Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Tučka @ 2008 02 22, 19:59)
Nu matosi stipriai kompleksuotas zmogus, kad net juokas ima  drinks_cheers.gif

Jis cia manau tiesiog taip smaginasi,linksmai laika leidzia prie kompo... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Basava,2008 02 22, 16:35]
karaja---, gatinha2, ašei, GTE
ar issilaiket? kaip sekasi?
[quote=sil01,2008 02 02, 16:03]
o klausykit, yra kam nors taip buve, kad negaletumet niekaip ant estakados uzvaziuot?

blush2.gif man taip atsitiko doh.gif nepatikeciau niekada, kad neimanoma i estakada uzvaziuoti doh.gif deja, teko isitikinti cray.gif
[/quote]
Basava 4u.gif 4u.gif , dar nelaikiau, pas mus Klaipedoje eiles kilometrines, vos ne menesi reikia laukt. Dabar eisiu kovo 8
ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 22 vasario 2008 - 20:08
QUOTE(blondinas.. @ 2008 02 22, 20:32)
1948m . Kaunas. Ziema. Naktis. Zmones su rysuliais. Verkiantys vaikai. Kolona is leto eina i stoti.. Vagonai..Kareiviai ruskanais veidais. Atkisti automatai karts nuo karto ragina juos...

O tai kaip tamsiu rubu skalbimas? Ar pavyko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 22, 16:11)
klausiu ar vel opel astra,

ir kodėl man atrodo, kad įmanoma ir galima atsisakyti tam tikro modelio jei su juo esi mažai mokęsis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 22 vasario 2008 - 22:38
jei egzaminas nepradėtas - galima muilintis, nesvarbu kas nepatiko - tačkutė ar berniokas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 22, 22:38)
ir kodėl man atrodo, kad įmanoma ir galima atsisakyti tam tikro modelio jei su juo esi mažai mokęsis  g.gif

klausiau egzaminuotojo, ar isbandzius masina galima atsisakyti egzo, sake galima, pinigai lieka kitam kartui. tai sekanti karta tokios klaidos nedarysiu ax.gif o vyras girdejo, kaip moteris registruodamasi sake, kad vaziuos tik su golfu, kitu atsisakys masinu.
Atsakyti
Tai čia apie tokią galimybę man rodos ir per paskaitas bent kai kur pasako. Aš tai viena ausia biggrin.gif blush2.gif girdėjau kai instruktorius vienai greit laikysiančiai nėštukei taip ir patarė - nuėjus sakyt, kad norėčiau tokio ir tokio automobilio ir paties gražiausio egzaminuotojo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 22 vasario 2008 - 23:17
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 22, 23:15)
Tai čia apie tokią galimybę man rodos ir per paskaitas bent kai kur pasako. Aš tai viena ausia  biggrin.gif  blush2.gif girdėjau kai instruktorius vienai greit laikysiančiai nėštukei taip ir patarė - nuėjus sakyt, kad norėčiau tokio ir tokio automobilio ir paties gražiausio egzaminuotojo.  biggrin.gif

man egzaminuotojas sake, kad kompas parenka masina. tam lape yra masinos numeris, tai jie zino su kokia vaziuos. uzsisakyt masinos kaip ir neimanoma. g.gif
Atsakyti
tikrai neįmanoma. aš vis moteriškių prie langelio prašydavau 'tik neduokit astros', tai man sakė 'kompė parenka, patys nežinom kokia čia' rolleyes.gif
Atsakyti
Na va,o as kaip tik astros norejau,ir instruktorius sake,kad jei gausiu astra-islaikysiu.O tie golfai tai man kosmaras kazkoks buvo.Islaikiau is trecio karto kai polo gavau,o butu vel golfas kliuves tai tektu ir ketvirta karta regitra sturmuoti.Dabar aisku juokinga prisiminus,nes dabar jau ant bet ko galiu vaziuoti,masina is karto pajuntu lotuliukas.gif
Atsakyti
net keista, kad taip skirtingai mašinos žmonių klauso biggrin.gif tarkim man golfukai labai patiko, nors išlaikiau irgi su polo - ten tai pasaka, ne mašinytė, pati kai pradėsiu dirbti taupysiu tamsiai žaliam arba mėlynam poliukui blush2.gif o va astros maneęs nekenčia - dar mokydamasi užsipirkau papildomų pamokų su astra, kad apsižiūrėt kas ir kaip, tai ta mašinytė man tokius pričiūdus krėsdavo, kad norėjos ją gun_rifle.gif - aš su ja gražiai ir švelniai, o ji man gęsdavo, ypač sankryžose, pavaros durnai junginėdavos, o jau sankaba išvis jautri kaip ameba doh.gif regitros astra ne ką geriau elgės, be to jos dar ir pedalai slidūs buvo - man net su žieminiais badais gumbuotais padais vis koja slydo schmoll.gif o va golfukai labai liuks buvo, be to jų ir berniokai fainesni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 23, 11:41)
va golfukai labai liuks buvo, be to jų ir berniokai fainesni rolleyes.gif

tai kad jie vazineja su visom masinom, nes as sakiau egzaminuotojui, kad kita karta jei ji pamatysiu is karto atsisakau egzo, o jis sako, kad su visom vazineja, kompas masinos numeri parenka smile.gif
Atsakyti