Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(marke @ 2008 01 30, 09:50)
O man kaip tik sestadienis buvo labai gera diena,o ir marsrutas lengvas buvo..Dar pasiseke,kad beveik visose sankryzose dege zalia,tai sustot beveik nereikejo,nes kaip zinia sustojus labai lengva uzgest  blush2.gif Nors karta ir buvau uzgesus,o dar tokioj vietoj! doh.gif  Isvazinedama is regitros lotuliukas.gif Bet ir egzaminuotojas geras buvo man...Atleido klaida aikstelej,o jau galvojau,nu sakes!Viskas!I miesta nebeisvaziuosiu...3 kartus atbulini ijungiau T sankryzoj ir net nepajauciau! doh.gif Tai jis man sako "Kodel 3 kartus ijunget atbulini?Nezinot kad negalima?" O as galvoju nu *****...Sakau "Kad net nepajauciau"...Jis "Gerai,vaziuojam,jums 1 marsrutas". thumbup.gif  Tai mieste karta uzgesau,ir kas man pasidare... doh.gif  Pamirsau posukius rodyt gal 3 ar 4 kartus doh.gif Grizom i regitra (dar i posuki i regitra ilekiau-iskridau,MB juokesi,sako "visi taip is leto grizta,o tu kaip lekei lotuliukas.gif ") egzaminuotojas sako "Dabar einat i kasa 38Lt uz vairuotojo pazymejima susimoket" thumbup.gif  Islipau apsvaigus is laimes hihihi.gif

nu geras, tiek klaidu ir praleido???? blink.gif as uzgesau viena karta, ir man liepe prisiparkuot i desine doh.gif dar pagyre, kad gerai vaziuoju, ir susidirbau islaikyta egzamina, bet tokios klaidos atleisti negali. tik keistai nuskambejo, kad norejo jog islipciau, "mat juk man nebutina grizti atgal i regitra". o as neislipau, nes sakau mane pasiima is regitros. jam, dar kai masina bandziausi aiksteleje, kazkas skambino, ir jis sake, kad greit baigs. ir jis mane prie regitros paleido visai is kitos puses, tai manau, kad savo reikalais dar vazinejosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 01 30, 18:52)
Regitros aikstelej negalima,jos ten imituoja,pvz.,kitas masinas stovincias ar pan.O visi egzaminu vertinimo kriterijai yra Regitros saite.

A-aaa. Aciu 4u.gif
Nu tikrai as kaip is menulio nukritusi, bet sparciai samoningeju lotuliukas.gif

Ketvirta karta kai laikysiu, busiu visokeriopai pasikausciusi. lotuliukas.gif
Dabar jau klijuosiu ant savo pazistamo Pasato M zenkla ir pulsiu kur nors tuscioj aikstelej prie Maximos visokius atbulinius ivaziavimus tobulinti. bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 01 30, 18:55)

Dabar jau klijuosiu ant savo pazistamo Pasato M zenkla ir pulsiu kur nors tuscioj aikstelej prie Maximos visokius atbulinius ivaziavimus tobulinti.  bicycle.gif

O kam tuscioj?Taigi pasirink tarpa tarp dvieju brangesniu masinu ir parkuokis,bus pretekstas napadaryti jokios klaideles mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 30, 20:14)
O kam tuscioj?Taigi pasirink tarpa tarp dvieju brangesniu masinu ir parkuokis,bus pretekstas napadaryti jokios klaideles  mirksiukas.gif  biggrin.gif

