QUOTE(marke @ 2008 01 30, 09:50)
O man kaip tik sestadienis buvo labai gera diena,o ir marsrutas lengvas buvo..Dar pasiseke,kad beveik visose sankryzose dege zalia,tai sustot beveik nereikejo,nes kaip zinia sustojus labai lengva uzgest Nors karta ir buvau uzgesus,o dar tokioj vietoj! Isvazinedama is regitros Bet ir egzaminuotojas geras buvo man...Atleido klaida aikstelej,o jau galvojau,nu sakes!Viskas!I miesta nebeisvaziuosiu...3 kartus atbulini ijungiau T sankryzoj ir net nepajauciau! Tai jis man sako "Kodel 3 kartus ijunget atbulini?Nezinot kad negalima?" O as galvoju nu *****...Sakau "Kad net nepajauciau"...Jis "Gerai,vaziuojam,jums 1 marsrutas". Tai mieste karta uzgesau,ir kas man pasidare... Pamirsau posukius rodyt gal 3 ar 4 kartus Grizom i regitra (dar i posuki i regitra ilekiau-iskridau,MB juokesi,sako "visi taip is leto grizta,o tu kaip lekei ") egzaminuotojas sako "Dabar einat i kasa 38Lt uz vairuotojo pazymejima susimoket" Islipau apsvaigus is laimes
nu geras, tiek klaidu ir praleido???? as uzgesau viena karta, ir man liepe prisiparkuot i desine dar pagyre, kad gerai vaziuoju, ir susidirbau islaikyta egzamina, bet tokios klaidos atleisti negali. tik keistai nuskambejo, kad norejo jog islipciau, "mat juk man nebutina grizti atgal i regitra". o as neislipau, nes sakau mane pasiima is regitros. jam, dar kai masina bandziausi aiksteleje, kazkas skambino, ir jis sake, kad greit baigs. ir jis mane prie regitros paleido visai is kitos puses, tai manau, kad savo reikalais dar vazinejosi