o c kategorija - tai fūra? man tai tų griozdų egzai išvis aukštasis pilotažas atrodo - mačiau kaip laikė ir busikas, ir fūra - viečikės ten mažai, pasimalt reik praktiškai centimetras į centimetrą, kai su tačkute laisvės daugiau dar pagalvojau 'nu blyn, dar norėjau trūliką vairuot, o su mašina nesusitvarkau'
QUOTE(insi @ 2008 02 24, 20:59)
o c kategorija - tai fūra? man tai tų griozdų egzai išvis aukštasis pilotažas atrodo - mačiau kaip laikė ir busikas, ir fūra - viečikės ten mažai, pasimalt reik praktiškai centimetras į centimetrą, kai su tačkute laisvės daugiau dar pagalvojau 'nu blyn, dar norėjau trūliką vairuot, o su mašina nesusitvarkau'
Su didele masina lengviau,nes matomumas geresnis,as po darbo kai i savo persedu tai negaliu vaziuot,zemai,nieko nematau,taip ir atrodo kad issiteksiu ant pirmo posukio Ir ka cia regitra-as sianakt mieste su busu pasiklydau,ne i ta siaura gatvele ivaziavau,reikia atgal o nera kur nei isvaziuot nei apsisukt,tai ivariau busa visa pilnai i pozeminio garazo ivaziavima ir sukausi atbuliniu po to,o ten gatve masinom uzstatyta-vnz.,buvo baisiau kaip regitroj 7min.praradau,po to skristi reikejo Sakau,jei kas mate tai tikriausiai myzo is juoko,vaizdelis ten buvo...
QUOTE(Kitty23 @ 2008 02 24, 15:57)
Labutis! Kaip sekasi vairuoti? Man tai siandien vel rankos svyra, mokiausi vairuoti su tete tai ant estakados gesau ir gesau nors su instruktorium viskas budavo gerai Dar gatvej nelabai sekesi
neliudek , saunuole, kad vazineji, daugiau praktikos turesi, bus lengviau Regitroj.o as vakar visur vazinejau, dienos metu normaliai, bet vakare visas Kauno duobes surinkau bet aikstelej pasidare ne kas, i estakada be problemu, bet soninio nebepaimu
Mimmi kaip tau sestadieni sekes?
QUOTE(Basava @ 2008 02 24, 21:46)
neliudek , saunuole, kad vazineji, daugiau praktikos turesi, bus lengviau Regitroj.o as vakar visur vazinejau, dienos metu normaliai, bet vakare visas Kauno duobes surinkau bet aikstelej pasidare ne kas, i estakada be problemu, bet soninio nebepaimu
vakare sunkiau, prastesnis matomumas Saunu, kad diena neblogai sekesi Man tai toj aikstelej irgi idomiai - viena diena vienas pratimas prasciau sekasi, kita diena - kitas Kada uzsiregistravai egzaminui?
QUOTE(Kitty23 @ 2008 02 24, 20:54)
vakare sunkiau, prastesnis matomumas Saunu, kad diena neblogai sekesi Man tai toj aikstelej irgi idomiai - viena diena vienas pratimas prasciau sekasi, kita diena - kitas Kada uzsiregistravai egzaminui?
treciadieniui. dar ryt pavazinesiu su instruktorium, su opel astra
Man tai tas neislaikytas egzaminas jau stovi
Antradieny 3kart eisiu laikyt.. Man jau nervai nelaiko..aisktelej viskas gerai, tik isvaziuoju i gatve vis kazkoks meslas.. Praita kart buvo isvis, atgal vaziujant [uzburta paskutine sankryza] praleidau per mazai masinu sukdama i kaire, as kaip visad skubejau..Nu ir basta, antras pravalas
Jeigu dabar neislaikysiu, tai nezinau ka darysiu
Antradieny 3kart eisiu laikyt.. Man jau nervai nelaiko..aisktelej viskas gerai, tik isvaziuoju i gatve vis kazkoks meslas.. Praita kart buvo isvis, atgal vaziujant [uzburta paskutine sankryza] praleidau per mazai masinu sukdama i kaire, as kaip visad skubejau..Nu ir basta, antras pravalas
QUOTE(Kreuzung @ 2008 02 24, 23:55)
taip taip.. suprantu tave, mane tas išvažiavimas į gatvę irgi gąsdina vis užskubu..
