Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Z*rena @ 2008 02 15, 23:11)
frusty.gif  cry.gif  - taip septynis kartus  blush2.gif , bet šiandien  thumbup.gif  assa.gif  good.gif pagaliau  ax.gif  blush2.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuole, kad ranku nenuleidai.papasakok ispudzius is laikymu ir aisku, treniruociu. ar keitei instruktoriu?kaip manai, kas padejo islaikyti si karta? as nebezinau, jau ka man daryti, kaip parveza mane is tos gatves, taip parveza doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basava: 16 vasario 2008 - 00:16
Z*rena, user posted image
papasakokit kaip ten kas buvo?
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2008 02 15, 20:14)
Sveikinimai 4u.gif O kur laikei?Tikriausiai Kaune,as irgi su astra vargau ,pasiseke is pirmo karto ax.gif

Nea - laikiau Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Z*rena,2008 02 16, 01:11]
:Papildyta:
frusty.gif cry.gif - taip septynis kartus blush2.gif , bet šiandien thumbup.gif assa.gif good.gif pagaliau ax.gif blush2.gif Tiesą sakant, nuo pat ryto kažkaip kitaip nei anuos kartus jaučiausi. Į Regitrą važiavau su mintimi, kad jei išvažiuosiu į miestą, tai maršrutą nuvažiuosiu visą, o jei ir bus klaida (egzas baigtas), tai nutariau prašytis, kad leistų pravažiuot iki galo (įdomu, ar galima) arba tegul pats praveža. Kaip ne kaip pinigėliai sumokėti už pilną egzą ax.gif
Taip, kad visoms neišlaikiusioms linkiu judėt, tik nesustot, nenuleist rankų (lengva pasakyt, o kiek kartų sviro), viskas yra įmanoma smile.gif

Tu saunuole thumbup.gif Laaabai sveikinu 4u.gif
O mane po 4 tos nesekmes kazkokia apatija apeme - viskas is ranku krenta.
Siandien vaziavom i Maxima, pamaciau kaip pro sali praleke mergina uz vairo, tai net apsiverkiau blush2.gif
O jau klausimas ,,kaip tau vairavimas sekasi?'' - baigia is proto isvaryti... verysad.gif
Ir irodyk visiems , kad siaip jau neblogai, o is aiksteles regitroj niekaip neisvaziuoju doh.gif
Bet nieko - per savaitgali atsigausiu ir vel nusiteikskiu naujam sturmui box.gif
Atsakyti
šaunuolė, sraigiausia, kad rankų nenuleidi thumbup.gif aš po kiekvieno laikymo irgi po porą savaičių atsigavinėjau, o kad 5 kartus laikiau niekam nesigyriau - kas klausė, sakiau 'iš 3 karto' blush2.gif regitra nepaimta vis tiek neliks mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš išlaikiau iš antro karto, beje abu kartus pataikiau pas tą patį regitrininką blush2.gif pirmą kartą vaikinas ryškiai buvo nenusiteikęs.....ech...bet va antrą kartą ėjau labai morališkai pasiruošusi, kad jei reikės eisiu aiškintis ten su valdžia, bet va neprireikė ir išsilaikiau, bet laikiau aš rugsėjo mėnesiuką biggrin.gif
Atsakyti
[quote=sraigiausia,2008 02 16, 13:27]
[quote=Z*rena,2008 02 16, 01:11]
:Papildyta:
O mane po 4 tos nesekmes kazkokia apatija apeme - viskas is ranku krenta.
Siandien vaziavom i Maxima, pamaciau kaip pro sali praleke mergina uz vairo, tai net apsiverkiau blush2.gif
O jau klausimas ,,kaip tau vairavimas sekasi?'' - baigia is proto isvaryti... verysad.gif
Ir irodyk visiems , kad siaip jau neblogai, o is aiksteles regitroj niekaip neisvaziuoju doh.gif
[/quote]
nenuleisk ranku 4u.gif gal papildomai aiksteleje pavazinek? kad tvirciau jaustumeis. o as su vyru ka tik vazinejau pora valandu Regitros marsrutais. visai neblogai sekesi, bet pabaigoje vaziuojant i kalna uzgesau, nes dujos baigesi doh.gif vyras aisku ant manes rekt, kad sumaisiau begius. juk turiu buti as kalta, nes tai as neissilaikau teisiu doh.gif o paskui neturi ka sakyti, nu ir baiges tokioj vietoj dujos, kur eismas intensyvus ir dar i kalna doh.gif abiem sirdis kulnuos karsta.gif
kada sraigiausia jami Regitra?
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 02 14, 10:23)
Kadangi mano "Regitros rėmimo stažas" didesnis, tai kyla klausimų, kad gal kažką ne taip darau, kiek gi galima? Pasidalink savo patirtimi: kaip dažnai lankydavai regitrą, t. y. ar po neišlaikyto egzamino greitai šturmavai, ar darei pertraukas; kaip po neišlaikymo ruošeisi egzaminui, ar ėmei papildomų pamokų, t. t.

