o siankt matyt labai kietai miegojo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 02 08, 11:22)
Na va maniskis visa savaite jau nakti i kelnes nesiusiodavo, o sianakt eme ir iki ausu apsisiusiojo, ryte atsikele visas slapias, o as jau buvau apsidziaugus  doh.gif  unsure.gif  rolleyes.gif  Bet visada nakti prabusdavo ir ant puodo paprasydavo, o siankt matyt labai kietai miegojo  tongue.gif

Visko pasitaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 02 08, 09:22)
Na va maniskis visa savaite jau nakti i kelnes nesiusiodavo, o sianakt eme ir iki ausu apsisiusiojo, ryte atsikele visas slapias, o as jau buvau apsidziaugus  doh.gif  unsure.gif  rolleyes.gif  Bet visada nakti prabusdavo ir ant puodo paprasydavo, o siankt matyt labai kietai miegojo  tongue.gif

paguldyciau saviski be pamperio uij tai butu lotuliukas.gif
Atsakyti