O jei tos brangesnes masinos bus kienos nors is Regitros???
Tada ir 10 karta neislaikysiu karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Sveikos, prisijungsiu ir aš 4u.gif
Man ryt laikyt 14.00val, tempiau tempiau gumą ir ryt pirmą kartą laikysiu ax.gif biggrin.gif
Vaje, truputį pilvą suka suka unsure.gif
Atsakyti
Uzkliuvo akis uz sios temeles ir iskart ilindau, nes labai jau artima sirdziai lotuliukas.gif as jau baigiu pamirst kiek kartu laikiau egzamina unsure.gif berods tris... Man toks isbandymas per nervus tik eina, turbut visoms tas pats biggrin.gif ir zinot, su asarom iseinu kiekviena karta, ypac paskutinyji, visa diena praverkiau... Kaip tycia, visad suklystu aikstelej, nors paprastai dideliu problemu net nebuna ten. Tai va, jau buvo aisku, kad egzaminas baigtas po 2 min. Man tiesiog uzgniauze kvapa, vaizdas aptemo, nes asaros iskart pradejo kauptis. Mintyse bandziau ramint save, kad neapsiverkciau viesai. Bet egzaminuotojas pradejo mane kalbint, net nepamenu ko klause... Nes vistiek nebegalejau atsakyt, gerkle spaude kazkoks gumulas... Islipom is masinos, egzaminuotojas pamate, kad man kazkas ne taip... Ir iskart pakeite kalebjimo maniera. Pries tai dar bande mane sumauti beklausinedamas teorijos, o dabar vos ne guosti pradejo, ramino. Toks jausmas buvo, lyg jis jau norejo mane vel pasodint atgal ir vel leisti vaziuoti. Bet aisku, saukstai po pietu... Ir pikta ir gaila, kartu ir vel nusivyliau savim. Vos tik kazkas uzsimindavo apie ta egza, tai negaledavau be asaru atsakyt... Atrodo, kad niekad neislaikysiu. Net kai bandziau save prisiverst galvot tik teigiamai nieko nesigaudavo. Jetau jetau, mano pusseseres ir dar viena drauge praktiskai iskart issilaike, o as... Turbut zinot koks pyktis ima doh.gif Ir vis bandau susivokt, kame cia problema... Visu pirma, nuo musu busenos viskas priklauso. Kai suvaldysim jauduli, tada nebedarysim zioplisku klaidu. Bet siaip, cia LAIMES dalykas... Is draugiu prisiklausiau istoriju, kaip joms praejo egzaminas ir susidare ispudis, kad kitas egzaminuotojas gal ir net nebutu leides islaikyt... Ka padarysi... Kartas nuo karto vistiek vazineju ir be teisiu, aisku su M raide ir jei salia sedi draugas. Bent tada nesijauciu nevykele. Nors buvo visko, bet laikui begant apsipratau, nieko nebebijojau. Tik va, vis nenutaikau progos vel laikyt egzamina... Nusprendziau, kad nelaikysiu, jei maniskio nebus salia. gal tik to palaikymo ir tetruksta. Kadangi mes gyvenam atskiruose miestuose, tai problemele. Buvau viska suplanavus, bet subyrejo planai, tai vel kazko laukiu unsure.gif tureciau sulaukt...
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 01 30, 17:10)
nu geras, tiek klaidu ir praleido???? blink.gif as uzgesau viena karta, ir man liepe prisiparkuot i desine doh.gif dar pagyre, kad gerai vaziuoju, ir susidirbau islaikyta egzamina, bet tokios klaidos atleisti negali. tik keistai nuskambejo, kad norejo jog islipciau, "mat juk man nebutina grizti atgal i regitra". o as neislipau, nes sakau mane pasiima is regitros. jam, dar kai masina bandziausi aiksteleje, kazkas skambino, ir jis sake, kad greit baigs. ir jis mane prie regitros paleido visai is kitos puses, tai manau, kad savo reikalais dar vazinejosi g.gif

Daug???O zinai,kad egzaminas neislaikomas jei padaromos 9 (!) nekritines klaidos.Arba jeigu 6 pasikartojancios.Tarkim,jei 6 kartus per egzamina uzgesti,arba 6 kartus posukiu nerodai.
Nzn,kas per pyp tau egzaminuotojas pasitaike,bet uz viena uzgesima tikrai neturi nutraukt egzamino blink.gif Juk 1 uzgesimas nera kritine klaida.
Zinokit kokios klaidos yra kritines,kokios ne ir jei uz kokia nesamone bandys nutraukt egzamina gincykites..
Pasirodo,jiem tikrai nuo nuotaikos daug priklauso g.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(marke @ 2008 01 31, 07:28)
Daug???O zinai,kad egzaminas neislaikomas jei padaromos 9 (!) nekritines klaidos.Arba jeigu 6 pasikartojancios.Tarkim,jei 6 kartus per egzamina uzgesti,arba 6 kartus posukiu nerodai.
Nzn,kas per pyp tau egzaminuotojas pasitaike,bet uz viena uzgesima tikrai neturi nutraukt egzamino blink.gif Juk 1 uzgesimas nera kritine klaida.
Zinokit kokios klaidos yra kritines,kokios ne ir jei uz kokia nesamone bandys nutraukt egzamina gincykites..
Pasirodo,jiem tikrai nuo nuotaikos daug priklauso g.gif  blink.gif

Kritines klaidos
Ir kritines ir nekritines
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2008 01 31, 02:07)
Nusprendziau, kad nelaikysiu, jei maniskio nebus salia. gal tik to palaikymo ir tetruksta. Kadangi mes gyvenam atskiruose miestuose, tai problemele. Buvau viska suplanavus, bet subyrejo planai, tai vel kazko laukiu  unsure.gif tureciau sulaukt...

Ei, tik nepasiduok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Netempk gumos ir bandyk dar karta.

As irgi po miesta vazineju smile.gif . Kuo daugiau vazineju - tuo geriau sekasi.