na nezinau ir as kas man taip kojo pakisdavo ,laikit eidavau po dvieju savaiciu ,tik gryzus is pralaimejimo namo iskart eidavau kitam kartui registruotis .po penkiu bandymu galvoju ,,na gana ta regitra islaikiti ,duokle ta moketi ,,pasiimiau papildomai dar keturias pamokas ,pas kita instruktoriu visai is kitos makyklos ,nei mokinaus pirma ,pamaciau visai kita mokimasi ir man labai padejo ,labai geras instruktorius ,cia radviliski pavarde LIEPA . tai po jo mokimosi ejau sesta karta suklidau eiksteleje ,NA O SEPTINTAS BUVO LEMTINGAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 16, 19:31)
nenuleisk ranku 4u.gif gal papildomai aiksteleje pavazinek? kad tvirciau jaustumeis. o as su vyru ka tik vazinejau pora valandu Regitros marsrutais. visai neblogai sekesi, bet pabaigoje vaziuojant i kalna uzgesau, nes dujos baigesi doh.gif vyras aisku ant manes rekt, kad sumaisiau begius. juk turiu buti as kalta, nes tai as neissilaikau teisiu doh.gif o paskui neturi ka sakyti, nu ir baiges tokioj vietoj dujos, kur eismas intensyvus ir dar i kalna doh.gif  abiem sirdis kulnuos karsta.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif
vazinesiu kita svaite su dvejetukininku instruktorium - tai per viena pamoka spejam ir i aikstele uzsukti, nes aikstele lazdynuose, prie parodu rumu.
Bet liudniausia, kad toj aikstelej as klaidu beveik nedarau doh.gif
Praeita savaite visa pamoka sukinejausi - mane viena paliko masinoj tai as maliausi maliausi, o pamokos gale instruktorius ,,liuks'' patenkintas parode.
Man gal kazkokia regitrofobija issivyste g.gif
Pamatau ta jos aikstele ir sirdis i kulnus nusirita doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Basava @ 2008 02 16, 19:31)

