Aktuali tema papasakosiu kaip man sekes lankyt vairavima ir egzaminą
Tuurejau super gera instruktorių ramių šaltų nervų vyrukas pasitaikė, nei is apšaukdavo nei ką o sekes mieste vairuoti pakankamai gerai, tik va su aikštele buvo nekas sakyčiau ir kaip ejau pirmą kart laikyt į registrą, jis man ir pasakė geriau persikelk data toleliau,nesaikštelej bus nekas....reikejo paklausyt, ale aš kaip ta blondine, nepaklausiua jo žinoma ir neišlaikiau atbula įvažinedama užvažiavau anr baltos linijos
Po neišlaikyto egzo skambinu savam instruktoriui ir tariuos del papildomų važiavimų priima ir leidžia man aikštelej pačiai manevruoti super užteko 2 važiavimu, bet aš prieš egzą su intruktorium nuo pat ryto iki egzo važinejaus po miesta ir aikštelej Reigitroj vel vos ant to pačio manevro vos nesuklydau,nes gavau didoka mašina, o kadangi pati mažiukė vis sakiau: nieko aš nematau man reik pagalvytes po subinę tai tas sedejo ir galvojo nu tikra blondne čia dabar truko kantruybe mano ir atsidarius dureles įvažiavau ir pasistačiau,nes priklauso ir nuo mašinos dydžio nepatyrusiam vairuotojui mieste gerai ten pravažiavau
Žinoma reik nugaleti stresą,nerima,kad tai egzaminas, svarbu matyt per veidrodelius ir viskas bus OK
Sekmes laikančioms ir jau turinčioms teises vairuotojoms
Tuurejau super gera instruktorių ramių šaltų nervų vyrukas pasitaikė, nei is apšaukdavo nei ką o sekes mieste vairuoti pakankamai gerai, tik va su aikštele buvo nekas sakyčiau ir kaip ejau pirmą kart laikyt į registrą, jis man ir pasakė geriau persikelk data toleliau,nesaikštelej bus nekas....reikejo paklausyt, ale aš kaip ta blondine, nepaklausiua jo žinoma ir neišlaikiau atbula įvažinedama užvažiavau anr baltos linijos
Po neišlaikyto egzo skambinu savam instruktoriui ir tariuos del papildomų važiavimų priima ir leidžia man aikštelej pačiai manevruoti super užteko 2 važiavimu, bet aš prieš egzą su intruktorium nuo pat ryto iki egzo važinejaus po miesta ir aikštelej Reigitroj vel vos ant to pačio manevro vos nesuklydau,nes gavau didoka mašina, o kadangi pati mažiukė vis sakiau: nieko aš nematau man reik pagalvytes po subinę tai tas sedejo ir galvojo nu tikra blondne čia dabar truko kantruybe mano ir atsidarius dureles įvažiavau ir pasistačiau,nes priklauso ir nuo mašinos dydžio nepatyrusiam vairuotojui mieste gerai ten pravažiavau
Žinoma reik nugaleti stresą,nerima,kad tai egzaminas, svarbu matyt per veidrodelius ir viskas bus OK
Sekmes laikančioms ir jau turinčioms teises vairuotojoms
QUOTE(insi @ 2008 02 15, 11:22)
sraigiausiai 9:30, turbūt jau aikštelę ima manau grįš su gerom žiniom - ryte jie nepavargę, o prieš ilgąjį savatgalį turėtų būt nepikti. dar plikledį žadėjo tai pašliauš ir bus
Nu ir nepajamiau
T sankryzoj ant linijos uzvaziavau
Egzaminatorius buvo jaunas, teorijos pklausinejo, tai net nezinau ar nusisnekejau, ar ne
Viskas buvo ciki iki tos T . Per anksti uzsisukineti pradejau, susinervinau dar bandziau taisytis ale vistiek uzmyniau linijos krasteli.
Dabar uzsirasiau 27 d. ryte.
Vyras sako - Regitra tau atlyginima kaip etatinei turetu moketi
QUOTE(insi @ 2008 02 15, 09:52)
...va, kaip minėjau nors parašyta 60-90 minučių jie ilgiau pusvalandžio nesiterlioja...
Na, būna ir kitaip - aš vakar laikiau pirmą kartą, tai kelyje važinėjau beveik valandą ... Tiesa, įtariu, kad pati tą užsidirbau - vienam "aštriam" posūky įskridau 3 pavara , todėl egzaminuotojas matyt nusprendė patikrinti, ar sugebu ir tvarkingai tą padaryti, ir ilgai mane varinėjo didelio greičio zonoje vis sukti, sukti, apsisukti, etc...
