O kokios spalvos SELECTIVE šampūną tu naudoji Ar bandei kokias kaukes ar balzamus
O man super buvo Loreal profesional Viva color - bet priprato plaukai - pradėjo pleiskanoti, nebeveikia taip. Jis super splavą saugo
Jei plaukučiai sausoki, šiurkštūs, laaaabai rekomenduočiau Trevor Sorbie professional linijos šampūnus ir kaukes. Perku juos Sarmoj, Tik gaila, kad ne kiekvienoje jų gali gauti. Pati jau trečią komplektą drėkinamosios linijos Moisture naudoju.
Ir dar kas man patinka, tai kad panaudojus kaukę plaukai taip greitai nesiriebaluoja, kaip panaudojus kitas (na pvz garnier fructis) Pabandykit.
Ir dar kas man patinka, tai kad panaudojus kaukę plaukai taip greitai nesiriebaluoja, kaip panaudojus kitas (na pvz garnier fructis) Pabandykit.
QUOTE(Voveraitė @ 2008 02 15, 18:44)
O man super buvo Loreal profesional Viva color - bet priprato plaukai - pradėjo pleiskanoti, nebeveikia taip. Jis super splavą saugo
Tai gal Vitamino Color?
QUOTE(Palomina @ 2008 02 08, 16:16)
man Klorane iki siol buvo NR1, bet dabar jauciu NR1 bus Weleda su rozmarinais , o Klorane tada i NR2 keliauja
Man taip pat Weledos rozmarinų šampūnas , jo taip mažai reikia, gerai putoja, yra natūralus ir plaukai tikrai super patapo
Šiandien kaip tik vaistinėj apžiūrinėjau Klorane šampūną ir kondiconierių . Kondicionierių reiks nusipirkt, o dėl šampūno dar nežinau, jame parabenų yra, atrodo...
Sveikos,
Gal kuri esate bande Frederic Fekkai sampunu ar kitu priemoniu? Viena drauge baisiai isgyre, bet noretusi daugiau nuomoniu
Gal kuri esate bande Frederic Fekkai sampunu ar kitu priemoniu? Viena drauge baisiai isgyre, bet noretusi daugiau nuomoniu
Siuo metu naudoju 3 sampunus pakaitomis - JERICHO su juros dumbliais, LOCCITAINE su alyvuogiu aliejumi ir ALPECIN, skatinanti augima ir stiprinanti plauku saknis. Kiek zinau visi be silikono Tai visi neblogi, gal isskirciau Loccitaine, nes po jo plaukai labai labai svelnus
Kokia kaina LOCCITAINE šampūno ir kur tu juos perki. Tiesa, kaip jie po jo tvarkosi, ar laksto kur nori, ar būna taip, kaip sušukuoji
Turiu nuo dalyzmo ziauriai sausus plaukus ir luzinejancius. Kazkokie siaudai. Tai pries kelias savaites radau maitinanti medaus sampuna sausiems plaukams is The Body Shop. Kainuoja apie 50 Lt. Bet toks poveikis, kad sumokeciau ir dar daugiau ir nebutu gaila.
O aš nusipirkau Body shop alyvuogių balzamą , tai jezau kox sh..., nesusipratimas kažkox
tesiant apie Body Shop...
prisiskaiciusi SM pagyru apie alyvuogiu sampunu nuejau ir paprasiau meginelio. konsultante dar idejo ir Guarama sampuno megineli (abieju po 15ml).
didziulio skirtumo tarp ju nepajutau, bet esme ta, kad balzama vartoti butina...
nzn nzn ar verta moketi tokius pinigus. patarimas: pasiprasykit megineliu ir tada bus aisku
sekmes visom
prisiskaiciusi SM pagyru apie alyvuogiu sampunu nuejau ir paprasiau meginelio. konsultante dar idejo ir Guarama sampuno megineli (abieju po 15ml).
didziulio skirtumo tarp ju nepajutau, bet esme ta, kad balzama vartoti butina...
nzn nzn ar verta moketi tokius pinigus. patarimas: pasiprasykit megineliu ir tada bus aisku
sekmes visom
QUOTE(astulkinas @ 2008 02 19, 15:38)
O aš nusipirkau Body shop alyvuogių balzamą , tai jezau kox sh..., nesusipratimas kažkox