Dabar - vasario 27 karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
o tas dvejetukininkas kartais ne iš 'mūsų krypties'? g.gif aš iš ten puikų instruktorių turėjau, tai minėtoj aikštelėj sukiodavau. o regitros aikštelė yra prakeikta. rimtai. ir visos linijos ten kažkokios siauresnės doh.gif aš aikštelėj su instruktorium parkuodavaus be klaidų ar darydama jas minimaliai o va regitros aikštelėj tokie marazmai man dėdavos, kad 2 kartus nepriparkavau, 1 - gerai, 2 sunkiai ir išklausiau tirados, kaip su tokiais įgūdžiais mašinas daužysiu blush2.gif o šiandien mama buvo pasodinta keleivio vietoj, pavežiota po prekybos centrus, benzino piltis, mašinytė 5 sykius statyta ir nė vienos mašinos nenudaužiau, o prie maximos dar ir pastačiau su linija tiesiai per vidurį cool.gif
tai va, net jei aš 'su tokiai įgūdžiais' jokių marazmų nepridirbau, jūs irgi susitvarkysit, tik darykit viską sraigės greičiu ir viskas bus čiki thumbup.gif
mane egzaminatorius toj aikštelė dar išgąsdino pasakęs, kad ji filmuojama, mol kad jie nepramestu marazmus išdarinėjančiu. aš po to ir galvoju 'o jei peržiūrės jie juostas ir pamatę kaip aš kankinaus špygą parodys, o ne kortelę?'bet apskritai aš tos aikštelės irgi bijojau labiau nei miesto, nors būten jame lygį reiktų labiau rodyt g.gif blink.gif nors šiaip gi kai parkuojies malies nors ir 30 kartų pirmyn atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 16, 20:51)
o regitros aikštelė yra prakeikta. rimtai. ir visos linijos ten kažkokios siauresnės doh.gif aš aikštelėj su instruktorium parkuodavaus be klaidų ar darydama jas minimaliai o va regitros aikštelėj tokie marazmai man dėdavos, kad 2 kartus nepriparkavau, 1 - gerai, 2 sunkiai ir išklausiau tirados, kaip su tokiais įgūdžiais mašinas daužysiu blush2.gif o šiandien mama buvo pasodinta keleivio vietoj, pavežiota po prekybos centrus, benzino piltis, mašinytė 5 sykius statyta ir nė vienos mašinos nenudaužiau, o prie maximos dar ir pastačiau su linija tiesiai per vidurį cool.gif

regitros aikstele dvigubai prakeikta:
1) visi stresuoti drebanciom kojom, rankom ir lupom, sustingusiais smegenim ir akiu obuoliais. Kas gali tokiom kuno salygom gerai vairuoti?
2) kiekviena aisktele savo duobiu, nelygumu, kelmu ne vietoj ir t.t. turi, taip kad prie vienos ipratus kitoj jau nelengva buna. Maximos aisktelej mokintis negerai, nes ji per lygi. O regitrine pasunkinta ir dar neislaikiusiuju asarom apraudota.

Cia jei ka, merginos, as su humoru. nesijaudinkit, pati zinau, kokia neviltis neislaikius apima, taciau vienas kartas bus lemtingas ir islaikysit. Ta diena, kai islaikiau (jau seniai buvo, bet vis uzsuku i sita foruma pasiskaityt, nes vis prijauciu ir pamenu, kaip mane palaike, kai neislaikiau pirmo egzo) buvo viena dziaugsmingiausiu - stotelej autobuso su visais nepazistamais kalbejau, saulei sypsojaus, kiekvienam pazistamam skambinau ir namo eidama sokinejau. Ateis ir jums ta diena biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai dabar net nežinau ką daryti, ar skambint tam dvejetukininkų instruktoriui dėl pamokos kitą savaitę, ar ne, nes mane čia "protina", kad kitą savaitę, kai turėsiu tris pamokas, prasilaušiu, vos ne kasdien prieš tą egzą važinėdama... nes kaip minėjau pagrindines pamokas turėjau jau pries kelis metus, dabar aš važinėjau tik sausio pabaigoje pirmą pamoką, tipo pasibandymui ar tiks instruktorius ir pan. plius sausį dar truputį pigiau kainavo o nuo vasario pabrango, o tada jau paėmiau nuo šios savaitės, buvau kartą mieste ir kartą aikštelėje. Jaučiu pravažinėsiu šią savaitę su dabartiniu, o po to, jei jausiu kad silpnai sekas arba nueisiu į egzą ir neišlaikysiu, skambinsiu tam kitam instruktoriui... nes važiuot ateinančią savaitę dar į Lazdynus tai iš viso net paskaitoms nespėsiu pasiruošt unsure.gif dar blogas dalykas, kad mes nuo fabijoniškių važiuojame per pamoką tik arba link Regitros, arba į aikštelę, kitaip nespėjame doh.gif šiandien galvojau važiuot pasitreniruot į Saulėtekio aikštelę, tai dėl oro pamačiau, kad nieko neišeis, tai irgi labai ne į naudą, nes man liko viena pamoka aikštelėje ir dvi mieste, kažin ar užteks doh.gif jau tokia neviltis kartais apima, atrodo nu ko aš vėl šitą nesąmonę pradėjau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ašei: 17 vasario 2008 - 13:21