Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(egluciukas @ 2008 05 20, 15:12)
21 lt su kortele kainuoja  mirksiukas.gif  mano mylimiausi sampunai  wub.gif  tik niekaip neprisiruosiu nenuplaunamo balzamo nusipirkti..

dekui, zinosiu:) o cia tik savaitgaliais?
Labai lauksiu atsiliepimu apie nenuplaunama balzama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 05 20, 16:29)
man tai atrodo, kad su -cone galune - cyclomethicone.

Ar as gerai supratau: silikonu sudety reikia ieskoti pagal tik ta viena galune -cone? smile.gif
nes perziurejus, namie esancius sampunus ne vienam neradau tokiu medziagu, kas mazai tiketina, nes ziurejau Avon, Nivea ir Fitoval sampunus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metine: 20 gegužės 2008 - 16:18
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 20, 17:08)
dekui, zinosiu:) o cia tik savaitgaliais?
Labai lauksiu atsiliepimu apie nenuplaunama balzama bigsmile.gif

taip tik savaitgaliais, jei nenori savaitgaliais, tai atimk is ko nors eurolitu irgi sutaupysi, vat as kaip tik dabar turiu net 6 lt tai irgi eisiu pirkti:)
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2008 05 20, 16:14)
Ar as gerai supratau: silikonu sudety reikia ieskoti pagal tik ta viena galune -cone? smile.gif
nes perziurejus, namie esancius sampunus ne vienam neradau tokiu medziagu, kas mazai tiketina, nes ziurejau Avon, Nivea ir Fitoval sampunus  g.gif

as tai taip ieskau biggrin.gif beje, mama turi nivea sampuna,ji vis kitoki perka, as visada perskaitau sudeti, tai pagal mane ten silikonu nera smile.gif
Atsakyti
nzn, matau, kad cia perdeta su tais silikonais ir visais kitais dalykais. Plaunu su tuo sampunu, kuris man labiausiai tinka ir plaukai vietoje lotuliukas.gif niekas jiems nesidaro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 20, 20:55)
nzn, matau, kad cia perdeta su tais silikonais ir visais kitais dalykais. Plaunu su tuo sampunu, kuris man labiausiai tinka ir plaukai vietoje lotuliukas.gif  niekas jiems nesidaro rolleyes.gif

gal ir perdeta, bet tiesiog idomu palyginti...nes nuo vienu sampunu vienaip plaukai atrodo, nuo kitu kitaip smile.gif o idomiausia tai, akd turiu keleta nenuplaunamu balzamu, kurie tikrai labai grazius plaukus padaro ir paziurejau kad visi su silikonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2008 05 20, 23:07)
gal ir perdeta, bet tiesiog idomu palyginti...nes nuo vienu sampunu vienaip plaukai atrodo, nuo kitu kitaip smile.gif o idomiausia tai, akd turiu keleta nenuplaunamu balzamu, kurie tikrai labai grazius plaukus padaro ir paziurejau kad visi su silikonu smile.gif

na, taip, silikonas sukuria grazius plaukus, kaip ir dirbtinis idegis biggrin.gif praktiskai vos ne viskas yra kenksminga doh.gif
Kokie tie balzamai? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 20, 22:23)
na, taip, silikonas sukuria grazius plaukus, kaip ir dirbtinis idegis biggrin.gif  praktiskai vos ne viskas yra kenksminga doh.gif
Kokie tie balzamai? bigsmile.gif  biggrin.gif

jo va tokios kalbos forume tai uzknisa, del to pati, kai prasideda diskusijos apie visus tuos cone ynone ir t.t. nutylu, nieko nebesneku biggrin.gif pati kai parasiau apie silikona, parasiau, kad ten gal isitikinimai kazkokie, o ne akivaizdus rezultatai biggrin.gif pati turiu priemoniu su silikonu, ir retai naudoju tik todel, kad apsunkina plauka, o ne tdl, kad tas slikonas GAL kazka daro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GūGa: 20 gegužės 2008 - 22:37
sveikos 4u.gif
norejau paklausti ar bandet kuri JERICHO sampuna ir balzama? kazkada buvo tetis is Prancuzijos parvezes ir visai man jis patiko, tik as bijau, kad pirktas produktas Lietuvoj nebutu "padielka", o kainuoja nemazai, sakau gal kuri bandet? maciau droge yra apie 40 lt kainuoja 4u.gif
Atsakyti
Man Shiseido pats geriausias sampunas thumbup.gif

O Loreal profesional tikrai prasti sampunai - is pradziu padare ispudi, kadangi jame daug silikono, o paskui plaukai suprastejo.
Atsakyti
gal kas bandete garnier fruktis blond briliance? blush2.gif
Atsakyti
Man labai patiko Tigi sampunas ir balzamas pazeistiems plaukams, gaila, kad nusipirkti tik grozio salonuose galima.
Atsakyti