Pastarasis atradimas: Tigi Moisture Maniac šampūnas ir kondicionierius. Dar net neužtepus kremo jau plaukai lieka glotnesni, kas man labai patinka, nes plaukai linkę pūstis.
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 01, 00:13)
Tigi Control Freak ir Tigi Tickening sampunai ir balzamai
O ka dar is "TIGI" bandzius? Ir kuo sitie favoritai?
QUOTE(Viktuteee @ 2008 03 01, 15:18)
O ka dar is "TIGI" bandzius? Ir kuo sitie favoritai?
turejau dumb blond, kai plaukai buvo dazyti, tai nepatiko visu pirma del labai stipraus kvapo, plaukai budavo priploti prie galvos...
Man laabai patinka sampunai is Corine De Farme
As nesenai isigijau TIGI sampuna ir balzama, tai super Nieko geresnio dar neturejau Pris tai naudojau is AMWAY sampuna ir balzama, visai nieko, bet nebuvo tokio efekto, kaip issiplovus TIGI Dabar planuoju pirkti dar kazka, tik nezinau ar is sios serijos ar ne, pakeitimui, kad plaukai nepriprastu
QUOTE(rennate @ 2008 03 01, 23:57)
As nesenai isigijau TIGI sampuna ir balzama, tai super Nieko geresnio dar neturejau Pris tai naudojau is AMWAY sampuna ir balzama, visai nieko, bet nebuvo tokio efekto, kaip issiplovus TIGI Dabar planuoju pirkti dar kazka, tik nezinau ar is sios serijos ar ne, pakeitimui, kad plaukai nepriprastu
Kokį Tigi , nes yra ne viena serija
QUOTE(...whatever... @ 2008 03 02, 00:59)
Kokį Tigi , nes yra ne viena serija
BED HEAD
QUOTE(rennate @ 2008 03 02, 00:13)
BED HEAD
O serija kokia? Moisture maniac, dumb blond.....
Šiuo metu turiu iš Tigi moisture maniac ir brunečių šampūnus, tai labiau patinka moisture maniac, nes suglotnina plaukus, o brunečių šampūnas, neblogas ir tiek
QUOTE(Memoria @ 2008 03 01, 23:47)
Man laabai patinka sampunai is Corine De Farme
o kur yra ju pirkti???
QUOTE(Hsemera @ 2008 03 02, 10:14)
o kur yra ju pirkti???
Droge yar, bet kiekis ....litras turbut
O as dabar naudoju Kanebo Naive serijos sampuna ir balzama , nu tiesiog nerealiai Daug geriau man uz Tigi
QUOTE(...whatever... @ 2008 03 02, 01:28)
O serija kokia? Moisture maniac, dumb blond.....
Šiuo metu turiu iš Tigi moisture maniac ir brunečių šampūnus, tai labiau patinka moisture maniac, nes suglotnina plaukus, o brunečių šampūnas, neblogas ir tiek
O pas mane sampunas Mega Nutrient, o kondicionierius Mega vitamin Plaukai tokie svelnus, minksti, nepasisiause ir lengvi po plovimo Dar galvoju ar is tos pacios serijos kazka imti kaitaliojimui ar rinktis kita
Sveikos mergaites o gal galit pasakyt to isgirtojo Klorane sampuno kokia kaina? ir kur ji nusipirkti galima? Dekinga busiu uz atsakyma