Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Aš naudoju lietuvišką Rasa su šilko baltymais, man ir kondicionierius ir balzamas patinka. Plaukai švelnūs būna. Išbandžiau daugybę šampūnų ir iš salonų ir parduotuvėse pirktų. Margarita tai nelabai patinka, bet Rasa kaip tik , ir pigu , ir geras rezultatas bigsmile.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Klorane firmos sampunai. Ju yra Eurovaistineje, Sarmoje.

Atsakyti
Aš taip pat kažkaip nesu prisirišus prie vieno šampūno. Čia gal kad dar neradau, kuris labai labai patiktų. smile.gif Bet šiuo metu baiginėju Pantene pro v, o tada bus matyt, kokį išbandysiu.
Atsakyti
as taip pat kazkada naudojau ''KLORANE'', visai neblogi, bet kaskart vis kitus isbandau, siuo metu turiu is ''the body shop'' medaus drekinanti sampuna, tai l.fainas, kreminis, nedaug reikia, gerai putoja, plaukai purus ir svelnus po plovimo, bet kas kart plaunu vis su kitu, pvz.su vaikisku, betkokiu, jis svelnus, plaukai buna purus, blizga smile.gif isbandykit biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas esat bande Natur Vital sampunus, kokia nuomone?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 01 18, 15:09)
Čia tu apie Catwalk ?

catwalk as dbr naudoju irgi nepatinka.. pleiskanu atsirado verysad.gif
reikia pirkti kita.. tik nzn koki issirinkt, skaitineju va cia atsiliepimus, tai sugalvojau ir savo komentara parasyt..
pries tai naudojau panten repair.. visai jis man patiko.. tik va sako reik pakeisti karts nuo karto .. tai ir nusprendziau pasikeist shampuna..
Atsakyti
Tikrai geri sampunai yra is profesionalios L'oreal linijos, parduodami dazniausiai kirpyklose ir salonose ( pvz.: Akropolio kirpykloje Burzua) smile.gif Tos, kurios gali sau leisti nupirkti sampuna uz 30 lt tikrai patariu smile.gif Esu sviesintais plaukais ir naudoju L'oreal professionnel Shine Blonde, kuris pasalina gelsva atspalvi smile.gif Dar kirpejas patare naudot, is tos serijos, kondicionieriu su vitaminais smile.gif Rezultatais tikrai esu patenkinta thumbup.gif Manau, kiekvienas gali issirinkt sau tinkama sampuna, kondicionieriu, kauke itt is tos L'oreal professionnel kosmetikos. Kadangi, nevisada speju jo nupirkt, tai tada keiciu paprastais L'oreal sampunais ax.gif is parduotuviu (pvz.: geltona Anti-breakage arba violetini revitalisierend (tas skaniai kvepia man! ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PoisonFlower: 30 sausio 2008 - 13:02
QUOTE(Alatuna @ 2008 01 29, 20:37)
Ar kas esat bande Natur Vital sampunus, kokia nuomone?

naudojau sampuna rudiems plaukams, jis turejo ir suteikt spalva plaukams, bet man labai sausino plaukus, tai atidaviau draugei
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 01 30, 13:03)
naudojau sampuna rudiems plaukams, jis turejo ir suteikt spalva plaukams, bet man labai sausino plaukus, tai atidaviau draugei

Aš turėjau nuo slinkimo, taip pat labai sausino schmoll.gif
Atsakyti
Tik ka isbandziau "TBS" alyvuogiu sampuna ( ir balzama), plaukai jau pradziuve. Galiu pasakyti, kad plaukai butent tokie, kokiu noriu - glotnus, zvilgantys, nepasisiause, malonus paliesti bigsmile.gif Kazkada bandziau vien tik alyvuogiu sampuna - irgi labai patiko flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(PoisonFlower @ 2008 01 30, 14:01)
Tikrai geri sampunai yra is profesionalios L'oreal linijos, parduodami dazniausiai kirpyklose ir salonose ( pvz.: Akropolio kirpykloje Burzua) smile.gif Tos, kurios gali sau leisti nupirkti sampuna uz 30 lt tikrai patariu smile.gif Esu sviesintais plaukais ir naudoju L'oreal professionnel Shine Blonde, kuris pasalina gelsva atspalvi smile.gif Dar kirpejas patare naudot, is tos serijos, kondicionieriu su vitaminais smile.gif Rezultatais tikrai esu patenkinta  thumbup.gif  Manau, kiekvienas gali issirinkt sau tinkama sampuna, kondicionieriu, kauke itt is tos L'oreal professionnel kosmetikos. Kadangi, nevisada speju jo nupirkt, tai tada keiciu paprastais L'oreal sampunais  ax.gif  is parduotuviu (pvz.: geltona Anti-breakage arba violetini revitalisierend (tas skaniai kvepia man! ax.gif )

tik minusas, kad jautriai galvos odai netinkami
Atsakyti
nieko man nera geriau nei JOHN FRIEDA brilliant brunette! jau gal 10 buteliuka sunaudoju o plaukai tik gereja ,gereja.... : bigsmile.gif mano MB turi ilgus sviesius plaukus, tai per jega isiuliau pabandyti blondinem skirta tos firmos sampuna, tai irgi liko labai patenkintas. mirksiukas.gif buvau susipirkus visa serija tu priemoniu tai geriausi man pasirode butent kondicijonierius ir sampunas,kauke nieko tokia,o spec. spalva ir zvilgesi gaivinanti priemone tai ispudzio nepaliko. nezinau kur ju rasti Lt kazkada esu lyg macius
Atsakyti