Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

aišku 4u.gif o į tą pratimų darymo pradžią sankabos prasibandymas įeina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 01, 15:16)
aišku 4u.gif o į tą pratimų darymo pradžią sankabos prasibandymas įeina? g.gif

Ne, neįeina, gali maltis aikštutėje kelias minutes ir bandytis sankabą, stabdžius.Kaune pvz pirmas pratimas estakada.Kol nepradėjai kilti į kalniuką, egzaminas nepradėtas.
Atsakyti
valio tada - pamatau astrą ar piktą egzaminatorių ir muilinuos blush2.gif
Atsakyti
heh. tikrai..ši tema suteikia daugiau drąsos biggrin.gif aš nukėliau egzaminą į vasario 8d.. unsure.gif iki tol dar du pravažiavimus su instruktorium "apturėsiu". Kiek papildomai pinigų šiam dalykui jau išleista, geriau net neskaičiuoti.. baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 01, 15:36)
tai reiks klaust g.gif nes aš už astros antrą kart sėst nenoriu, nors berniukas ir fainas buvo - man nepatiko slidus pedalai, tai kaip pavaros junginėjas ir kažkokie spyruokliniai posūkiai - dar ant astros besimokydama pastebėjau, kad posūkis užuot išsijungęs mėgsta persijungt į kitą pusę. nors šiaip bus gerai jei pakliūsiu pas bet kurį su kuriuo buvau susidūrus, ypač pas pirmąjį, nes kai prisiklausiau, kad būna piktų, tokių, kurie centimetrais atstumus matuoja ar nutraukia dėl nekritinių klaidų, tai mąstau, kad man su berniukais labai sekėsi rolleyes.gif

Oi sveikute,man irgi teko garbe su sia masinyte egza laikyti,islaikiau is pirmo karto,bet patikek egza sapnavau ne viena karta,o kas liecia tuos spiruoklinius posukius tai bloga darosi prisiminus,kai tik reikdavo rodyti posuki,tai ijugt ijungiu,o poto ir vaziuoju su juo,o kas durniausia,tai aikstelej net nepaaiskino kaip jis aplamai rodomas,tai pasijauciau tokia tundra blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, laikiau šiandien egzaminą, bet nepasisekė verysad.gif , aikštelėj susimoviau. Kalta tik mano durna galva. Važiavau T sankryžoj, regitrininkas išlipęs stebėjo veiksmus. Man pasirodė, kad kreivai įvažiavau ir pradėjau taisytis. Jis atsidarė duris ir klausia: Ką čia darai? Sakau, kad taisausi. Jis klausia: Ar tikrai reikia? Sakau: Reikia. Nu ir kaip nusitaisiau tai nusitaisiau doh.gif . Po to jis man pasakė, kad taisytis visai nereikėjo, viskas buvo gražu. Toks fainas instruktorius pakliuvo, gaila kad taip lievai gavosi. verysad.gif
Bet gal trečias kartukas pasiseks, pasvajoju vis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugile @ 2008 02 01, 17:17)
Sveikutės, laikiau šiandien egzaminą, bet nepasisekė  verysad.gif

nenusimink mirksiukas.gif manau trečias kartas nemeluos 4u.gif
Atsakyti
As irgi psiguost atejau. Nuejau nusiteikus islaikyt, o susimoviau aikstelej, kai reikejo atbulai parkuotis verysad.gif verysad.gif Labai sunervino, kai paklausiau, kaip man ten tuos veidrodelius susireguliuot reik, tokios sistemos dar nebuvau macius, ir kol atradau kaip sedyne prisitraukt (buvo sone, o kiek as esu vaziavus, tai budvo po sedyne), tai egzaminuotojas nelabai norejo aiskint kaip, ilgokai lauke, kol pati surasiu. doh.gif O kai atbulai vaziavau, tai pro galini sonini langa nieko nesimate, nes buvo aprasojes. Tai galvojau, kazi ar galejau paprasyt nuvalyt langa? ax.gif blush2.gif Jauciu butu isvis pasiutes ir isvares is egzo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 01 vasario 2008 - 16:39
QUOTE(gatinha2 @ 2008 02 01, 17:38)
As irgi psiguost atejau. Nuejau nusiteikus islaikyt, o susimoviau aikstelej, kai reikejo atbulai parkuotis  verysad.gif  verysad.gif Labai sunervino, kai paklausiau,  kaip man ten tuos veidrodelius susireguliuot reik, tokios sistemos dar nebuvau macius, ir kol atradau kaip sedyne prisitraukt (buvo sone, o kiek as esu vaziavus, tai budvo po sedyne), tai egzaminuotojas nelabai norejo aiskint kaip, ilgokai lauke, kol pati surasiu. doh.gif  O kai atbulai vaziavau, tai pro galini sonini langa nieko nesimate, nes buvo aprasojes. Tai galvojau, kazi ar galejau paprasyt nuvalyt langa?  ax.gif  blush2.gif Jauciu butu isvis pasiutes ir isvares is egzo