QUOTE(Kreuzung @ 2008 02 24, 22:55)
islaikysi, pasitikek savimi zinai savo klaida, neskubek, isitikink. nors suprantu, kaip sunku, juk gali egzamina stabdyti ir del per ilgo stovejimo sankryzoje
QUOTE(Rugile @ 2008 02 23, 15:08)
Sveikutės, noriu pasidžiaugti, kad man ketvirtas kartas nemelavo . Nors ir oras nekoks pakliuvo. Gavau Golfuką, apsidžiaugiau. Ant estakados kaip dėjau gazo, gi bijojau užgest, tai užskaitė kaip klaidą, kad nejaučiu ekseleratoriaus. Daugiau klaidų aikštelėj nebuvo, prieš išvažiuojant į miestą, klausinėjo teorijos. Į vieną atsakiau, kito nežinojau (kam reikalingas veidrodėlio spragtelėjimas, to kur mašinos viduje?- jis rodo situaciją už automobilio, o spragtelti jį reikia, kai akina saulė). Mieste vieną kartą susimaišiau pavaras, bet staigiai pasitaisiau. Ir posūkį reikėjo rodyt dešinėn, rodžiau kairėn . Parvažiavom į Regitrą, paaiškino klaidas, pagyrė, kad labai šauniai vairuoju ir nulėkiau susimokėti už pažymėjimą. Džiaugiuosi iš laimės, visoms jums linkiu tokių gerų emocijų
Mimmi, kaip tau sekėsi?
Mimmi, kaip tau sekėsi?
Sveikinu , pagaliau Regitra tau pasidavė
Mergaitės, nenusiminkit, anksčiau ar vėliau visos parodysit lygį
Papildyta:
QUOTE(ašei @ 2008 02 23, 15:42)
Sveikinu, Rugile O tai visų klausinėja ir teorijos?
Ne visi egzaminuotojai klausinėja, iš aštuonių laikymų, tik vienas klausinėjo, nors turėtų visi klausinėt
Ne tai kad sukirtineja-tiesiog visi masiskai ten ant liniju ir kuoliuku vaziuoja-buvau,stebejau
laikiau egzą 2008.02.23., prieš tai stebėjau laikančius aikštelėje. visi manevrai lyg ir nieko, bet įvažiavimas į garažą statmenai galu provalas visiškas. beveik niekas ir neatliko šio pratimo iš pirmo karto: kairieji ratai važiuoja už linijos, nepataiko į parkavimo vietą. tada reikia daryti pavarų perjungimą, ir užsidirbi balų.
o tai dažniausiai pasitaikantis manevras, dažniausiai trečiu jį atlieka.
pati dėl šito neišlaikiau, nors aikštelėje buvau net nežinau kiek daug kartų: pagavau, kad antras imitatrius, žymintis parkavimo vietos kampą atsirastų per galinį folksvageno ortakio vidurį (kaip ir mokė instruktorius aikštelėje), tačiau pamačiau, kad važiuoju vos vos už linijos. padariau išvadą, kad privažiuoti reikia tiek, kad vos vos matyti per šoninį galinį langą lazdą, žyminti garažo kairįjį kampą.
dar pastebėjo, kad dauguma privažiuoja per arti prie lazdų iš dešinio šono, maksimalus atstumas- 2m.
QUOTE(Basava @ 2008 02 24, 22:30)
treciadieniui. dar ryt pavazinesiu su instruktorium, su opel astra
niu tikiuosi treciadieni isgirsim geras naujienas As tai su astra niekad nesu vaziavusi tai bijau ja per egza gauti o kelinta karta laikysi?
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2008 02 25, 10:58)
Oi,mergaites,lyg ir viskas gerai buvo ,is aiksteles vos isjudejau,nu bet mieste pravalas.O gal as tam egzaminuotojui taip patikau,kad liepe dar karta ateit Ateisiu... kovo 1 gal trecias kartas nemeluos?
kokias klaidas mieste darei? neliudek, vistiek anksciau ar veliau islaikysi, mes visos islaikysim