Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 02 23, 22:49)
duokit durniui kelią ir neatsakinėkit į jo žinutes. moderatoriai susitvarkys doh.gif

turetu skambeti taip:
\"...jei durnius juda pagrindiniu keliu su ijungtais svytureliais ...\"

istrauka is 1955 m. NEW YORK times:
\"Kompanija TOYOTA isrado veidrodelio spragtelejima. Sis irengimas skirtas spakliui nusivalyt....\"
Atsakyti
QUOTE(.blondinas @ 2008 02 23, 19:47)
duok dieve taves gatvej nesutikt...

Blondzinas, nesinervink, nujaučiu, kad jos apskritai tavęs nenori sutikt. Niekur. biggrin.gif

Nors sakinys atrodo įdomiai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(.blondinas @ 2008 02 23, 20:05)
taiiip...kaip cia geriau pradet...
keliu zudikes. As pasiruoses jums, busimoms vairuotojoms, apmoketi kas menesi jusu  viesojo transporto islaidas. Tik maldauju..nevairuokit..nevairuokit

O man apmokėtum? Nu aš vairuoju, be jei kas apmokėtų viešojo transporto išlaidas gal ir pagalvočiau. g.gif
Papildyta:
QUOTE(.blondinas @ 2008 02 23, 21:23)
negaliu ..apsimysiu..

jei silpna šlapimo pūslė, ją reikia gydyt smile.gif
Papildyta:
Šiaip nesunku ignorą užsidėt, kad nematytum konkretaus nario žinučių nu lai kalba žmogus pats sau vienas su savim, išsikalbės, palengvės gal..
Atsakyti
A man jis visai patinka...jauciu,turi subtilu humoro jausma... hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 02 23, 17:45)
Ne tai kad sukirtineja-tiesiog visi masiskai ten ant liniju ir kuoliuku vaziuoja-buvau,stebejau g.gif

Bet yra ir tokių regitrininkų, kurie egzamino metu nuteikinėja, kad neišlaikysi... unsure.gif
Draugė buvo ant tokio užsirovusi... Ir yra dar tokių, kurie su liniuotėm išlipa ir matuoja.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(torrivi @ 2008 02 24, 14:03)
Bet yra ir tokių regitrininkų, kurie egzamino metu nuteikinėja, kad neišlaikysi...  unsure.gif
Draugė buvo ant tokio užsirovusi... Ir yra dar tokių, kurie su liniuotėm išlipa ir matuoja..  schmoll.gif

Jo,yra tokiu kurie tiesiog tokia itampa sudaro...Vienas jaunas labai bjaurus yra,nieks pas ji neislaiko sako.As ju neteisinu aisku,bet gerai pagalvojus yra racijos siokios tokios tame ju bjaurume-juk jeigu nori sesti uz vairo ir isvaziuoti i gatves privalai moketi suvaldyti nervus,nes klaida padaryta gatveje "is nervu" gali buti pirma ir paskutine...
Atsakyti
Rugile sveikinu išlaikius 4u.gif

o aš tai teorijos tų klausimų nesimokiau ir nelabai žinau, kaip jie skamba blush2.gif o ar Kaune klausinėja labai? g.gif

užsirašiau laikyt kovo 8, Moterų diena biggrin.gif nebloga dovana iš regitrininko būtų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(karaja--- @ 2008 02 24, 15:21)
Rugile sveikinu išlaikius  4u.gif

o aš tai teorijos tų klausimų nesimokiau ir nelabai žinau, kaip jie skamba  blush2.gif o ar Kaune klausinėja labai? g.gif 

užsirašiau laikyt kovo 8, Moterų diena  biggrin.gif nebloga dovana iš regitrininko būtų  hihihi.gif

notworthy.gif ačiū Karaja. http://www.regitra.l...oda=prakt_klaus tie klusimai. Sekmės kovo 8 smile.gif .
Atsakyti
Labutis! smile.gif Kaip sekasi vairuoti? Man tai siandien vel rankos svyra, mokiausi vairuoti su tete tai ant estakados gesau ir gesau nors su instruktorium viskas budavo gerai doh.gif Dar gatvej nelabai sekesi cray.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 02 24, 14:45)
A man jis visai patinka...jauciu,turi subtilu humoro jausma... hihihi.gif  lotuliukas.gif

Tikrai humoro jausmas labai subtilus lotuliukas.gif Tik va nelabai grazu, kai zmogus labai sureiksmina savo pransuma ir pradeda kitus zeminti.

Ai, bet gyvenkim draugiskai
irnesakyk.gif

Papildyta:
QUOTE(.blondinas @ 2008 02 23, 21:47)
duok dieve taves gatvej nesutikt...

Nebijok, kolkas nesutiksi biggrin.gif
O kai susitiksim - butinai visada nuolankiai praleisiu - labai gerbiu zmones atkakliai siekiancius savo tikslo ir nenuleidziancius ranku thumbup.gif (kalbu apie tavo nepaliaujamas pastangas perprasti orkaites ir skalbykles veikimo subtilybes smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiausia: 24 vasario 2008 - 16:43
QUOTE(Rugile @ 2008 02 24, 15:25)
notworthy.gif ačiū Karaja. http://www.regitra.l...oda=prakt_klaus tie klusimai. Sekmės kovo 8 smile.gif .

ačiū už palinkėjimą 4u.gif

bandysiu į tuos klausimus atsakyt dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 02 24, 13:24)
Jo,yra tokiu kurie tiesiog tokia itampa sudaro...Vienas jaunas labai bjaurus yra,nieks pas ji neislaiko sako.As ju neteisinu aisku,bet gerai pagalvojus yra racijos siokios tokios tame ju bjaurume-juk jeigu nori sesti uz vairo ir isvaziuoti i gatves privalai moketi suvaldyti nervus,nes klaida padaryta gatveje "is nervu" gali buti pirma ir paskutine...

Na taip, iš dalies galiu su tuo sutikti, bet vistiek labai bjauru. Negana to, kad ir taip visi persigandę į tą regitrą eina, tai dar ir per egzaminą turi galvoti, ką tas egzaminuotojas pasakys... mad.gif Pavydžiai, kaip regitrininkas išsikalinėja: "nedavalgius gal atėjai?", "tu ką, tikiesi iš pirmo karto išlaikyti?" O kur dar įvairios grimasos ir mimikos...
Kitą savaitę jau žadu registruotis praktiniam... mastau.gif Tai nežinau kaip čia bus. Tiesą pasakius, nesitikiu iš pirmo karto išlaikyti. Nors ramina instruktorius, bet kažkaip jo tais raminimais nelabai tikiu, man atrodo jie visus savo mokinius taip guodžia.. smile.gif
Atsakyti
Kai nesitiki,tai gal ir islaikysi? Pasistenk pasidengti storesne skura tam atvejui jei regitrininkas bjaurus pasitaikytu,ir stiprybes tau,nenusiteik taip pesimistiskai is anksto.Mane darbe dabar seni vairuotojai aukleja,sako,turi isvaziuoti be jokiu blogu minciu,tiesiog su isitikinimu kad viskas bus gerai,o tada viskas ir bus gerai.As stengiuosi tuo patiketi nes rytoj 11 marsrutas laukia ax.gif
Kai ant buso laikem tai greta vaikinukai Ckat. laike pas ta bjauru,issikalinejo jis ten nerealiai,prametinejo visus is eiles,mums ju taip gaila buvo... unsure.gif
Atsakyti