Beje, išlaikiau (nors nuvažiavau laikyti su nuostata "na, bent jau būsiu kartelį pabandžiusi"...)... Ir dar su ta prakeiktąja Astra... Ačiū visoms, kurios dalijosi šioje temoje savo patirtimi iš Regitros - galėjau iš anksto numatyti kai kuriuos manęs laukusius išbandymus. Skaitydama Jūsų visų pasakojimus, negalėjau patikėti, kad taip sunku pajudėti sustojus ant estakados (mokydamasi su golfu niekad jokių problemų įkalnėse neturėjau), bet ir pati sėkmingai "išjudėjau" tik iš 3 karto (ir tik su rankinio stabdžio pagalba) ...Veidrodėlių irgi negalėjau susireguliuoti taip, kaip man reikėjo... O vat sankaba tos Astros man visai nepasirodė jautri, veikiau priešingai - pedalas pusiau laisvas, klebantis,- pora kartų aš jį atleidau visai "nešvelniai", betgi mašiniukas net nesutrūkčiojo Ale kaip išdavikiškai garsiai tas pedalas barškėjo po mano drebančia koja aikštelėje - egzaminuotojas net pradėjo žvengti, sako "baik tu drebint tą sankabą!" , o aš, vietoj atsakymo dar garsiau - "kle kle kle kle kle" Žodžiu, savo įtampos niekaip negalėjau suvaldyti, gerai dar, kad diedukas man toks geranoriškas pakliuvo: matė, kad nervuojuos, tai vis bandė mane raminti, jokių piktų pastabų nelaidė. Aišku, mano klaidas susakė važiavimo pabaigoje (nu ir truputį pabambėjo, kad kitas egzaminuotojas kažin ar man pasirašytų), bet ir pagyrė, kad aikštelėje gražiai susitvarkiau, kad nebijau greitėti, laiku rikiuotis ir pan. Egzaminatoriaus vardo neįsidėmėjau, bet visoms tokio linkėčiau - ramus, nerėksnys, pats linkęs kalbinti,- pagyvenęs, gerokai žilstelėjęs, nedidukas.
Sėkmės visoms, kurių dar laukia vairavimo egzaminas
Sveikinu visas išlaikusias linkiu, kad mūsų gretos (neišlaikiusiųjų) vis retėtų kol galop šita temelė būtų uždaryta ir naujos nebeprireiktų
Merginos, gal galite į až parašyti to "dvejetukininkų" instruktoriaus ar kaip jį ten vadinate telefono nr, nes man visai šakės, šiandien turėjau trečią pamoką (aš pasiėmus 6 papildomas esu nes vairuot mokiausi jau seniau, prieš kelis metus), kitą savitę dar tris turėsiu ir šeštadienį egzas, o toks įspūdis, kad vairuoju kas kartą vis blogiau, šiandien baisiai susinervinau ir nusiminiau po pamokos
Merginos, gal galite į až parašyti to "dvejetukininkų" instruktoriaus ar kaip jį ten vadinate telefono nr, nes man visai šakės, šiandien turėjau trečią pamoką (aš pasiėmus 6 papildomas esu nes vairuot mokiausi jau seniau, prieš kelis metus), kitą savitę dar tris turėsiu ir šeštadienį egzas, o toks įspūdis, kad vairuoju kas kartą vis blogiau, šiandien baisiai susinervinau ir nusiminiau po pamokos
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 15, 12:05)
Nu ir nepajamiau
Egzaminatorius buvo jaunas, teorijos pklausinejo, tai net nezinau ar nusisnekejau, ar ne
Viskas buvo ciki iki tos T . Per anksti uzsisukineti pradejau, susinervinau dar bandziau taisytis ale vistiek uzmyniau linijos krasteli.
