QUOTE(insi @ 2008 02 16, 20:51)
o regitros aikštelė yra prakeikta. rimtai. ir visos linijos ten kažkokios siauresnės
aš aikštelėj su instruktorium parkuodavaus be klaidų ar darydama jas minimaliai o va regitros aikštelėj tokie marazmai man dėdavos, kad 2 kartus nepriparkavau, 1 - gerai, 2 sunkiai ir išklausiau tirados, kaip su tokiais įgūdžiais mašinas daužysiu
o šiandien mama buvo pasodinta keleivio vietoj, pavežiota po prekybos centrus, benzino piltis, mašinytė 5 sykius statyta ir nė vienos mašinos nenudaužiau, o prie maximos dar ir pastačiau su linija tiesiai per vidurį
regitros aikstele dvigubai prakeikta:
1) visi stresuoti drebanciom kojom, rankom ir lupom, sustingusiais smegenim ir akiu obuoliais. Kas gali tokiom kuno salygom gerai vairuoti?
2) kiekviena aisktele savo duobiu, nelygumu, kelmu ne vietoj ir t.t. turi, taip kad prie vienos ipratus kitoj jau nelengva buna. Maximos aisktelej mokintis negerai, nes ji per lygi. O regitrine pasunkinta ir dar neislaikiusiuju asarom apraudota.
Cia jei ka, merginos, as su humoru. nesijaudinkit, pati zinau, kokia neviltis neislaikius apima, taciau vienas kartas bus lemtingas ir islaikysit. Ta diena, kai islaikiau (jau seniai buvo, bet vis uzsuku i sita foruma pasiskaityt, nes vis prijauciu ir pamenu, kaip mane palaike, kai neislaikiau pirmo egzo) buvo viena dziaugsmingiausiu - stotelej autobuso su visais nepazistamais kalbejau, saulei sypsojaus, kiekvienam pazistamam skambinau ir namo eidama sokinejau. Ateis ir jums ta diena