jo jo, sėkmės mums aš tai tos aikštelės bijojau kaip velnias kryžiaus, bet su instruktorium buvau gerai atkalus kaip taisytis blogai atsitojus, tai kažkaip normaliai ir praėjo. man egzaminatorius dar pasakė 'stok tiesiai', aš taip gražiai tiesiai metras nuo gairelių ir atsistojau. sukant atrodė, kad varau ant linijos, bet viskas normaliai buvo, tik sustojus egzaminatorius dar liepė biški atgal pavažiuot. labiau aišku aš likau apsipatenkinus - kadangi man praeitus kartus sunkiai parkavosi, aš sustojus visa tik išsišiepiau, rankom suploau ir sakau 'nu blyn aš šaunuolė, iš pirmo karto prakeiktoj aikštelėj pastačiau', tai labai egzaminatorių pralinksminau. o t raidėj kad neužvažiuočiau ant linijos dariau kaip instruktorius mokė - biški ratus kairėn pasukau išvažiuodama. nu žodžiu, dėl aikštelės aš savim labai patenkinta, o kadangi sedatif'as dar veikia vis dar per daug dėl tų klaidų nesiparinu o tos astros sankaba visai ne super autri, man tik kliuvo, kad pedalai kažkokie slidus buvo, tai reikėjo ją atsargiai laikyt, nes koja labai slydo. gal rimtai reiks batus keist?
QUOTE(insi @ 2008 01 31, 14:39)
. labiau aišku aš likau apsipatenkinus - kadangi man praeitus kartus sunkiai parkavosi, aš sustojus visa tik išsišiepiau, rankom suploau ir sakau 'nu blyn aš šaunuolė, iš pirmo karto prakeiktoj aikštelėj pastačiau', tai labai egzaminatorių pralinksminau. o t raidėj kad neužvažiuočiau ant linijos dariau kaip instruktorius mokė - biški ratus kairėn pasukau išvažiuodama. nu žodžiu, dėl aikštelės aš savim labai patenkinta, o kadangi sedatif'as dar veikia vis dar per daug dėl tų klaidų nesiparinu
O as nuo beprotisko gyvenimo ritmo ir streso su savim pradejau kalbetis
Apsisukineju kvadrate ir sakau: dar truputi atgal pavaziuosiu,o dabar jau issuksiu...
net pagyriau save.
Ziuriu - egzaminatorius i usa sypsosoi Jauciu jie ten tokiu cirku prisiklauso ir prisiziuri
QUOTE(sraigiausia @ 2008 01 31, 15:06)
O as nuo beprotisko gyvenimo ritmo ir streso su savim pradejau kalbetis
Apsisukineju kvadrate ir sakau: dar truputi atgal pavaziuosiu,o dabar jau issuksiu...
net pagyriau save.
Ziuriu - egzaminatorius i usa sypsosoi Jauciu jie ten tokiu cirku prisiklauso ir prisiziuri
o tai tu ūsuotą tą gavai? man jis toks piktas atrodo - pamatau ir meldžiuosi, kad ne mane pakviestų aš su savim šnekėdavau tik su instruktorium aikštelėj maldamasi, o per egzą tylėjau, tik pavykus džiaugtis pradėjau o instruktoriai man rodos į moteriškes atlaidžiau žiūri - jos gi vis ko nors prikrečia
QUOTE(marke @ 2008 01 31, 07:35)
aciu atsispausdinsiu ir bandysiu ismokti. ir kaisiosiu regitroj lapus po nosim kaip vienas man kaisiojo, kad nuo figuros reikia atsistoti nuo0,5 iki1m. ne arciau ir ne toliau kaip matau po 4 karta laikanciu bus kita savaite. as kita sestadieni ir laikysiu menuo praejo kaip nevazinejau
QUOTE(insi @ 2008 01 31, 17:30)
o tai tu ūsuotą tą gavai? man jis toks piktas atrodo - pamatau ir meldžiuosi, kad ne mane pakviestų aš su savim šnekėdavau tik su instruktorium aikštelėj maldamasi, o per egzą tylėjau, tik pavykus džiaugtis pradėjau o instruktoriai man rodos į moteriškes atlaidžiau žiūri - jos gi vis ko nors prikrečia
Nea visai nepiktas. o kai as su savim kalbejau tai ir visai pralinksmejo
Yra toks su tamsiais akiniais - tas tai baisus atrodo. O dar yra toks jaunas - tikras gerietis. Pas ji pirma karta laikiau, bet pirmas kartas is viso kaip sapne praejo - is tos baimes visai orientacija buvau praradus
Turbut, jei draugiskai pabanddai rysi su egzaminatorium uzmegsti - jis irgi gal draugiskai nusiteikia...