as irgi toj T kludziau kuoleli, o reikejo tik daugiau i prieki pavaziuot. Blyn, neissikapanoju ais s tos aiksteles, o dar eiles didziausios laikyt, o as noriu dar si menesi
Man tai papuole nepermaldaujamas regitrininkas, nepadejo maldavimai jokie
QUOTE(gatinha2 @ 2008 02 15, 15:57)
as irgi toj T kludziau kuoleli, o reikejo tik daugiau i prieki pavaziuot. Blyn, neissikapanoju ais s tos aiksteles, o dar eiles didziausios laikyt, o as noriu dar si menesi
Man tai papuole nepermaldaujamas regitrininkas, nepadejo maldavimai jokie
Nenusiminkim Svarbiausia nesustoti
Vilniuj tai paskutine vasario savaite nemazai vietu yra... As 27 d. uzsirasiau - dar eisiu pas dvejetukinku instruktoriu
O mano regitrininkas tai visai nieko - ir prakalbint sugebejau. Sako: vairavimo mokyklos laabai prastai paruosia mokinius
As sakau, kad paruosia tai gal ir neprastai, bet mokiniai is baimes aikstelej orientacija praranda
Papildyta:
QUOTE(ašei @ 2008 02 15, 15:40)
Sveikinu visas išlaikusias linkiu, kad mūsų gretos (neišlaikiusiųjų) vis retėtų kol galop šita temelė būtų uždaryta ir naujos nebeprireiktų
Asei, nenusimin ir nesinervink
va pavairuosi su tuo dvejetukininku mokytoju ir pamatysi,kaip bus gerai
mane ji vijo i pacias sudetingiausias sankryzas, greitai vazineti priverte - jau nebebijau
Nu jau 5 karta tai isvaziuosiu is aiksteles ir tooobulai marsruta praskrisiu
Insi, kur tu? Net jei ir islaikei - uzsuk - mums reikia tavo optimizmo!!!!!
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 15, 15:17)
Nenusiminkim Svarbiausia nesustoti
Vilniuj tai paskutine vasario savaite nemazai vietu yra... As 27 d. uzsirasiau - dar eisiu pas dvejetukinku instruktoriu
O mano regitrininkas tai visai nieko - ir prakalbint sugebejau. Sako: vairavimo mokyklos laabai prastai paruosia mokinius
As sakau, kad paruosia tai gal ir neprastai, bet mokiniai is baimes aikstelej orientacija praranda
Toli man iki Vilniaus, as klaipediete. O regitroj tai sako zmoniu vis daugeja ir gavau kita data kovo 8 O man taip reiketu si men issilaikyt.
Skaudziausia, kad as buvau nusiteikus islaikyt siandien, jau tuos marsrutus visus apvaikciojau, ko neisvazinejau, rodos mintinai zinau. Man labiausiai tai geda pries namiskius
QUOTE(gatinha2 @ 2008 02 15, 16:35)
Toli man iki Vilniaus, as klaipediete. O regitroj tai sako zmoniu vis daugeja ir gavau kita data kovo 8 O man taip reiketu si men issilaikyt.
Skaudziausia, kad as buvau nusiteikus islaikyt siandien, jau tuos marsrutus visus apvaikciojau, ko neisvazinejau, rodos mintinai zinau. Man labiausiai tai geda pries namiskius
Jei tave tai paguos - man tai pat pries visus geda :
Pries bendradarbius, instruktoriu, namiskius ir dar ta biciuli, kuris su manim vis pavazineja po miesta.
Jau kaip ir palaikymo grupe susiorganizavo. Visi idemiai laukia, kada as islaikysiu
Siandien po egzo gal kokiems 4 zmonems skambinti turejau, nes vis lauke pasiruose sveikinti Tai taaaip geda buvooo, bet nuo realybes nepabegsi...
Kai islaikysiu tikriausiai reikes visa palaikymo grupe pica vaisinti
sraigiausia, o kelintą sykį laikei, kad jau etatinė? man tai 5 kartą laikyt eit visai smagu buvo, nes ėjau su nuostata 'viską moku, visus pažįstu, sedatif turiu' įėjus visgi užėjo nenumaldomas noras pašnekėt, tai pirma šnekinau merginą prie langelio, po to - tą pirmakartę merginą, su kuria prie kasų susitikom, ji mokėjo 'už praktiką', aš už 'tą papigiai kvituką'. sėdėjom mes ten, apšnekinėjom mašinytes, instruktorius ir maršrutus. merginos sesuo buvo išlaikiusi iš 3 karto, tai irgi turėjo ką papasakot sakė išlaikė pas tokį storulį linksmą, kuris po to atėjo ir tokį berniuką pakvietė. žaidėm po to žaidymą 'išlaikys ar ne' - žiurėjom koks instruktorius kviest atėjo ir bandėm atspėt ar gerai baigsis. kai mane pakvietė tas tamsiais akiniai, sumečiau, kad čia tas gerasis garsusis 'kurmis' ir nuvariau sau drąsiai. egzaminatorius jis tikrai liuks, o ir kantrybė begalinė - kai pagalvoju apie savo laikymą, aš turbūt į suminkštinau savo aimanom apie 5 kartą, mamos varymą į bankrotą ir apsižliumbimu neprisiparkavus iš pirmo karto, nes šiaip matės, kad aš jį savo nuolatiniu pliurpimu užknisau (po to sakė 'daug šneki,mažai darai'), nors iškart pasakiau 'aš nervindamasi daug pliurpiu, jei užknisiu - liepkit užsičiaupt' (taip padarė tik gale, kai bandžiau aiškint, kad su instruktorium parkuojuos gražiai ir per daug myliu automatinį paveldėtą renuką ir savo menkas pajamas, kad daužyčiau kitas mašinas). bet važiuojant tas dešimt minučių 'miesto' buvo visas susiraukęs ir matės kad nori greičiau manęs atsikratyt, nes vis rėkė 'greičiau', o galop net jaučiau kaip pats gazą spaudė, nors aš nė vienoj vietoj per lėtai nevažiavau. žinokit rimtai maniau kad man kapiec ir bet kurią sekundę lieps stot nė vieną iš praeitų kartų taip nebijojau, o kai savo tiradą pradėjo, juo labiau..