manau, kad langas PRIVALĖJO būti švarus blink.gif nu čia dabar.. per kažkurį pravažiavimą man irgi galinis langas buvo purvinas ir beveik nemačiau kuoliuko, bet pasakiau instruktoriui ir tas iškart tą langą nuvalė.
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 02 01, 18:07)
manau, kad langas PRIVALĖJO būti švarus  blink.gif  nu čia dabar.. per kažkurį pravažiavimą man irgi galinis langas buvo purvinas ir beveik nemačiau kuoliuko, bet pasakiau instruktoriui ir tas iškart tą langą nuvalė.

na jis buvo aprasojes ir as gerai nemaciau to kuoliuko. Mano kalte, kad privaziavau per dideliu atstumu nuo tu gaireliu, bet manau, kad jeigu langas butu buves neaprasojes, as buciau galejusi geriau orientuotis ir gal vis del to buciau ivairavus atbulai, nes man atrode, kad su mano instruktorium neblogai sekesi. Bet va, kadangi egzaminuotojas jau ir taip itariu ziurejo i mane doh.gif , kad nezinau kaip ta sedyne ir veidrodelius sureguliuot, tai neisdrisau paprasyt, kad nuvalytu langa ir rizikavau... egzas netruko ilgai.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 01 vasario 2008 - 17:29
QUOTE(gatinha2 @ 2008 02 01, 18:25)
na jis buvo aprasojes ir as gerai nemaciau to kuoliuko. Mano kalte, kad privaziavau per dideliu atstumu nuo tu gaireliu, bet manau, kad jeigu langas butu buves neaprasojes, as buciau galejusi geriau orientuotis ir gal vis del to buciau ivairavus atbulai, nes man atrode, kad su mano instruktorium neblogai sekesi. Bet va, kadangi egzaminuotojas jau ir taip  itariu ziurejo i mane  doh.gif , kad nezinau kaip ta sedyne ir veidrodelius sureguliuot, tai neisdrisau paprasyt, kad nuvalytu langa ir rizikavau... egszas netruko ilgai.. verysad.gif  verysad.gif

nenusimink 4u.gif aš irgi jau du kartus nesėkmingai laikiau.. per pirmąjį susikirtau maršruto gale, o per antrąjį iš aikštelės neišvažiavau, susikirtau parkuodamasi.. atsimenu, tada man lyg atmintis dingo ir aš nebesusigaudžiau, į kurią pusę vairą sukti lotuliukas.gif visko būna. Kada vėl bandysi laikyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 02 01, 18:27)
nenusimink  4u.gif  aš irgi jau du kartus nesėkmingai laikiau.. per pirmąjį susikirtau maršruto gale, o per antrąjį iš aikštelės neišvažiavau, susikirtau parkuodamasi.. atsimenu, tada man lyg atmintis dingo ir aš nebesusigaudžiau, į kurią pusę vairą sukti  lotuliukas.gif  visko būna. Kada vėl bandysi laikyti?  rolleyes.gif

uzsirasiau vasario 13, bet gal bndysiu eit anksciau, kita savaite. Beje man siandien antras kartas buvo ax.gif Pirma karta iveikiau aikstele, susimoviau jau gatveje. Tai siandien man taip apmaudu, kad sukliuvau aiksteleje doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 01 vasario 2008 - 17:40