Paimsim mes ta Regitra ir igudzius geresnius igysim.
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2008 01 31, 01:07)
Uzkliuvo akis uz sios temeles ir iskart ilindau, nes labai jau artima sirdziai  lotuliukas.gif  as jau baigiu pamirst kiek kartu laikiau egzamina  unsure.gif  berods tris... Man toks isbandymas per nervus tik eina, turbut visoms tas pats  biggrin.gif  ir zinot, su asarom iseinu kiekviena karta, ypac paskutinyji, visa diena praverkiau... Kaip tycia, visad suklystu aikstelej, nors paprastai dideliu problemu net nebuna ten. Tai va, jau buvo aisku, kad egzaminas baigtas po 2 min. Man tiesiog uzgniauze kvapa, vaizdas aptemo, nes asaros iskart pradejo kauptis. Mintyse bandziau ramint save, kad neapsiverkciau viesai. Bet egzaminuotojas pradejo mane kalbint, net nepamenu ko klause... Nes vistiek nebegalejau atsakyt, gerkle spaude kazkoks gumulas... Islipom is masinos, egzaminuotojas pamate, kad man kazkas ne taip... Ir iskart pakeite kalebjimo maniera. Pries tai dar bande mane sumauti beklausinedamas teorijos, o dabar vos ne guosti pradejo, ramino. Toks jausmas buvo, lyg jis jau norejo mane vel pasodint atgal ir vel leisti vaziuoti. Bet aisku, saukstai po pietu... Ir pikta ir gaila, kartu ir vel nusivyliau savim. Vos tik kazkas uzsimindavo apie ta egza, tai negaledavau be asaru atsakyt... Atrodo, kad niekad neislaikysiu. Net kai bandziau save prisiverst galvot tik teigiamai nieko nesigaudavo. Jetau jetau, mano pusseseres ir dar viena drauge praktiskai iskart issilaike, o as... Turbut zinot koks pyktis ima  doh.gif Ir vis bandau susivokt, kame cia problema... Visu pirma, nuo musu busenos viskas priklauso. Kai suvaldysim jauduli, tada nebedarysim zioplisku klaidu. Bet siaip, cia LAIMES dalykas... Is draugiu prisiklausiau istoriju, kaip joms praejo egzaminas ir susidare ispudis, kad kitas egzaminuotojas gal ir net nebutu leides islaikyt... Ka padarysi... Kartas nuo karto vistiek vazineju ir be teisiu, aisku su M raide ir jei salia sedi draugas. Bent tada nesijauciu nevykele. Nors buvo visko, bet laikui begant apsipratau, nieko nebebijojau. Tik va, vis nenutaikau progos vel laikyt egzamina... Nusprendziau, kad nelaikysiu, jei maniskio nebus salia. gal tik to palaikymo ir tetruksta. Kadangi mes gyvenam atskiruose miestuose, tai problemele. Buvau viska suplanavus, bet subyrejo planai, tai vel kazko laukiu  unsure.gif tureciau sulaukt...

Jautuke, labai viskas pažįstama: ir ašaros, ir pyktis, ir nusivylimas savimi, rankų nusvirimas... Tą egzamino Regitroj laikymo laimę apturėjau keturis kartelius blush2.gif Bet negi verta nuleist rankas? Jei jau įlipom į šitą balą, reikia kapstytis smile.gif Man dvasiškai stiprėt labai padeda ši temelė, tiesiog semiuosi kovinės dvasios, drąsiai nusiteikti Regitros šturmui. Ir tu važinėk, praktikuokis - įgūdžiai tik stiprės, paskui drąsiau bus kai viena judėsi. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Oi oi kaip suprantu jus ax.gif Kai pirmą kart laikiau, tai aikštelėj kabliukų šiokių tokių buvo, bet į miestą išleido, bet iš tų nervų antroj sankryžoj net šviesoforo raudono nepamačiau.... doh.gif Taip ir pasibaigė egzaminas doh.gif O šiandien antrą kart laikiau, su astra teko važiuot blink.gif Aikštutėj be problemų pravažiavau, o mieste buvau kelis kart užgesus, tai jau bijojau kad egzaminas bus baigtas unsure.gif Bet sekmingai pravažiavau yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Atvažiavom prie Regitros, egzaminuotojas nieko man nesako.... tai aš jam ir sakau - išlaikiau? tai jis man - o ką negerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai ir dabar dar negaliu patikėt kad daugiau nebereikės sau nervų gadintis rolleyes.gif bigsmile.gif

