QUOTE(Savvy @ 2008 02 14, 08:57)
O kas tas Goldwell, kur jo galima gauti ir kiek jis kainuoja.
Man kirpėjas bando įsiūlyti Tigi (sako, - plaukai sausi). Bet jo buteliuko kaina virš 50,00 Lt... niekaip nesiryžtu. O gal geriau ne šampūną, o kondicionierių gerą turėti? Jei rinktis vieną iš dviejų. Nes, soris, mokėti 50+70=120 Lt už plaukų plovimą - truputį kišenė neneša
as is Goldwell sampunu nesu bandzius, bet turiu purskiama kondicionieriu ir kazkokia priemone plauku formavimui.. dabar tikslios kainos nepasakysiu, bet uz kiekviena priemone mokejau mazdaug po 40 lt (tikrai ne maziau)..
o is Tigi turiu as sampuna brunetems (kvepia irisiniais saldainiais
).. tai man jis nepatinka, plaukai per sausi po jo.. tikejausi kazko geresnio is jo
be to, Tigi sampunuose yra silikono, tai nera labai gerai galvos odai, nes atseit tas silikonas neissiplauna nuo galvos odos ir po truputi ten silpnina plauku saknis, neleidzia kvepuoti ir t.t. (cia man kirpeja taip aiskino kai tikrino plaukus pernai), paciam plaukui tai silikonas nieko blogo nedaro, nes plaukas nera gyvas..
man kai buvo issauseje vienu metu plaukai nuo vienu plauku dazu, tai labai padejo Klorane sampunas su mangais (silpniems, pazeistiems plaukams), nuo sito sampuno as ir uzsikabinau ant Klorane sampunu
labai patiko, ir plaukai palaipsniui atsigavo (aisku ne vien nuo sampuno).. Klorane sampunuose silikono nera, ir netgi plauku balzame neuztikau silikono, o maniau kad tikrai bus..
beje, jei nori Tigi isigyt, tai gali internetu uzsisakyt is Braskiu (www.strawberrynet.com), ten tai kainos dvigubai mazesnes nei LT