Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Sveikutes super vairuotojos 4u.gif

Tas drebejimas ir man jau pazystamas... ax.gif Gal kuri galetu padeti, kaip nors paaiskinti? Kaip regitros masinose jungiasi atbuline pavara... blush2.gif Vazinejau visai su kitokiom masinom, nei yra regitroje...O jei paklausciau egzaminuotojo?? biggrin.gif Gal iskarto neismestu?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lapyte007 @ 2008 01 31, 18:49)
Sveikutes super vairuotojos  4u.gif

Tas drebejimas ir man jau pazystamas... ax.gif  Gal kuri galetu padeti, kaip nors paaiskinti?  Kaip regitros masinose jungiasi atbuline pavara... blush2.gif Vazinejau visai su kitokiom masinom, nei yra regitroje...O jei paklausciau egzaminuotojo?? biggrin.gif  Gal iskarto neismestu?? unsure.gif

du kartus laikiau ir klausiau, viską man atsakė biggrin.gif ir kaip pavara jungias ir kaip veidrodėlius sureguliuot.
nebijokit tik klaust, blogiau tikrai nebus nuo to smile.gif
Atsakyti
oj, mergytės, kaip man jūsų vargai pažįstami...nors teises jau naudoju pagal paskirtį (kol kas sėkmingai (bet tik todėl, kad labai retai rolleyes.gif )), bet įspūdžiai dar gyvi doh.gif

QUOTE(denaxa @ 2008 01 31, 19:28)
To su tamsiais akiniais tai nebijok,jis tik taip atrodo (man jis i kurmi panasus lotuliukas.gif ),o is tikruju labai geras,ramus toks,itampa moka nuimti,as pas ji trecia karta laikiau ir islaikiau,nors laisvai pramesti ir tada galejo,nervinausi nezmoniskai.Dar ten yra toks jaunas ir baisiai piktas,pas ta tai sako niekas neislaiko,bet man rodos jis tik profesionalus priimineja.

aš kiekvieną kartą į regitrą keliaudama galvodavau - kad tik ne tas su tamsiais akiniais blink.gif pasirodo, be reikalo g.gif dukart užtaikiau pas tą patį - jauną, mėgstantį paklausinėt teorijos, bet, spėju, ne tą, kurį insi ir kitos taip giria g.gif bent manęs tai jis tikrai nesužavėjo schmoll.gif
Atsakyti
ten kiek mačiau 2 jauni yra - vienas visų laikančiųjų svajonė ir tas piktasis. anas pro mane pravažiavo kai mikriuko laukiau - toks susiraukęs buvo, kad iškark pagalvoau, jog neišlaikys tas, kur prie vairo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 01 31, 21:48)

aš kiekvieną kartą į regitrą keliaudama galvodavau - kad tik ne tas su tamsiais akiniais  blink.gif pasirodo, be reikalo  g.gif dukart užtaikiau pas tą patį - jauną, mėgstantį paklausinėt teorijos, bet, spėju, ne tą, kurį insi ir kitos taip giria  g.gif bent manęs tai jis tikrai nesužavėjo  schmoll.gif

Toks jaunas, didelis ir nesuzavejo? g.gif lotuliukas.gif

As, kazkodel , to su akiniais bijau, nors susidurti dar neteko.

Vakar kioskely nusipirkau 2 M zenklus ir bandysiu vazineti.
Tik su vyru sudetinga - truputi kas ne taip ir jau rekauja doh.gif Ir jis nelabai nori mane mokyti. be to musu masina Citroenas, kazkaip nelabai saugiai joje jauciuosi, ji tokia auksta ir spidometras elektroninis...
Seimos draugas pazadejo siek tiek su manim pavazineti, bet jis tik kita savaite gales...
O su savo buvusiu instruktorium vazineti nebematau prasmes - jau taip uzkniso pastovus jo nurodinejimai: dabar stabdyk, dabar junk pavara, dabar rodyk posuki schmoll.gif , nors viska ir be tu sakymu padarau...
Tai mastau, gal pas koki kita uzsirasyti, bet pinigu pagailo - jau tiek esu vairavimui isleidusi, kad baisu...
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 01 31, 18:02)
Nea visai nepiktas. o kai as su savim kalbejau  tai ir visai pralinksmejo  tongue.gif
Yra toks su tamsiais akiniais - tas tai baisus atrodo. O dar  yra toks jaunas - tikras gerietis. Pas ji pirma karta laikiau, bet pirmas kartas is viso kaip sapne praejo - is tos baimes visai orientacija buvau praradus  lotuliukas.gif  blink.gif
Turbut, jei draugiskai pabanddai rysi su egzaminatorium uzmegsti - jis irgi gal draugiskai nusiteikia...
Papildyta:

