Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 02 16, 21:51)
o tas dvejetukininkas kartais ne iš 'mūsų krypties'? g.gif

net nezinau is kur ax.gif Turbut is mokyklos kur lazdynuose , ,,prie arklio".
Uzejau ten ir sekretore telefono nr. dave, sake asmeniskai su juo susitarti ,o as taip ir nepaklausiau ar jis is tos mokyklos...
Papildyta:
QUOTE(ašei @ 2008 02 17, 15:20)
man liko viena pamoka aikštelėje ir dvi mieste, kažin ar užteks  doh.gif jau tokia neviltis kartais apima, atrodo nu ko aš vėl šitą nesąmonę pradėjau  doh.gif  verysad.gif

Laikykis 4u.gif Nepasiduok nevilciai 4u.gif
Kelio atgal jau nera tongue.gif
As manau, kad kuo daugiau vazinejii - tuo daugiau patirties igyji.
Atsakyti
tai aš iš tos pačios mokyklos prie arklio turėjau nerealų instruktorių romą. jei čia tas pats - thumbup.gif bus. tik to aikštelėj estakados nėr, tai ant kalmniuko mokėmės, bet kai regitros estakada mikromini, tai viskas gerai buvo smile.gif
Atsakyti
Labutis! smile.gif Seniai paskaitinedavau sia tema, nusprendziau ir as prie jusu prisijungti 4u.gif Praktinio vairavimo egzamino regitroj dar nelaukiau nors teorija issilaikiau pries 1.5 metu blush2.gif Nesiseke vairuoti dar bajuru instruktoriu turejau, tai per pamokas jausdavausi visiska kvaile, todel meciau viska.. Dabar susiemiau ir vel pradejau mokytis vairuoti pas kita instruktoriu tai vel sugrizo noras vairuoti smile.gif Egzaminui uzsiregistravau tik kovo 12 dienai, nes dar nesijauciu pasiruosusi, nors instruktorius sako, kad jau bandyciau laikyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty23 @ 2008 02 17, 19:56)
Labutis! smile.gif  Seniai paskaitinedavau sia tema, nusprendziau ir as prie jusu prisijungti 4u.gif  Praktinio vairavimo egzamino regitroj dar nelaukiau nors teorija issilaikiau pries 1.5 metu blush2.gif  Nesiseke vairuoti dar bajuru instruktoriu turejau, tai per pamokas jausdavausi visiska kvaile, todel meciau viska.. Dabar susiemiau ir vel pradejau mokytis vairuoti pas kita instruktoriu tai vel sugrizo noras vairuoti smile.gif  Egzaminui uzsiregistravau tik kovo 12 dienai, nes dar nesijauciu pasiruosusi, nors instruktorius sako, kad jau bandyciau laikyti. g.gif

Tai gerai, kad sugrizai prie vairavimo thumbup.gif
O dabartinis instruktorius geras?
Jei juo pasitiki, tai gali ir nelaukti tos kovo 12 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 17, 19:57)
Tai gerai, kad sugrizai prie vairavimo  thumbup.gif
O dabartinis instruktorius geras?
Jei juo pasitiki, tai gali ir nelaukti tos kovo 12  smile.gif

dabartinis instruktorius labai fainas thumbup.gif Niu jis sake, kad dar nevaziuoju labai gerai, yra visokiu klaustuku smile.gif O tiu daug papildomu pamoku emei?
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 17, 18:38)
tai aš iš tos pačios mokyklos prie arklio turėjau nerealų instruktorių romą. jei čia tas pats -  thumbup.gif bus. tik to aikštelėj estakados nėr, tai ant kalmniuko mokėmės, bet kai regitros estakada mikromini, tai viskas gerai buvo smile.gif

ne, ne Romas - Arturas. Bet man paliko labai gera ispudi thumbup.gif
Estakada moku, jos kartoti kaip ir nereikia...
Ir mano buvusi instruktoriu is kitos mokyklos pasirodo pazista ir sake, kad nemazai dvejetukininku is jto buvusio yra pabege, nes taktika ne ismokyti, o pasipelnyti. Va kaip blink.gif
Insi, kaip tau gerai - baigesi tos egzaminines kancios....O as tik prabundu ir is karto mintis apie neislaikyta egza nuotaika sugadina rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitty23 @ 2008 02 17, 21:02)
dabartinis instruktorius labai fainas thumbup.gif Niu jis sake, kad dar nevaziuoju labai gerai, yra visokiu klaustuku smile.gif  O tiu daug papildomu pamoku emei?

Nemazai. (baisu net skaiciuoti blink.gif )
Dar ir su geru pazistamu ir M zenklu po miesta vazinejausi. O dabar vel savaite papildomai su instruktorium vazinesiu.
jei yra klaustuku - geriau ir pazulink tuos klaustukus (zinoma, jei yra finansine galimybe) tongue.gif
Atsakyti
man dar nelabai gerai - egzaminatorius parkavimosi paranoją įvarė doh.gif važinėju drąsiai, bet parkuotis bijau nors tu ką - ieškau laisvesnės vietos, statau nosim, o kadangi važinėju kol kas ne viena, o su mama, kieme ją išlaipinu, kad nurodymus duotu blush2.gif
jei kam reikės - galiu parekomenduot 2 šaunius instruktorius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 17, 20:06)
Nemazai. (baisu net skaiciuoti  blink.gif )
Dar ir su geru pazistamu  ir M zenklu po miesta vazinejausi.  O dabar vel savaite papildomai su instruktorium  vazinesiu.
jei yra klaustuku - geriau ir pazulink tuos klaustukus (zinoma, jei yra finansine galimybe) tongue.gif

as kol kas 5 papildomas pamokas emiau, su draugu dar truputi vazinejau, bet jauciu dar reikia nemazai pasivazineti. Teks patustinti dar pinigine papildomom pamokom unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 02 17, 20:10)
man dar nelabai gerai - egzaminatorius parkavimosi paranoją įvarė doh.gif važinėju drąsiai, bet parkuotis bijau nors tu ką - ieškau laisvesnės vietos, statau nosim, o kadangi važinėju kol kas ne viena, o su mama, kieme ją išlaipinu, kad nurodymus duotu blush2.gif
jei kam reikės - galiu parekomenduot 2 šaunius instruktorius rolleyes.gif

svarbiausia issilaikei teises, o vazinedama manau prarasi ta parkavimosi baime, viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
sraigiausia, o galima uzsidejus M zenkla vazineti ne su seimos nariu?
Atsakyti
negali. štai taisyklės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 17, 21:59)

aciu smile.gif gaila, kad tik seimos narys gali mokyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty23 @ 2008 02 17, 23:23)
aciu smile.gif gaila, kad tik seimos narys gali mokyti  verysad.gif

Tikrai. As su su ne seimos nariu vazinejausi, viskas buvo pagal taisykles, tik kad mane moke ne seimos narys blush2.gif Bet nauda is to vaziavimo akivaizdi.
vazineciau su vyru, bet su juo neimanoma - is karto pradeda sukauti doh.gif
Zodziu viskas visada baigiasi konfliktu. rolleyes.gif
Aisku geriausia - geras instruktorius smile.gif
Atsakyti