taigi merginos, net jei per stresą prarasit tiek pinigėlių, bemiegių naktų, pilkųjų ląstelių ir sukūsit per 3 diržo skylutes kaip aš - regitra nepaimta niekur nedings, net jei imsis sraigiausios nick'e paminėto moliusko greičiu
dar galiu rekomenduot porą nerealių instruktorių, kurie pavežios maršrutai ir duos naudingų patarimų - kam reikia, rašykit į až. dar patarimas - reguliuotis viską lėtai, krupščiai ir veidrodėlius pasitikrint prie kiekvieno pratimo - t raidėj po parkavimo reik abu kilstelt. jei matot, kad važiuojat ant linijos - ištiesint ratus, nuleist veidrodėlį ir pavažiuot atgal, o išvažiuojant - ratus suktelt kairėn. jei bijot gęsti ant estakados - papipraktikuot tačkutės birbinime ją bandant. dar iš patirties ir pastebėjimų - jei egzaminatorius jaunas ir piktas, o astros jūsų nemyli - geriau jau plautis vos tai pastebėjus viskas bus čiki, o jei gausir berniuką su golfuku ar mano minėtąjį 'kurmį' - nebijokit, nes viskas bus o šiaip dar galiu pastebėt, kad polo ne veltui yra mano meilė - jau tai fainai vairuojas ir junginėjas...
taigi merginos, net jei per stresą prarasit tiek pinigėlių, bemiegių naktų, pilkųjų ląstelių ir sukūsit per 3 diržo skylutes kaip aš - regitra nepaimta niekur nedings, net jei imsis sraigiausios nick'e paminėto moliusko greičiu
dar galiu rekomenduot porą nerealių instruktorių, kurie pavežios maršrutai ir duos naudingų patarimų - kam reikia, rašykit į až. dar patarimas - reguliuotis viską lėtai, krupščiai ir veidrodėlius pasitikrint prie kiekvieno pratimo - t raidėj po parkavimo reik abu kilstelt. jei matot, kad važiuojat ant linijos - ištiesint ratus, nuleist veidrodėlį ir pavažiuot atgal, o išvažiuojant - ratus suktelt kairėn. jei bijot gęsti ant estakados - papipraktikuot tačkutės birbinime ją bandant. dar iš patirties ir pastebėjimų - jei egzaminatorius jaunas ir piktas, o astros jūsų nemyli - geriau jau plautis vos tai pastebėjus viskas bus čiki, o jei gausir berniuką su golfuku ar mano minėtąjį 'kurmį' - nebijokit, nes viskas bus o šiaip dar galiu pastebėt, kad polo ne veltui yra mano meilė - jau tai fainai vairuojas ir junginėjas...
Gatinha2 , Sraigiausia nepraraskit pasitikėjimo savimi, vis tiek išbrisim mes iš šito liūno, bus šventė ir mūsų gatvėje, oi kaip jos laukiu laukiu . Užsirašiau 23d. šeštadienį 9.30. Įdomu, kokia situacija būna rytais gatvėse Vilniuj .
QUOTE(insi @ 2008 02 15, 17:05)
4- ta
Beje, vel su astra
Aciu tau uz optimizmo doze
Tiksliai , mano tempai atitinka mano slapyvardziuo pavadinima
Papildyta:
QUOTE(Rugile @ 2008 02 15, 17:25)
Gatinha2 , Sraigiausia nepraraskit pasitikėjimo savimi, vis tiek išbrisim mes iš šito liūno, bus šventė ir mūsų gatvėje, oi kaip jos laukiu laukiu . Užsirašiau 23d. šeštadienį 9.30. Įdomu, kokia situacija būna rytais gatvėse Vilniuj .
Aciu
9.30 siandien prie regitros buvo kamstis - daug furu susigrudusiu stoviniavo.
Isbrisim! Butinai