Sėkmės visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nepasiduokit mirksiukas.gif
Atsakyti
nu plem, žinokit man trečias kartas pamelavo doh.gif buvo taip : gavau labai fainą geros nuotaikos egzaminatorių, išeinam į kiemą, klausiu 'kokią tačkutę gavau?', sako 'opelį'. aš iškart 'o blyn...', anas - juoktis, dar šūktelėjo draugui 'kaip opelis', anas sako 'geras'. paklausė, gal atsisakyt noriu, bet nutariau bandyt. į estakadą užvažiavau iškart, neužgesus, pasakiau 'valio', tada apsisukau ir nuvariau parkuotis. gerai atsistojau, susireguliavau veidrodėlius ir įstrižai pastačiau irgi iš pirmo karto. rankom tik suplojau savim apsipatenkinus, vaikinas sako 'gerai gerai, į t raidę važiuok' ten irgi viską čiki padariau. tada susireguliavau viską ir važiavom į miestą. sukti turėjau kairėn ir sugebėjau užgesti. man liepė susikaupti ir važiuoti toliau. sankryžoj turėjau važiuoti tiesiai ir susimoviau - kelis kartus vietoj 1 jungiau 3 pavarą, gesau, nervinaus ir to nepastebėjau doh.gif po to žvilgtelėau į jo lapą, pamačiau, kad tik kartą galiu suklysti su pavar, susikaupiau ir pervažiavau tą sankryžą, o tada padariau kritinę klaidą - sukdama kairėn nusprendžiau, kad spėsiu įlysti, o man pasakė, kad turėjau praleisti ir liepė sustoti. pagyrė, kad aikštelėj nepadariau nė vienos klaidos, nors galėjau pagazuot važiuodama į estakadą, bet pasakė, kad negali praleisti, paaiškino mano klaidas, parvežė ir palinkėjo sėkmės kitą kartą. dar tiesa gavau velnių, kad iš aikštelės per lėtai išvažiavau. taip baigėsi mano trečias kartas regitroj, bet buvau sedatif prisigėrus ir rami kaip belgas, todėl net nesusiparinau rimtai, tik paskambinau mamai ir pasakiau, kad mane dar pafinansuot reikės blush2.gif dabar su regitra draugausiu vasario 6, po pietų.
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 31, 13:05)
nu plem, žinokit man trečias kartas pamelavo doh.gif buvo taip : gavau labai fainą geros nuotaikos egzaminatorių, išeinam į kiemą, klausiu 'kokią tačkutę gavau?', sako 'opelį'. aš iškart 'o blyn...', anas - juoktis, dar šūktelėjo draugui 'kaip opelis', anas sako 'geras'. paklausė, gal atsisakyt noriu, bet nutariau bandyt. į estakadą užvažiavau iškart, neužgesus, pasakiau 'valio', tada apsisukau ir nuvariau parkuotis. gerai atsistojau, susireguliavau veidrodėlius ir įstrižai pastačiau irgi iš pirmo karto. rankom tik suplojau savim apsipatenkinus, vaikinas sako 'gerai gerai, į t raidę važiuok' ten irgi viską čiki padariau. tada susireguliavau viską ir važiavom į miestą. sukti turėjau kairėn ir sugebėjau užgesti. man liepė susikaupti ir važiuoti toliau. sankryžoj turėjau važiuoti tiesiai ir susimoviau - kelis kartus vietoj 1 jungiau 3 pavarą, gesau, nervinaus ir to nepastebėjau doh.gif po to žvilgtelėau į jo lapą, pamačiau, kad tik kartą galiu suklysti su pavar, susikaupiau ir pervažiavau tą sankryžą, o tada padariau kritinę klaidą - sukdama kairėn nusprendžiau, kad spėsiu įlysti, o man pasakė, kad turėjau praleisti ir liepė sustoti. pagyrė, kad aikštelėj nepadariau nė vienos klaidos, nors galėjau pagazuot važiuodama į estakadą, bet pasakė, kad negali praleisti, paaiškino mano klaidas, parvežė ir palinkėjo sėkmės kitą kartą. dar tiesa gavau velnių, kad iš aikštelės per lėtai išvažiavau. taip baigėsi mano trečias kartas regitroj, bet buvau sedatif prisigėrus ir rami kaip belgas, todėl net nesusiparinau rimtai, tik paskambinau mamai ir pasakiau, kad mane dar pafinansuot reikės blush2.gif dabar su regitra draugausiu vasario 6, po pietų.

Tu saunuole - aikstele iveikei. Kitas kartas tikrai bus laimingas. 4u.gif
o as tik atbula parkuodamasi suvokiau, kad per toli ir tiesiai ant linijos suktis pradejau,o ka toliau daryti ir nesusigaudziau - galejau juk truputi i prieki pavaziuoti ir vel bandyti, ale as tu liniju taaip issigandau lotuliukas.gif
O siaip tai 3 kartas visai ramus buvo: ir veidrodelius susireguliavau ir ant estakados graziai uzvaziavau ir ''kvadrate'' graziai, dar su egzaaminatorium pajuokauti sugebejau...
Kaip gerai, kad yra tokia tema thumbup.gif
Pasidrasinam ir toliau vairuojam - kelio atgal nebera.
Sekmes mums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti