maniškiai irgi atitiko - teoriją išlaikiau lapkričio pražioj, pirmąkart reketrą ėmiau gruodžio 22, tai draugystė su ja truko gerus 3 mėnesius na bet nieko, paėmiau šiaip taip šeštadienį tokiu laiku eismas turėtų būt, nes gariūnams darbymetis
paimsit jūs tą regitrą - reik tik ne tik lygį rodyt bet ir savo visą moterišką žavesį panaudot
Merginos, o gal kas laiket kokia 8 val? Berods tamsoka dar... ar imanoma iziuret gaireles (cia gal toks durnas klausmas )
Rugile, Sraigiausia, aciu uz paguodos zodzius
Rugile, Sraigiausia, aciu uz paguodos zodzius
QUOTE(insi @ 2008 02 15, 17:44)
maniškiai irgi atitiko - teoriją išlaikiau lapkričio pražioj, pirmąkart reketrą ėmiau gruodžio 22, tai draugystė su ja truko gerus 3 mėnesius na bet nieko, paėmiau šiaip taip šeštadienį tokiu laiku eismas turėtų būt, nes gariūnams darbymetis
paimsit jūs tą regitrą - reik tik ne tik lygį rodyt bet ir savo visą moterišką žavesį panaudot
Su žavesiu dar pasipraktikuot reikia
Kažkaip per tuos mokslus ir darbus, ir vaikus buvau pamiršusi, kad dar ir moteris esu
Va i egzą nei akių, nei lūpų nenusipaišiau - tik pudros užsidėjau, kad mėlynų paakių nesimatytų
Ale prižadu pasitaisyti.
Aš teoriją irgi lapkričio pabaigoj laikiau. Ir iš viso nebuvo mano gyvenime egzo,kurio iš karto neišlaikyčiau, tai dabar paragavau dvejetukininkų duonos
Šiandien 11 val su Gintautu (kaip vadinate "kurmiu") sėdom į Astrą Išsigandau aš jo
Aikštelėj nieko, viskas ok, kai parkavausi leido pasitaisyt truputuką, o miete irgi viskas buvo gerai. Tik vis laukiau, kol pasakys: "Sustokit. Egzaminas baigtas. Neišlaikėt"
Bet nepasakė
Kitą savaitę jau turėsiu dar vieną plastikinę kortelę
Tiek teoriją, tiek vairavimą iš pirmo karto
Aikštelėj nieko, viskas ok, kai parkavausi leido pasitaisyt truputuką, o miete irgi viskas buvo gerai. Tik vis laukiau, kol pasakys: "Sustokit. Egzaminas baigtas. Neišlaikėt"
Bet nepasakė
Kitą savaitę jau turėsiu dar vieną plastikinę kortelę
Tiek teoriją, tiek vairavimą iš pirmo karto
QUOTE(insi @ 2008 02 15, 18:47)
o kaip suprast 'dar vieną'? jau kažkurios kategorijos teises turit?
Dar vieną-t.y. šalia asmens tapatybės kortelės, banko kortelės, nuolaidų kortelių visų e-bilieto ir studento pažymėjimo dar viena plastikinė kortelė
P.S.Kadangi turiu problemų su sąnarių (ypač kelio sąn.) ligomis, galiu vairuot tik automatą, todėl ir gavau Astrą.
QUOTE(ratna @ 2008 02 15, 13:32)
Na, būna ir kitaip - aš vakar laikiau pirmą kartą, tai kelyje važinėjau beveik valandą ... Tiesa, įtariu, kad pati tą užsidirbau - vienam "aštriam" posūky įskridau 3 pavara , todėl egzaminuotojas matyt nusprendė patikrinti, ar sugebu ir tvarkingai tą padaryti, ir ilgai mane varinėjo didelio greičio zonoje vis sukti, sukti, apsisukti, etc...
