Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(iewootia @ 2008 02 21, 18:28)
manau, kiekviena is tu nepatenkintu butu labai laiminga, jei joms taip atsitiktu, tad ner cia ko pavydet ir piktintis, tiesiog pasidziaukit kartais ir kito sekme  biggrin.gif

Žinoma, kad būtumėm laimingos. Ir manau, kad turiu teisę "piktintis" , nes man labai patinka kai visiems vienodos taisyklės galioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2008 02 21, 16:16)
Na pasakok kaip sekes? ax.gif  tikiuosi,kad jau pazymejimu greitai girsies drinks_cheers.gif  thumbup.gif

ehh.. verysad.gif nepasisekė ir vėl. Aikštelėj viskas ok., gatvėj irgi buvo gerai, kol nesumąsčiau, jog kita mašina pakankamai toli ir aš spėsiu išsukti doh.gif pati žiopla, nėra ko kaltinti..

bet labai džiaugiuos, kad instruktorius papuolė NUOSTABUS, va tokie žmonės ir turėtų dirbti tokį darbą.. thumbup.gif jam pačiam buvo labai netikėta, kad taip neapdairiai išlindau, tai mane paguodė ir įtikinėjo, kad kitą kartą tikrai pasiseks, jei tik atidesnė būsiu. Smulkmena, bet juo patikėjau.. biggrin.gif Užsiregistravau kovo 4d., bet gal pavyks ir anksčiau vietelę nugvelbt... 4u.gif vis tiek aš tą Regitrą įveiksiu tongue.gif
Atsakyti
teisingai thumbup.gif ir kokį bernioką gavot? vilniu čia?
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 21, 20:08)
teisingai thumbup.gif ir kokį bernioką gavot? vilniu čia?

Nea, čia Šiauliuos blush2.gif net ne berniokas ten, o jau visas žilas vyriokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2008 02 21, 00:00)
Ir as sestadieni sturmuosiu regitra thumbup.gif  biski baisu,jau du menesius uz vairo nesedejau doh.gif mat pirma kart kai susimoviau,tai is tu nervu ir gripas uzpuole,dvi savaites paslika pragulejau verysad.gif Nu bet penktadieni dar turesiu proga instruktoriu uzlauzt thumbup.gif  o regitroj,sakau,kaip ilipsiu i masina tai neislipsiu kol nepasirasys thumbup.gif  ir tegu tik pabando islaipint ax.gif

O kokiam mieste ir kelintą ? aš Vilniuje 9,30. Gi turi mums pagaliau pasisekti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 02 21, 19:59)
ehh..  verysad.gif  nepasisekė ir vėl. Aikštelėj viskas ok., gatvėj irgi buvo gerai, kol nesumąsčiau, jog kita mašina pakankamai toli ir aš spėsiu išsukti  doh.gif  pati žiopla, nėra ko kaltinti..

bet labai džiaugiuos, kad instruktorius papuolė NUOSTABUS, va tokie žmonės ir turėtų dirbti tokį darbą..  thumbup.gif  jam pačiam buvo labai netikėta, kad taip neapdairiai išlindau, tai mane paguodė ir įtikinėjo, kad kitą kartą tikrai pasiseks, jei tik atidesnė būsiu. Smulkmena, bet juo patikėjau.. biggrin.gif Užsiregistravau kovo 4d., bet gal pavyks ir anksčiau vietelę nugvelbt...  4u.gif  vis tiek aš tą Regitrą įveiksiu tongue.gif

Nu nenusimink labai,man ir paciai kinkos dreba lotuliukas.gif

QUOTE(Rugile @ 2008 02 21, 22:51)
O kokiam mieste ir kelintą ? aš Vilniuje 9,30. Gi turi mums pagaliau pasisekti mirksiukas.gif

Vilniuje,11 val bigsmile.gif
Atsakyti
:
QUOTE(Rugile @ 2008 02 21, 23:51)
Gi turi mums pagaliau pasisekti mirksiukas.gif

