Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(zebrina @ 2008 04 20, 11:38)
kokia jo kainyte?Vaistinej pirkai?

Taip, pirkau euro vaistineje smile.gif mokejau 20lt su centais. Bet pirkau savaitgali, todel su maximos kortele gavau 15% nuolaida 4u.gif Siaip kainuoja 25lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 04 20, 12:19)
Taip, pirkau euro vaistineje smile.gif mokejau 20lt su centais. Bet pirkau savaitgali, todel su maximos kortele gavau 15% nuolaida  4u.gif  Siaip kainuoja 25lt  4u.gif

O dabar pamasciau, kad visgi ne eurovaistinej, bet Camelia vaistinej pirkau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas nusipirkau TIGI Bed Head Brunette Goddess Shampuna ir kondicionieriu vietoj Tpasibaigusiu Tigi Moisture maniac. Nesigailiu kol kas, o dar tas karameles kvapas... wub.gif
Atsakyti
As naudoju profesonalu loreal sampuna stipriai drekinanti,nu super geras ,plaukai buna labai svelnus ir minksti (nors mano blonduoti), blush2.gif tik kaina didoka doh.gif uz 1,5 litro-150 lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 04 20, 11:02)
O as pabijojau blush2.gif Galvoju, kad paskui, kai nustosiu naudot, kad dar blogiau nebutu doh.gif  Juk iki 40m. dar yra laiko, tai nenaudosiu visa ta laika vien tik ju ax.gif

Tai va ir žinok dabar žmogus doh.gif Kolkas aš irgi susilaikiau nuo pirkimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2008 04 20, 23:06)
As naudoju profesonalu loreal sampuna stipriai drekinanti,nu super geras ,plaukai buna labai svelnus ir minksti (nors mano blonduoti), blush2.gif tik kaina didoka doh.gif uz 1,5 litro-150 lt. doh.gif

cia absolute repair ar intense repair? blush2.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu plaunu su lietuviskais sampunais smile.gif Patinka, kad tinka kasdieniniam plovimui ax.gif O Tigi Contral sampunas man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 04 21, 16:26)
Paskutiniu metu plaunu su lietuviskais sampunais  smile.gif Patinka, kad tinka kasdieniniam plovimui  ax.gif O Tigi Contral sampunas man  schmoll.gif

ir man tas pats doh.gif negaliu kasdien plauti jais, nes labai galva niezti po ju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 01 27, 16:09)
mano sampunas Nr.1 tai Klorane (mangais (sausiems pazeistiems plaukams), granatais (dazytiems), chitinu (stiprinantis))..
dar patinka Davines Nounou sampunas, nors pirmas ispudis buvo nekoks..
dabar dar laukiu Tigi sampuno brunetems, ziuresim kai jis  smile.gif

Super šie wub.gif
Atsakyti
o man labai patinka TIGI dumb blonde ir control freak sampunai smile.gif atsigavo plaukai nuo ju, po dumb blonde plaukai labiau purus, svelnus, nelabai net balzamo reikia, bet as vistiek dedu moisture maniac, o control freak sampunas butinai reikalauja balzamo, po jo dedu toki pat balzama tada efektas super,lygus ir glotnus plaukai thumbup.gif
po aliejaus kaukiu naudoju margaritos dilgeliu sampuna, kad apvalytu plauka nuo visu priemoniu negeru likuciu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri naudojate MARLIES MOLLER sampunus, kondicionierius, kaukes? Gal ka galite pasakyti?
Atsakyti
Arba gal kas bandėte Joico K-PAk? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonka: 22 balandžio 2008 - 18:47