Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

O kokios spalvos SELECTIVE šampūną tu naudoji bigsmile.gif Ar bandei kokias kaukes ar balzamus bigsmile.gif
Atsakyti
O man super buvo Loreal profesional Viva color - bet priprato plaukai - pradėjo pleiskanoti, nebeveikia taip. Jis super splavą saugo thumbup.gif
Atsakyti
Jei plaukučiai sausoki, šiurkštūs, laaaabai rekomenduočiau Trevor Sorbie professional linijos šampūnus ir kaukes. Perku juos Sarmoj, Tik gaila, kad ne kiekvienoje jų gali gauti. huh.gif Pati jau trečią komplektą drėkinamosios linijos Moisture naudoju.
Ir dar kas man patinka, tai kad panaudojus kaukę plaukai taip greitai nesiriebaluoja, kaip panaudojus kitas (na pvz garnier fructis) Pabandykit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveraitė @ 2008 02 15, 18:44)
O man super buvo Loreal profesional Viva color - bet priprato plaukai - pradėjo pleiskanoti, nebeveikia taip. Jis super splavą saugo  thumbup.gif

Tai gal Vitamino Color? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 02 15, 20:21)
Tai gal Vitamino Color? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 08, 16:16)
man Klorane iki siol buvo NR1, bet dabar jauciu NR1 bus Weleda su rozmarinais  thumbup.gif  , o Klorane tada i NR2 keliauja  biggrin.gif

Man taip pat Weledos rozmarinų šampūnas thumbup.gif , jo taip mažai reikia, gerai putoja, yra natūralus ir plaukai tikrai super patapo wub.gif
Šiandien kaip tik vaistinėj apžiūrinėjau Klorane šampūną ir kondiconierių biggrin.gif . Kondicionierių reiks nusipirkt, o dėl šampūno dar nežinau, jame parabenų yra, atrodo... huh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri esate bande Frederic Fekkai sampunu ar kitu priemoniu? Viena drauge baisiai isgyre, bet noretusi daugiau nuomoniu bigsmile.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju 3 sampunus pakaitomis - JERICHO su juros dumbliais, LOCCITAINE su alyvuogiu aliejumi ir ALPECIN, skatinanti augima ir stiprinanti plauku saknis. Kiek zinau visi be silikono thumbup.gif Tai visi neblogi, gal isskirciau Loccitaine, nes po jo plaukai labai labai svelnus thumbup.gif
Atsakyti
Kokia kaina LOCCITAINE šampūno ir kur tu juos perki. Tiesa, kaip jie po jo tvarkosi, ar laksto kur nori, ar būna taip, kaip sušukuoji bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu nuo dalyzmo ziauriai sausus plaukus ir luzinejancius. Kazkokie siaudai. Tai pries kelias savaites radau maitinanti medaus sampuna sausiems plaukams is The Body Shop. Kainuoja apie 50 Lt. Bet toks poveikis, kad sumokeciau ir dar daugiau ir nebutu gaila. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš nusipirkau Body shop alyvuogių balzamą , tai jezau kox sh..., nesusipratimas kažkox doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 19 vasario 2008 - 15:38
tesiant apie Body Shop...
prisiskaiciusi SM pagyru apie alyvuogiu sampunu nuejau ir paprasiau meginelio. konsultante dar idejo ir Guarama sampuno megineli (abieju po 15ml).
didziulio skirtumo tarp ju nepajutau, bet esme ta, kad balzama vartoti butina... smile.gif

nzn nzn ar verta moketi tokius pinigus. patarimas: pasiprasykit megineliu ir tada bus aisku smile.gif
sekmes visom

QUOTE(astulkinas @ 2008 02 19, 15:38)
O aš nusipirkau Body shop alyvuogių balzamą , tai jezau kox sh..., nesusipratimas kažkox  doh.gif

Atsakyti