As irgi atsispausdinau .
Dabar studijuosiu  biggrin.gif

Egzaminuotojas su tamčiais akiniais toks tik atrodo, aš jo irgi bijojau, bet jau antrą pratimą darant nuomonę pakeičiau, o pasibaigus egzui ir ramino, ir davė visai neblogų patarimų ateičiai. Ar man čia taip pasisekė? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2008 01 31, 19:28)
To su tamsiais akiniais tai nebijok,jis tik taip atrodo (man jis i kurmi panasus lotuliukas.gif ),o is tikruju labai geras,ramus toks,itampa moka nuimti,as pas ji trecia karta laikiau ir islaikiau,nors laisvai pramesti ir tada galejo,nervinausi nezmoniskai.Dar ten yra toks jaunas ir baisiai piktas,pas ta tai sako niekas neislaiko,bet man rodos jis tik profesionalus priimineja.

dėl šio egzaminuotojo drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(karaja--- @ 2008 01 31, 19:41)
aha, aš net skaičiuot bijau  blink.gif  smile.gif

aš šį kart save gerai nuteikus, kad išlaikysiu, žiūrėsiu ar pavyks, nes du kart, kai laikiau tai visiems sakiau grįšiu neišlaikius tikrai, o dabar kažkodėl galvoju kad turiu išlaikyt  ax.gif  biggrin.gif

Šaunuolė 4u.gif , manau gerai, tinkama linkme galvoji. Man taip pat tokia mintis vis sukasi smile.gif
Atsakyti
o ar teko kuriai nors egzamino atsisakyt? nes kai leptelėjau 'o blyn' išgirdus kad opelį gavau, man tai pasiūlė. įdomu ar tokiu atveju pinigus gražina ar jie nueina velniop? g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 01, 10:01)
o ar teko kuriai nors egzamino atsisakyt? nes kai leptelėjau 'o blyn' išgirdus kad opelį gavau, man tai pasiūlė. įdomu ar tokiu atveju pinigus gražina ar jie nueina velniop? g.gif

Man instruktorius pasakojo tik toki atveji,kad jei egzamino metu pasidaro bloga (pykina,galva svaigsta ar dar kaip nors veikia stresas biggrin.gif ) tai reikia sakyt ir egzamina nutraukia,o sumoketi pinigeliai lieka kitam egzaminui. T.y. kita kart nereiks moket.
O del atsisakymo tai nzn,negirdejau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marke: 01 vasario 2008 - 10:43
tai reiks klaust g.gif nes aš už astros antrą kart sėst nenoriu, nors berniukas ir fainas buvo - man nepatiko slidus pedalai, tai kaip pavaros junginėjas ir kažkokie spyruokliniai posūkiai - dar ant astros besimokydama pastebėjau, kad posūkis užuot išsijungęs mėgsta persijungt į kitą pusę. nors šiaip bus gerai jei pakliūsiu pas bet kurį su kuriuo buvau susidūrus, ypač pas pirmąjį, nes kai prisiklausiau, kad būna piktų, tokių, kurie centimetrais atstumus matuoja ar nutraukia dėl nekritinių klaidų, tai mąstau, kad man su berniukais labai sekėsi rolleyes.gif
Atsakyti
O as kai laikiau tai svajojau kad astra man kliutu,tada gal is kart islaikius buciau.Vilniaus Regitroj tik viena yra man rodos.Myliu as astras,ir jos mane,ir dabar su astra vazineju biggrin.gif
Atsakyti
o manęs astros nemyli - velniava man su jom gaunas, vienintelė tačkė, su kuria vietoj 1 įjungiau 3 pavarą, užgęsau sankryžoj ir kankinausi su ta posūkių svirtele. man berniukas sakė 'jūs nebijokit tos astros, gal pati pirksit', aš iškart 'tai gal ne, man polo labiau patinka' blush2.gif o vilniaus regitro man rodos golfukų daugiausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 01, 11:01)

Atsisakyti laikyti egzaminą ir neprarasti sumokėtų pinigėlių gali tol, kol nepradėjai daryti aikštutėje pratimų.Pinigėlių tau negrąžintų, jie lieka kitam laikymui.o atsisakyti gali dėl bele kokios priežasties-bloga, nepatinka mašiniukas ir t.t... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 01 vasario 2008 - 14:13