QUOTE(insi @ 2008 02 01, 15:16)
aišku o į tą pratimų darymo pradžią sankabos prasibandymas įeina?
Ne, neįeina, gali maltis aikštutėje kelias minutes ir bandytis sankabą, stabdžius.Kaune pvz pirmas pratimas estakada.Kol nepradėjai kilti į kalniuką, egzaminas nepradėtas.
heh. tikrai..ši tema suteikia daugiau drąsos aš nukėliau egzaminą į vasario 8d.. iki tol dar du pravažiavimus su instruktorium "apturėsiu". Kiek papildomai pinigų šiam dalykui jau išleista, geriau net neskaičiuoti.. baisu
QUOTE(insi @ 2008 02 01, 15:36)
tai reiks klaust nes aš už astros antrą kart sėst nenoriu, nors berniukas ir fainas buvo - man nepatiko slidus pedalai, tai kaip pavaros junginėjas ir kažkokie spyruokliniai posūkiai - dar ant astros besimokydama pastebėjau, kad posūkis užuot išsijungęs mėgsta persijungt į kitą pusę. nors šiaip bus gerai jei pakliūsiu pas bet kurį su kuriuo buvau susidūrus, ypač pas pirmąjį, nes kai prisiklausiau, kad būna piktų, tokių, kurie centimetrais atstumus matuoja ar nutraukia dėl nekritinių klaidų, tai mąstau, kad man su berniukais labai sekėsi
Oi sveikute,man irgi teko garbe su sia masinyte egza laikyti,islaikiau is pirmo karto,bet patikek egza sapnavau ne viena karta,o kas liecia tuos spiruoklinius posukius tai bloga darosi prisiminus,kai tik reikdavo rodyti posuki,tai ijugt ijungiu,o poto ir vaziuoju su juo,o kas durniausia,tai aikstelej net nepaaiskino kaip jis aplamai rodomas,tai pasijauciau tokia tundra
Sveikutės, laikiau šiandien egzaminą, bet nepasisekė , aikštelėj susimoviau. Kalta tik mano durna galva. Važiavau T sankryžoj, regitrininkas išlipęs stebėjo veiksmus. Man pasirodė, kad kreivai įvažiavau ir pradėjau taisytis. Jis atsidarė duris ir klausia: Ką čia darai? Sakau, kad taisausi. Jis klausia: Ar tikrai reikia? Sakau: Reikia. Nu ir kaip nusitaisiau tai nusitaisiau . Po to jis man pasakė, kad taisytis visai nereikėjo, viskas buvo gražu. Toks fainas instruktorius pakliuvo, gaila kad taip lievai gavosi.
Bet gal trečias kartukas pasiseks, pasvajoju vis
Bet gal trečias kartukas pasiseks, pasvajoju vis
QUOTE(Rugile @ 2008 02 01, 17:17)
Sveikutės, laikiau šiandien egzaminą, bet nepasisekė
nenusimink manau trečias kartas nemeluos
As irgi psiguost atejau. Nuejau nusiteikus islaikyt, o susimoviau aikstelej, kai reikejo atbulai parkuotis Labai sunervino, kai paklausiau, kaip man ten tuos veidrodelius susireguliuot reik, tokios sistemos dar nebuvau macius, ir kol atradau kaip sedyne prisitraukt (buvo sone, o kiek as esu vaziavus, tai budvo po sedyne), tai egzaminuotojas nelabai norejo aiskint kaip, ilgokai lauke, kol pati surasiu. O kai atbulai vaziavau, tai pro galini sonini langa nieko nesimate, nes buvo aprasojes. Tai galvojau, kazi ar galejau paprasyt nuvalyt langa? Jauciu butu isvis pasiutes ir isvares is egzo
QUOTE(gatinha2 @ 2008 02 01, 17:38)
As irgi psiguost atejau. Nuejau nusiteikus islaikyt, o susimoviau aikstelej, kai reikejo atbulai parkuotis Labai sunervino, kai paklausiau, kaip man ten tuos veidrodelius susireguliuot reik, tokios sistemos dar nebuvau macius, ir kol atradau kaip sedyne prisitraukt (buvo sone, o kiek as esu vaziavus, tai budvo po sedyne), tai egzaminuotojas nelabai norejo aiskint kaip, ilgokai lauke, kol pati surasiu. O kai atbulai vaziavau, tai pro galini sonini langa nieko nesimate, nes buvo aprasojes. Tai galvojau, kazi ar galejau paprasyt nuvalyt langa? Jauciu butu isvis pasiutes ir isvares is egzo
manau, kad langas PRIVALĖJO būti švarus nu čia dabar.. per kažkurį pravažiavimą man irgi galinis langas buvo purvinas ir beveik nemačiau kuoliuko, bet pasakiau instruktoriui ir tas iškart tą langą nuvalė.
QUOTE(myth @ 2008 02 01, 18:07)
manau, kad langas PRIVALĖJO būti švarus nu čia dabar.. per kažkurį pravažiavimą man irgi galinis langas buvo purvinas ir beveik nemačiau kuoliuko, bet pasakiau instruktoriui ir tas iškart tą langą nuvalė.
na jis buvo aprasojes ir as gerai nemaciau to kuoliuko. Mano kalte, kad privaziavau per dideliu atstumu nuo tu gaireliu, bet manau, kad jeigu langas butu buves neaprasojes, as buciau galejusi geriau orientuotis ir gal vis del to buciau ivairavus atbulai, nes man atrode, kad su mano instruktorium neblogai sekesi. Bet va, kadangi egzaminuotojas jau ir taip itariu ziurejo i mane , kad nezinau kaip ta sedyne ir veidrodelius sureguliuot, tai neisdrisau paprasyt, kad nuvalytu langa ir rizikavau... egzas netruko ilgai..
QUOTE(gatinha2 @ 2008 02 01, 18:25)
na jis buvo aprasojes ir as gerai nemaciau to kuoliuko. Mano kalte, kad privaziavau per dideliu atstumu nuo tu gaireliu, bet manau, kad jeigu langas butu buves neaprasojes, as buciau galejusi geriau orientuotis ir gal vis del to buciau ivairavus atbulai, nes man atrode, kad su mano instruktorium neblogai sekesi. Bet va, kadangi egzaminuotojas jau ir taip itariu ziurejo i mane , kad nezinau kaip ta sedyne ir veidrodelius sureguliuot, tai neisdrisau paprasyt, kad nuvalytu langa ir rizikavau... egszas netruko ilgai..
nenusimink aš irgi jau du kartus nesėkmingai laikiau.. per pirmąjį susikirtau maršruto gale, o per antrąjį iš aikštelės neišvažiavau, susikirtau parkuodamasi.. atsimenu, tada man lyg atmintis dingo ir aš nebesusigaudžiau, į kurią pusę vairą sukti visko būna. Kada vėl bandysi laikyti?
QUOTE(myth @ 2008 02 01, 18:27)
nenusimink aš irgi jau du kartus nesėkmingai laikiau.. per pirmąjį susikirtau maršruto gale, o per antrąjį iš aikštelės neišvažiavau, susikirtau parkuodamasi.. atsimenu, tada man lyg atmintis dingo ir aš nebesusigaudžiau, į kurią pusę vairą sukti visko būna. Kada vėl bandysi laikyti?
uzsirasiau vasario 13, bet gal bndysiu eit anksciau, kita savaite. Beje man siandien antras kartas buvo Pirma karta iveikiau aikstele, susimoviau jau gatveje. Tai siandien man taip apmaudu, kad sukliuvau aiksteleje