Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(NEblondinas @ 2008 02 23, 15:43)
sveiki ..as tas berniukas, kuris su astra.
Noriu jus padrasinti Tikrai islaikysit...
Anksciau dirbau cirke. Tai pas mus meskos po menesio masinas parkuodavo atbulos, o cia zmogus.
Tikrai islaikysit...gal....

Ei, tai jau nebeskalbi???
Turbut savim nusivylei... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rugile @ 2008 02 23, 16:08)
Sveikutės, noriu pasidžiaugti, kad man ketvirtas kartas nemelavo clap.gif clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif .

Dziaugiuosi ir abai sveikinu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jergau jergau, kaip pavydžiu toms, kurios jau išsilaikė... smile.gif O man dar viskas priešakyje. verysad.gif neįsivaizduoju, kaip reikės išsilaikyti. Mat Šiauliuose teks, o Šiauliai jau senai garsėja neišlaikiusiųjų skaičium... unsure.gif Praeitą savaitę teko teorijos egzą laikyti, tai jo belaukiant pamačiau kaip visi masiškai neišlaikę pareina su egzaminuotojais... Labai aikštelėj sukirtinėja.
Atsakyti
Ne tai kad sukirtineja-tiesiog visi masiskai ten ant liniju ir kuoliuku vaziuoja-buvau,stebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 02 23, 19:45)
Ne tai kad sukirtineja-tiesiog visi masiskai ten ant liniju ir kuoliuku vaziuoja-buvau,stebejau g.gif

As laikiau Vilniuj ir nemazai egzaminuojamuju stebejau - atrodo, kad kuoliukai ir linijos patys po ratais lenda doh.gif blink.gif
Manes ateinanti treciadieni vel Regitroj egzaminas laukia scare.gif

Jau visiska dvejetukininke pasidariau - siandien univerkej paskutinio kurso egzo neislaikiau cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiausia: 23 vasario 2008 - 19:24
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 23, 20:23)
- atrodo, kad kuoliukai ir linijos patys po ratais lenda  doh.gif  blink.gif

duok dieve taves gatvej nesutikt...
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 02 23, 15:42)
Sveikinu, Rugile  bigsmile.gif O tai visų klausinėja ir teorijos?

Ačiū ačiū visoms už sveikinimus smile.gif , laikiau keturis kartus, tris kartus manęs kalusinėjo teorijos. O šį kartą ypač gilinosi, pirmas klausimas buvo kaip tikrinsiu aušinimo skysčio lygį. Net po kapotu parodžiau tongue.gif smile.gif . Insi, o man kliuvo toks aukštas žilstelėjęs su ūsais fainas regitrininkas, visiškai nepiktybinis. mirksiukas.gif
Atsakyti
man rodos antrąkart pas tokį laikau, su golfuku g.gif o jeigu iš teorijos ko nors nepasakai, žymi kaip klaidą? žili ten šiaip kone visi faini, man tik du auni tokie surūgėliai atrodė rolleyes.gif
Atsakyti
taiiip...kaip cia geriau pradet...
keliu zudikes. As pasiruoses jums, busimoms vairuotojoms, apmoketi kas menesi jusu viesojo transporto islaidas. Tik maldauju..nevairuokit..nevairuokit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .blondinas: 23 vasario 2008 - 20:07
QUOTE(insi @ 2008 02 23, 20:57)
man rodos antrąkart pas tokį laikau, su golfuku g.gif o jeigu iš teorijos ko nors nepasakai, žymi kaip klaidą? žili ten šiaip kone visi faini, man tik du auni tokie surūgėliai atrodė rolleyes.gif

Nežymėjo klaidos, kad nepasakiau kam tas veidrodėlio spragtelėjimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugile @ 2008 02 23, 21:05)
Nežymėjo klaidos, kad nepasakiau kam tas veidrodėlio spragtelėjimas biggrin.gif

negaliu ..apsimysiu..spragtelejimas...variklio birbtelejimas... purkstuko myztelejimas...
Atsakyti
QUOTE(.blondinas @ 2008 02 23, 21:23)
negaliu ..apsimysiu..spragtelejimas...variklio birbtelejimas... purkstuko myztelejimas...

Atsibodai
Atsakyti
duokit durniui kelią ir neatsakinėkit į jo žinutes. moderatoriai susitvarkys doh.gif
Atsakyti