Papildyta:
QUOTE(Basava @ 2008 01 31, 18:58)
aciu atsispausdinsiu ir bandysiu ismokti. ir kaisiosiu regitroj lapus po nosim kaip vienas man kaisiojo, kad nuo figuros reikia atsistoti nuo0,5 iki1m. ne arciau ir ne toliau kaip matau po 4 karta laikanciu bus kita savaite. as kita sestadieni ir laikysiu menuo praejo kaip nevazinejau
As irgi atsispausdinau .
Dabar studijuosiu
Na, va antradienį pasiimu teises
Linkiu sėkmės ir kitoms
Linkiu sėkmės ir kitoms
QUOTE(sraigiausia @ 2008 01 31, 17:02)
Nea visai nepiktas. o kai as su savim kalbejau tai ir visai pralinksmejo
Yra toks su tamsiais akiniais - tas tai baisus atrodo. O dar yra toks jaunas - tikras gerietis. Pas ji pirma karta laikiau, bet pirmas kartas is viso kaip sapne praejo - is tos baimes visai orientacija buvau praradus
Turbut, jei draugiskai pabanddai rysi su egzaminatorium uzmegsti - jis irgi gal draugiskai nusiteikia...
jo jo, tas jaunas berniukas - mano svajonių egzaminatorius, va jei dar su polo važinėtų... kažkaip vien jį pamačius ramiau pasidarė, tiesa tas nepadėjo pas jį prisiparkavau kreivai ir tikrai pažeidusi tuos atstumus, bet tik pasakė 'svarbu neužvažiavot ant linijų', o kai iš t raidės iš 3 karto išvažiavau irgi nieko nesakė. kiti du senukai irgi labai faini buvo ir nepikti. tuk tuk tuk į medį tris kartus, kad netektų užsiraut ant pikto, kuris atstumus matuotų ir šiaip nervus gadintų
QUOTE(insi @ 2008 01 31, 19:46)
jo jo, tas jaunas berniukas - mano svajonių egzaminatorius, va jei dar su polo važinėtų...
Aha - mano irgi Jis taaaip stengesi man pirma karta padeti...
Labai noreciau pas ji 4 karta pakliuti
O po neislaikytu egzu visos su instuktorium dar vazinejat?
As nezinau, ar ieskoti kazkokio kito, ar pinigus pataupyti...
Nors pavazineti reiketu...
QUOTE(sraigiausia @ 2008 01 31, 17:58)
Aha - mano irgi Jis taaaip stengesi man pirma karta padeti...
as tai dar tris papildomus pasiemiau, bus jau 20 vaziavimu viso o kiek dar regitroj palikus ir paliksiu dar su vyru vaziuosim savaitgali i aikstele.
QUOTE(sraigiausia @ 2008 01 31, 18:02)
Yra toks su tamsiais akiniais - tas tai baisus atrodo.
To su tamsiais akiniais tai nebijok,jis tik taip atrodo (man jis i kurmi panasus ),o is tikruju labai geras,ramus toks,itampa moka nuimti,as pas ji trecia karta laikiau ir islaikiau,nors laisvai pramesti ir tada galejo,nervinausi nezmoniskai.Dar ten yra toks jaunas ir baisiai piktas,pas ta tai sako niekas neislaiko,bet man rodos jis tik profesionalus priimineja.
QUOTE(insi @ 2008 01 31, 18:04)
man tik dabar sedatif'as pragaravo, tai tik dabar vėl susiparinau kiek bapkių regitrai suėjo siaubas
aha, aš net skaičiuot bijau
aš šį kart save gerai nuteikus, kad išlaikysiu, žiūrėsiu ar pavyks, nes du kart, kai laikiau tai visiems sakiau grįšiu neišlaikius tikrai, o dabar kažkodėl galvoju kad turiu išlaikyt