Beje, išlaikiau (nors nuvažiavau laikyti su nuostata "na, bent jau būsiu kartelį pabandžiusi"...)... Ir dar su ta prakeiktąja Astra... Ačiū visoms, kurios dalijosi šioje temoje savo patirtimi iš Regitros - galėjau iš anksto numatyti kai kuriuos manęs laukusius išbandymus. Skaitydama Jūsų visų pasakojimus, negalėjau patikėti, kad taip sunku pajudėti sustojus ant estakados (mokydamasi su golfu niekad jokių problemų įkalnėse neturėjau), bet ir pati sėkmingai "išjudėjau" tik iš 3 karto (ir tik su rankinio stabdžio pagalba) ...Veidrodėlių irgi negalėjau susireguliuoti taip, kaip man reikėjo... O vat sankaba tos Astros man visai nepasirodė jautri, veikiau priešingai - pedalas pusiau laisvas, klebantis,- pora kartų aš jį atleidau visai "nešvelniai", betgi mašiniukas net nesutrūkčiojo Ale kaip išdavikiškai garsiai tas pedalas barškėjo po mano drebančia koja aikštelėje - egzaminuotojas net pradėjo žvengti, sako "baik tu drebint tą sankabą!" , o aš, vietoj atsakymo dar garsiau - "kle kle kle kle kle" Žodžiu, savo įtampos niekaip negalėjau suvaldyti, gerai dar, kad diedukas man toks geranoriškas pakliuvo: matė, kad nervuojuos, tai vis bandė mane raminti, jokių piktų pastabų nelaidė. Aišku, mano klaidas susakė važiavimo pabaigoje (nu ir truputį pabambėjo, kad kitas egzaminuotojas kažin ar man pasirašytų), bet ir pagyrė, kad aikštelėje gražiai susitvarkiau, kad nebijau greitėti, laiku rikiuotis ir pan. Egzaminatoriaus vardo neįsidėmėjau, bet visoms tokio linkėčiau - ramus, nerėksnys, pats linkęs kalbinti,- pagyvenęs, gerokai žilstelėjęs, nedidukas.
Sėkmės visoms, kurių dar laukia vairavimo egzaminas
Beje, išlaikiau (nors nuvažiavau laikyti su nuostata "na, bent jau būsiu kartelį pabandžiusi"...)... Ir dar su ta prakeiktąja Astra... Ačiū visoms, kurios dalijosi šioje temoje savo patirtimi iš Regitros - galėjau iš anksto numatyti kai kuriuos manęs laukusius išbandymus. Skaitydama Jūsų visų pasakojimus, negalėjau patikėti, kad taip sunku pajudėti sustojus ant estakados (mokydamasi su golfu niekad jokių problemų įkalnėse neturėjau), bet ir pati sėkmingai "išjudėjau" tik iš 3 karto (ir tik su rankinio stabdžio pagalba) ...Veidrodėlių irgi negalėjau susireguliuoti taip, kaip man reikėjo... O vat sankaba tos Astros man visai nepasirodė jautri, veikiau priešingai - pedalas pusiau laisvas, klebantis,- pora kartų aš jį atleidau visai "nešvelniai", betgi mašiniukas net nesutrūkčiojo Ale kaip išdavikiškai garsiai tas pedalas barškėjo po mano drebančia koja aikštelėje - egzaminuotojas net pradėjo žvengti, sako "baik tu drebint tą sankabą!" , o aš, vietoj atsakymo dar garsiau - "kle kle kle kle kle" Žodžiu, savo įtampos niekaip negalėjau suvaldyti, gerai dar, kad diedukas man toks geranoriškas pakliuvo: matė, kad nervuojuos, tai vis bandė mane raminti, jokių piktų pastabų nelaidė. Aišku, mano klaidas susakė važiavimo pabaigoje (nu ir truputį pabambėjo, kad kitas egzaminuotojas kažin ar man pasirašytų), bet ir pagyrė, kad aikštelėje gražiai susitvarkiau, kad nebijau greitėti, laiku rikiuotis ir pan. Egzaminatoriaus vardo neįsidėmėjau, bet visoms tokio linkėčiau - ramus, nerėksnys, pats linkęs kalbinti,- pagyvenęs, gerokai žilstelėjęs, nedidukas.
