sveiki ..as tas berniukas, kuris su astra.
Noriu jus padrasinti Tikrai islaikysit...
Anksciau dirbau cirke. Tai pas mus meskos po menesio masinas parkuodavo atbulos, o cia zmogus.
Tikrai islaikysit...gal....
Anksciau dirbau cirke. Tai pas mus meskos po menesio masinas parkuodavo atbulos, o cia zmogus.
QUOTE(NEblondinas @ 2008 02 23, 14:43)
O koks bus sekantis nikas?Gal Superblondinas? Gerai cia smaginiesi...
Sveikutės, noriu pasidžiaugti, kad man ketvirtas kartas nemelavo . Nors ir oras nekoks pakliuvo. Gavau Golfuką, apsidžiaugiau. Ant estakados kaip dėjau gazo, gi bijojau užgest, tai užskaitė kaip klaidą, kad nejaučiu ekseleratoriaus. Daugiau klaidų aikštelėj nebuvo, prieš išvažiuojant į miestą, klausinėjo teorijos. Į vieną atsakiau, kito nežinojau (kam reikalingas veidrodėlio spragtelėjimas, to kur mašinos viduje?- jis rodo situaciją už automobilio, o spragtelti jį reikia, kai akina saulė). Mieste vieną kartą susimaišiau pavaras, bet staigiai pasitaisiau. Ir posūkį reikėjo rodyt dešinėn, rodžiau kairėn . Parvažiavom į Regitrą, paaiškino klaidas, pagyrė, kad labai šauniai vairuoju ir nulėkiau susimokėti už pažymėjimą. Džiaugiuosi iš laimės, visoms jums linkiu tokių gerų emocijų
Mimmi, kaip tau sekėsi?
Mimmi, kaip tau sekėsi?
QUOTE(Rugile @ 2008 02 23, 15:08)
Sveikutės, noriu pasidžiaugti, kad man ketvirtas kartas nemelavo . Nors ir oras nekoks pakliuvo. Gavau Golfuką, apsidžiaugiau. Ant estakados kaip dėjau gazo, gi bijojau užgest, tai užskaitė kaip klaidą, kad nejaučiu ekseleratoriaus. Daugiau klaidų aikštelėj nebuvo, prieš išvažiuojant į miestą, klausinėjo teorijos. Į vieną atsakiau, kito nežinojau (kam reikalingas veidrodėlio spragtelėjimas, to kur mašinos viduje?- jis rodo situaciją už automobilio, o spragtelti jį reikia, kai akina saulė). Mieste vieną kartą susimaišiau pavaras, bet staigiai pasitaisiau. Ir posūkį reikėjo rodyt dešinėn, rodžiau kairėn . Parvažiavom į Regitrą, paaiškino klaidas, pagyrė, kad labai šauniai vairuoju ir nulėkiau susimokėti už pažymėjimą. Džiaugiuosi iš laimės, visoms jums linkiu tokių gerų emocijų
Mimmi, kaip tau sekėsi?
Mimmi, kaip tau sekėsi?
Sveikinu
Sveikinu, Rugile O tai visų klausinėja ir teorijos?
QUOTE(NEblondinas @ 2008 02 23, 14:43)
labas labas_mano vyras irgi man sako: "nu, jei meskos ismoksta ant dviracio vaziuot, tai tu irgi islaikytum teises.", bet kai pries 11 metu 3 k.vairavima laikiau, ir visi..deja, nesekmingi, tai ir neinu teisiu laikytis....
QUOTE(ašei @ 2008 02 23, 14:42)
Sveikinu, Rugile O tai visų klausinėja ir teorijos?
tikrai ne
o kas nori išlaikyt - išlaiko, kad ir iš 20 karto
QUOTE(Rugile @ 2008 02 23, 14:08)
Sveikutės, noriu pasidžiaugti, kad man ketvirtas kartas nemelavo .
sveikinu kokiam mieste taip klausineja?