Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 02 19, 23:03)
aš po neišlaikymų susinervindavau tik kitos dienos rytą, kai sedatif'as pragaruodavo blush2.gif bet taaaip gėda būdavo. iki šiol mažai kas žino, kad aš tokia nevykėlė, kas klausia - sakau, kad iš 3 karto išlaikiau unsure.gif nu bet kur dingsi - grįžti, užsirašai kitam kartui, skambini instruktoriui, susitari, susiverži diržą ir judi pirmyn. ale man kažkaip kiekvieną kartą vis drąsiau laikyt būdavo, nors neišlaikydavau dėl itin kvailų klaidų, kurių šiai nė pro kur nešautų daryt rolleyes.gif na ir paėmiau tą regitrą smile.gif jūs irgi paimsit, tik špakliaus nepamirškit, kad berniokus apžavėtumėt ir ant kortelės gražiai atrodytumėt mirksiukas.gif

Laikyt egzaminų (išskyrus pirmą) eidavau be jokių sedatif'ų ar kitų padėjėjų, todėl reakcija į neišlaikytą egzą būdavo iškart. Emocijoms pragaravus (būdavo ir tą pačią dieną), imdavau kurti veiksmo - Regitros šturmo - planą.
drinks_cheers.gif ir man kiekvieną kartą vis drąsiau laikyt
Kaip man viena bendradarbė po neišlaikytų egzų sakydavo: "jei neišlaikei, vadinasi, kažko dar iki pažymėjimo trūksta", būdavo pikta, bet tikėkit, kad kai ateis tas laikas, kai jau nieko Jums netruks, Regitra pati pasiduos, juk sunkiai laimėto mūšio pergalė yra saldesnė console.gif , ar ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z*rena: 20 vasario 2008 - 10:05
QUOTE(blandinukas @ 2008 02 20, 11:36)
ne. As is tu, kurie pries vaziuodami ne "spakliu" patikrina, o tepalus .

nenusiminkit, kurios nesugebat islaikyt vairavimo. Kiek mane mokino orkaite ir skalbimo masina naudotis...po siai dienai nemoku.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai va, kad be orkaites ir skalbimo masinos isgyventi galima (ypac jei kas nors kitas skalbia ir gamina), bet ateina tokia diena, kai be minetu irengimu kaip ir be automobilio niekaip neiseina .
Todel ir jus nenusiminkit - butinai ismoksit, tik nepasiduokit ir viena diena tapsit tikru orkaiciu ir skalbykliu zinovu 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 02 20, 10:04)
juk sunkiai laimėto mūšio pergalė yra saldesnė  console.gif , ar ne  smile.gif

oooooooooo taip bigsmile.gif
blandiniuk - prasta tavo tačkė, ei tepalus reikia kaskart tikrint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 02 19, 11:31)
aš poryt vėl laikysiu. Siaubas.. jau dabar širdis vartos pagalvojus apie tą Regitrą  doh.gif

Myth, sekmes - susikaupk ir viskas bus OK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 20, 21:28)
Myth,  sekmes - susikaupk ir viskas bus OK  4u.gif

rytojaus nelaukiu kaip kokios pasaulio pabaigos biggrin.gif be to, "parina" ir tai, kad pusantros savaitės už vairo nesėdėjau.. panikuoju, kad užmiršus jau būsiu doh.gif bet.. gal kaip nors. svarbu susikaupti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 20, 12:26)
Todel ir jus nenusiminkit - butinai ismoksit, tik nepasiduokit ir viena diena tapsit tikru orkaiciu ir skalbykliu zinovu  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu čia tai geras biggrin.gif linksma gaidelė šioj, kartais liūdnoj temoj lotuliukas.gif
Atsakyti
viskas bus thumbup.gif - pamedituokit, prisiminkit kas ir kaip, ket'ą pavartykit ir paiimsit tą regitrą mirksiukas.gif kelintą valandą beje?
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 20, 22:21)
viskas bus  thumbup.gif - pamedituokit, prisiminkit kas ir kaip, ket'ą pavartykit ir paiimsit tą regitrą mirksiukas.gif kelintą valandą beje?