Sėkmės visoms, kurių dar laukia vairavimo egzaminas
Sveikinimai O kur laikei?Tikriausiai Kaune,as irgi su astra vargau ,pasiseke is pirmo karto
neliudekit, kas neislaiket. atrodo, kad neislaikanciuju gretos dideja
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 15, 12:05)
Nu ir nepajamiau
T sankryzoj ant linijos uzvaziavau
Egzaminatorius buvo jaunas, teorijos pklausinejo, tai net nezinau ar nusisnekejau, ar ne
Viskas buvo ciki iki tos T . Per anksti uzsisukineti pradejau, susinervinau dar bandziau taisytis ale vistiek uzmyniau linijos krasteli.
Dabar uzsirasiau 27 d. ryte.
Vyras sako - Regitra tau atlyginima kaip etatinei turetu moketi
T sankryzoj ant linijos uzvaziavau
Egzaminatorius buvo jaunas, teorijos pklausinejo, tai net nezinau ar nusisnekejau, ar ne
Viskas buvo ciki iki tos T . Per anksti uzsisukineti pradejau, susinervinau dar bandziau taisytis ale vistiek uzmyniau linijos krasteli.
Dabar uzsirasiau 27 d. ryte.
Vyras sako - Regitra tau atlyginima kaip etatinei turetu moketi
aš ketvirtą kartą laikydama smigau T sankryžoj, nors kai ją išmokau, tai atlikdavau be klaidų. Nenusimink, vis tiek įveiksi
Papildyta:
QUOTE(gatinha2 @ 2008 02 15, 14:57)
as irgi toj T kludziau kuoleli, o reikejo tik daugiau i prieki pavaziuot. Blyn, neissikapanoju ais s tos aiksteles, o dar eiles didziausios laikyt, o as noriu dar si menesi
Man tai papuole nepermaldaujamas regitrininkas, nepadejo maldavimai jokie
gerai, kad žinau klaidą, tai kitą kartą atliksi be klaidų
Papildyta:
QUOTE(Lieputaite @ 2008 02 14, 22:48)
http://www.s5s.ru/Smile.swf Įrašyk savo vardą, būtinas garsas.
nuotaikai praskaidrinti, nes ir aš šiandien nepaėmiau regitros, vėl gavau mašina kuri manęs nemyli, bet nieko, ateis švantė ir į mano kiemą
nuotaikai praskaidrinti, nes ir aš šiandien nepaėmiau regitros, vėl gavau mašina kuri manęs nemyli, bet nieko, ateis švantė ir į mano kiemą
Ačiū, jau taip nuotaika nuskaidrėjo, kad skaitydama pradėjau kūkčioti (labai jau asmeniškai ir rimtai viską priėmiau), o aprimus pasijaučiau nerealiai.
Papildyta:
- taip septynis kartus , bet šiandien pagaliau Tiesą sakant, nuo pat ryto kažkaip kitaip nei anuos kartus jaučiausi. Į Regitrą važiavau su mintimi, kad jei išvažiuosiu į miestą, tai maršrutą nuvažiuosiu visą, o jei ir bus klaida (egzas baigtas), tai nutariau prašytis, kad leistų pravažiuot iki galo (įdomu, ar galima) arba tegul pats praveža. Kaip ne kaip pinigėliai sumokėti už pilną egzą
Taip, kad visoms neišlaikiusioms linkiu judėt, tik nesustot, nenuleist rankų (lengva pasakyt, o kiek kartų sviro), viskas yra įmanoma
Dėl laiko, tai reikia pasėdėti prie kompo (ar vaikas žaisdamas gali užregistruoti) ir atsiranda vietelė. Man šį mėnesį pavyko keturis kartus laikyt