panadziau mil mil profesional look, ir man labai patiko,mazai naudojasi,gerai putoja, gerai kvepia, nu super siuo sampuno itakota dar nusipirkau mil mil krema plaukams
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 05, 23:14)
panadziau mil mil profesional look, ir man labai patiko,mazai naudojasi,gerai putoja, gerai kvepia, nu super siuo sampuno itakota dar nusipirkau mil mil krema plaukams
Kas čia per mil mil? Nesu mačius Kiek mokėjai ir kur pirkai?
QUOTE(Saule222 @ 2008 02 06, 09:00)
Kas čia per mil mil? Nesu mačius Kiek mokėjai ir kur pirkai?
Mokejau 9.99 Eurokose, bonkute tokia geltona, ir didelem raidem parasyta LOOK PROFESIONAL, jis yra keliu rusiu,
Paskutiniu laikotarpiu apsistojau ties ANDREW COLLING firmos kosmetika ( naudoju sampuna, kondicionieriu, plauku kauke, seruma plauku galiukams ir laka, tikrai sios priemones vertos demesio, bent jau mano plaukams tai tikrai labai tinka, poveikis matosi
Aš niekaip neatitaikau šampūno .Reiks pabandyt kelis išvardintus.Kai gyvenau ne LT tai toookie plaukai buvo .Kirpėja net gailėjo kirpt.Sakė tokie gyvi atrodo.Ir pati jaučiu didelį skirtumą.Lorealio šampūnais naudodavausi,o čia jie kažkokie praskiesti ar vanduo blogas-nesuprantu .
QUOTE(Sparkling @ 2008 02 07, 02:36)
Aš niekaip neatitaikau šampūno .Reiks pabandyt kelis išvardintus.Kai gyvenau ne LT tai toookie plaukai buvo .Kirpėja net gailėjo kirpt.Sakė tokie gyvi atrodo.Ir pati jaučiu didelį skirtumą.Lorealio šampūnais naudodavausi,o čia jie kažkokie praskiesti ar vanduo blogas-nesuprantu .
mano abi drauges londone gyvena, tai sake nuvaziavus ten plaukai ypac atsigavo, abi dabar ilgakases bet bent jau man sake del vandens, neva ten minkstesnis
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 07, 07:23)
mano abi drauges londone gyvena, tai sake nuvaziavus ten plaukai ypac atsigavo, abi dabar ilgakases bet bent jau man sake del vandens, neva ten minkstesnis
Man tas pats buvo, kai Vokietijoj gyvenau. Tikrai vanduo kitoks ir tos pačios priemonės geresnės.
Gal ir vanduo minkštesnis,velniai žino .
Neseniai nupirkau Margaritos sampuna - sviesiems plaukams su gintaro ir ramuneliu ekstraktais Tai visai patiko, plaukai taip blizga