Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Nu neblogai čia tau, Orumergaite,, KK , o egzaminas išlaikytas. Kažkaip, nepyk, bet nežinau ar čia džiaugtis už tave ar ne, nes aš tokių klaidų nesu padarius, o kortelės dar neturiu... Kai pasiklausau, kad su tokiom tikrai reikšmingom klaidom išlaiko tai nežinau jau net ką ir galvoti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 02 21, 11:40)
Nu neblogai čia tau, Orumergaite,, KK , o egzaminas išlaikytas. Kažkaip, nepyk, bet nežinau ar čia džiaugtis už tave ar ne, nes aš tokių klaidų nesu padarius, o kortelės dar neturiu... Kai pasiklausau, kad su tokiom tikrai reikšmingom klaidom išlaiko tai nežinau jau net ką ir galvoti. unsure.gif

Orų mergaitės, Olialia mergaitės - joms viskas atleidžiama tongue.gif tik nesupyk Orumergaite, aš čia nepiktai 4u.gif tai va, pasitvirtina sena tiesa - egzamino išlaikymas kartais priklauso nuo instruktoriaus nuotaikos ir dar bala žino ko... doh.gif ai man dar kilo toks klausimėlis, jei aš 2004 metais susimoviau aikštelėje Kaune, ar tie 18 litukų dar likę mano "sąskaitoje" ir juos atskaičiuos Vilniuje, ar jau išgaravo ir turėsiu mokėt visą kainą? blush2.gif Beje aš irgi šį šeštadienį bandysiu išlaikyt egzą... fear.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 02 21, 12:51)
Orų mergaitės, Olialia mergaitės - joms viskas atleidžiama  tongue.gif tik nesupyk Orumergaite, aš čia nepiktai  4u.gif tai va, pasitvirtina sena tiesa - egzamino išlaikymas kartais priklauso nuo instruktoriaus nuotaikos ir dar bala žino ko...  doh.gif ai man dar kilo toks klausimėlis, jei aš 2004 metais susimoviau aikštelėje Kaune, ar tie 18 litukų dar likę mano "sąskaitoje" ir juos atskaičiuos Vilniuje, ar jau išgaravo ir turėsiu mokėt visą kainą?  blush2.gif Beje aš irgi šį šeštadienį bandysiu išlaikyt egzą...  fear.gif

už pusvalandžio jau važiuosiu į Regitrą scare.gif

o dėl KK - žinokit, čia nuo sėkmės priklauso.. va grupiokas padarė grubią kritinę klaidą, bet vis tiek išlaikė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 02 21, 13:43)

o dėl KK - žinokit, čia nuo sėkmės priklauso.. va grupiokas padarė grubią kritinę klaidą, bet vis tiek išlaikė  unsure.gif

Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 02 21, 13:46)
Sėkmės tau  4u.gif

bet ooooj tie nervai... nuo pat ryto pykina, temperatūra sukilo iki 37.7 blink.gif bet užtat koks oras gražus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 02 21, 12:40)

Nu nėr čia už ką pykt.. Pati turiu kruvą pažįstamų, kurie dėl menkesnių dalykų išlaikė tik iš kažkelinto karto.
Bet tikrai nesijaučiu nepelnytai pažymėjimą užsidirbusi.. ax.gif
Visgi stresas daro savo. Tuo labiau, kad prieš tai vairuojant panašių dalykų man nebuvo, o instruktoriai visąlaik džiaugėsi, kad būnu labai susikaupusi ir vairuoju atidžiai.