Zinoma pasiseks 4u.gif
Tik svarbu susikaupti ir pasitiketi savim.
Mergaites bukit drasios - viskas bus gerai !
Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Skalbiau vakar. Atėjau, sudejau baltus skalbinius, atrodo viskas tvarkoj - sėdžiu, laukiu, kol skalbianke isijungs. Besiekdamas telefono pats save išgasdinau drebančia ranka . Tai gerai dar, kad zmona atejo - per likusias 15 minučių būčiau turbūt numires nuo drebėjimo.
Ijungiau skalbimo masina, zmona paaiskino, kaip reiks skalbti. Toliau jau pats.
Skalbianke is karto užgeso (sakė, per daug skalbiniu idejau). Antras bandymas - vėl nieko . Isemiau vaiko zaislus. Trečią kartą baisu ir bandyti. Sakau zmonai "aš nežinau, ar čia skalbianke vibruoja, ar mano kojos dreba", o ji žiūri taip svajingai i unitazo giluma ir sako "čia ne skalbianke...". Nu aš nežinojau kur dėtis.. Kojos akivaizdžiai drebėjo
Skalbiu. Viskas vyksta visai puikiai. Istraukiau skalbinius- ruzavi... Pasirodo raudona maike buvau idejes.

Sukaupiau drąsos ir paklausiau, ar tik už nudazytus skalbinius manes nemus.
O ji sako "taigi, nuo siol skalbti gali tu vienas".
Nepatikėjau blink.gif
Bet rytoj einu skalbti tamsiu rubu.

siandien su draugais gersim...jie jau seniai skalbia ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas..: 22 vasario 2008 - 13:14
QUOTE(blandinukas @ 2008 02 20, 06:13)
ir tokie "spakliai" vazineja musu keliuose?
Del tokiu spakliu nera kur parkuotis. Jeigu spakliai nevazinetu , vilnius dar kokius 5 metus apsieitu be aplinkeliu...

Nu jo matai profas atsirado blink.gif martyt esi is tu "ereliu", kurie nardo is vienos juostos i kita tongue.gif Ziurek, kad tik nepasimaisytu kada sustresniu uz tave, va tada manau greit zvirbliu pavirstum is erelio lotuliukas.gif

Kas apie vairavimo egzaminus, tai pati egzaminus ir teorija ir praktika islaikiau is pirmo karto ir be avariju vazineju jau 7 metus (netgi techniniu) tongue.gif taip kad reikia tik tureti smegenu galvelej ant peciu, o ne kai kur kitur lotuliukas.gif

Dar nekenciu tokiu kur varo "ant siknos" pasikabine, lyg tai nespes kur doh.gif Bet as tokiem turiu gera buda pagasdint, taigi nebijau lotuliukas.gif

Zodziu reik buti tolerantiskam kely ir nevaidint didelio profo tongue.gif Sekmes smile.gif

Ir beje ar zinai, kad taisykles SM leidzia tureti tik viena nicka, o ne 2 ir daugiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 22 vasario 2008 - 13:19
QUOTE(Tučka @ 2008 02 22, 06:17)

Ir beje ar zinai, kad taisykles SM leidzia tureti tik viena nicka, o ne 2 ir daugiau  doh.gif

mane isimylejo viena supermama, kuri gali trinti zinutes. Kadangi as i jos meile neatsakau (ji stora ir turi celiulitines kojas) tenka visa laika slapstytis
Atsakyti
QUOTE(blondinas.. @ 2008 02 22, 13:27)
mane isimylejo viena supermama, kuri gali trinti zinutes. Kadangi as i jos meile neatsakau (ji stora ir turi celiulitines kojas) tenka visa laika slapstytis

Nebeturiu ka pasakyt blink.gif Eik geriau galva issiplauk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 22, 14:43)
Nebeturiu ka pasakyt  blink.gif  Eik geriau galva issiplauk  lotuliukas.gif

Tučka, su šiuo veikėju geriau į kalbas nesileisti irnesakyk.gif
Jis jau pasižymėjęs yra tv parmogų skiltyje, kur visus ziūrinčius tv nesveikais, nenormaliais ir depresuotais išvadino hihihi.gif
Atsakyti