ket'ą ką tik pavarčiau. Pasikartojau tam tikras situacijas sankryžose ir pan. dabar prieš miegą geriu nervus raminančią arbatėlę biggrin.gif laikysiu 14val....
Atsakyti
geras laikas. kamšty pašliaušit ir grįšit. tik su tais kvailais posūkiai kairėn atsargiai, o iš t raidės išvažiuojant suktelkit kairėn - tikrai neužvažiuosit. sukant kairė, nevažiuokit niekam iš paskos, įsitikinkit, kad matot šviesoforą. dar geras ir paskutinio instruktoriaus gautas patarimas kaip per šviesoforą važiuot - jei artėdama matot žalią - lėtinkit, nes vis tiek kol privažiuosit bus raudona, jei raudona - irgi lėtinkit iš toliau, kol privažiuosit bus žalia ir stabdyt nereiks. susikaupkit ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Ir as sestadieni sturmuosiu regitra thumbup.gif biski baisu,jau du menesius uz vairo nesedejau doh.gif mat pirma kart kai susimoviau,tai is tu nervu ir gripas uzpuole,dvi savaites paslika pragulejau verysad.gif Nu bet penktadieni dar turesiu proga instruktoriu uzlauzt thumbup.gif o regitroj,sakau,kaip ilipsiu i masina tai neislipsiu kol nepasirasys thumbup.gif ir tegu tik pabando islaipint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2008 02 21, 00:00)
Ir as sestadieni sturmuosiu regitra thumbup.gif  biski baisu,jau du menesius uz vairo nesedejau doh.gif mat pirma kart kai susimoviau,tai is tu nervu ir gripas uzpuole,dvi savaites paslika pragulejau verysad.gif Nu bet penktadieni dar turesiu proga instruktoriu uzlauzt thumbup.gif  o regitroj,sakau,kaip ilipsiu i masina tai neislipsiu kol nepasirasys thumbup.gif  ir tegu tik pabando islaipint ax.gif

tikiu, kad baisu.. aš paskutinįkart laikiau vasario 8d. ir po to nė karto nevažinėjau, tai jau sapnavau košmarą, kad atsisėdau už vairo ir nebežinojau, kuris pedalas stabdžių, o kuris - gazo biggrin.gif
Atsakyti
Dar visai neseniai pati tarp šitų pasisakymų ieškojau ir radau daug vertingų patarimų ir šiaip padrąsinimų, todėl dabar noriu pasidalinti savo dar neatšalusiais vairavimo egzamino įspūdžiais.
Laikiau vakar. Atėjau, užsiregistravau, atrodo viskas tvarkoj - sėdžiu, laukiu, kol pakvies. Besiekdama telefono pati save išgasdinau drebančia ranka smile.gif Tai gerai dar, kad anksčiau mane išsikvietė - per likusias 15 minučių būčiau turbūt numirus nuo drebėjimo.
Išvažiavau į aikštelę, egzaminuotojas apvežė garbės ratuką, parodė, kaip reiks važiuoti. Toliau jau pati.
Ant estakados iš karto užgesau (sakė, aikštelėj galima užgesti ne daugiau kaip 5 kartus). Antras bandymas - vėl nieko doh.gif. Trečią kartą baisu ir bandyti. Sakau egzaminuotojui: "aš nežinau, ar čia sankaba vibruoja, ar mano kojos dreba", o jis žiūri taip svajingai pro langą ir sako "čia ne sankaba...". Tada sako, "tu, vaikeli, nusiramink, aš palaikysiu dabar už tave pedalus nuspaudęs, o tu nusiramink". Nu aš nežinojau kur dėtis.. Kojos akivaizdžiai drebėjo - kaip mano triušelio, kuris moka garsiai trpsėti koja, kai nori ką nors pagąsdinti blink.gif
Užgesau ir trečią kartą. Tada pagalvojau, kaip bus pikta, jei reiks nuo estakados eit namo. Taip begalvodama ėmiau aš ją ir įveikiau smile.gif Truputį po truputį ir išvažiavau iš aikštelės. Tiesa, dar T sankryžoj šiek tiek užvažiavau ant linijos, bet man atrodo, kad ten visai nedaug, todėl mane išleido į gatvę.
Gatvėj viskas vyko visai puikiai. Visą naktį prieš egzaminą sapnavau (o gal būriau? smile.gif), kad reikės sukti į dešinę. Ir ka jūs galvojat - prisibūriau mirksiukas.gif Eismas, kaip žinia, toj dešinėj pusėj visai ramus, tai be didesnių liapsusų viską ir pravažiavau. Iki vienos tokios pėsčiųjų perėjos..
Ten stovėjo toks vaikinukas (mano manymu kosmonautas smile.gif ). Žiūrėjau aš į jį ir galvojau, ar jis čia nori eiti, ar ne. Nusprendžiau, kad nenori, nes jis į mano pusę net nežiūrėjo, o egzaminuotojas numynė stabdį.. Aišku, vaikinukas, gatvę pereiti, pasirodo, norėjo. Egzaminuotojas man nieko nepasakė ir aš su širdim ant gazo pedalo parvairavau į Regitrą. Ten liepė sustot ir sako, "nu tai kaip ten su tuo pėsčiuoju buvo?.."
Bandžiau apeliuoti į tai, kad vaikinukas nežiūrėjo į mano pusę blush2.gif, o egzaminuotojas pasakė, kad man teks ateiti kitą kartą.
Sukaupiau drąsos ir paklausiau, ar tik už pėsčiąjį man taip baigėsi, ar ir dar kokių nors liapsusų pridariau, o jis sako "taigi, ateik kitą kartą pažymėjimo pasiimti".
Nepatikėjau blink.gif
Bet rytoj einu pasiimti pažymėjimo thumbup.gif
Atsakyti