Papildyta:
QUOTE(ašei @ 2008 02 21, 12:51)
Orų mergaitės, Olialia mergaitės - joms viskas atleidžiama  tongue.gif tik nesupyk Orumergaite, aš čia nepiktai  4u.gif tai va, pasitvirtina sena tiesa - egzamino išlaikymas kartais priklauso nuo instruktoriaus nuotaikos ir dar bala žino ko...  doh.gif ai man dar kilo toks klausimėlis, jei aš 2004 metais susimoviau aikštelėje Kaune, ar tie 18 litukų dar likę mano "sąskaitoje" ir juos atskaičiuos Vilniuje, ar jau išgaravo ir turėsiu mokėt visą kainą?  blush2.gif Beje aš irgi šį šeštadienį bandysiu išlaikyt egzą...  fear.gif

Mano profesija tokia smile.gif Orų Mergaitė 4u.gif
Ne ta, kur televizijoje staiposi, bet šiek tiek rimčiau.
O dėl litukų.. manau, jie turėtų dar "galioti", nes visa informacija vis tiek gi yra duomenų bazėje.. O dėl visa ka turbūt reiktų paskambint į Regitrą ir pasiklaust smile.gif
Atsakyti
šaunuole, orų mergaitė mirksiukas.gif aš pritariu, kad nuo bernioko daug kas priklauso - jo nuotaikos, pastabumo ir kitų dalykų. dar manau, kad tos kritinės klaidos nelabai kritinės būna - kad ir reikalavimas gražiai priparkuot iš 2 karto. aš pati važiuodama kelis kartus patyriau bernioko įsikišimą (kaip ir bkk) - kai pasuko vairą, nes jam susirodė, kad esu per arti bortelio ir kai spaudė gazą norėdamas greičiau grįžt į regitrą ir manęs atsikratyti. bet aš jau buvau taip į užknisusi savo pliurpimu, kad išsigando matyt og jei nepasirašyt kitąsyk vėl galiu pas jį papulti, tai tik atskaitė moralą ir kortelę jau turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 02 21, 13:40)

Pritariu,kai tokiom pasiraso tai tada kitas prameta nes juk negali visi islaikyti.Jau vien kad nepraleistas pestysis skaitosi kritine klaida,jau nekalbant apie uzvaziavima ant liniju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2008 02 21, 15:13)
Pritariu,kai tokiom pasiraso tai tada kitas prameta nes juk negali visi islaikyti.Jau vien kad nepraleistas pestysis skaitosi kritine klaida,jau nekalbant apie uzvaziavima ant liniju blink.gif

Toks jausmas, kad aš dabar esu kalta dėl to, kad, pvz., undinele72, egzamino neišlaikė.. Nepyk, bet tu labiau nei neteisi.. schmoll.gif Išlaikiusiųjų ir neišlaikiusiųjų santykis neturi nieko bendro. O egzaminuotojų sprendimus kartais nulemia ir žmogiškumo faktorius, o ne vien tik aklas taisyklių laikymasis.
Ir pabaigai.. ne teismui aš čia savo istoriją išklojau.. O tam, kad papasakočiau kaip būna ir kad kitos ne taip bijotų to egzamino. Egzaminatoriai tokie pat žmonės ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 02 21, 13:43)

o dėl KK - žinokit, čia nuo sėkmės priklauso.. va grupiokas padarė grubią kritinę klaidą, bet vis tiek išlaikė  unsure.gif

Na pasakok kaip sekes? ax.gif tikiuosi,kad jau pazymejimu greitai girsies drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2008 02 21, 14:13)

nemanau, kad dėl to neišlaiko. juk egzaminatorių visokių būna - kai kurie supranta, kad stresas savo daro. juk dėstytuvų irgi visokių yra - ir kirvukų, ir fainų, kurių paskaitose sėdi ausis pastačius rolleyes.gif
Atsakyti
Pritariu,kai tokiom pasiraso tai tada kitas prameta nes juk negali visi islaikyti.Jau vien kad nepraleistas pestysis skaitosi kritine klaida,jau nekalbant apie uzvaziavima ant liniju 

manau, kiekviena is tu nepatenkintu butu labai laiminga, jei joms taip atsitiktu, tad ner cia ko pavydet ir piktintis, tiesiog pasidziaukit kartais ir kito sekme biggrin.gif
Atsakyti