Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 02 14, 18:50)
ačiū mirksiukas.gif
man rodos, sraigiausia irgi reketrą paims, nes diena irgi gera - prieš ilgąjį savaitgalį. rugile, o kokį instruktorių gavai? ai, tiesa, aš sėdama ir merginą pirmakartę šnekindama mačiau, kaip pakvietė rugilę -ienę, prie kurios prieš eidama prie langelio buvau prisėdus, bet neįsidėmėjau koks egzaminatorius g.gif lyg ir tas jaunas surūgėlis?

Nu va, prasilenkėme, ten aš ir buvau ta rugilė -ienė mirksiukas.gif . Egzaminatorius buvo prie jaunesnių toks, nelabai surūgęs, labiau nekalbus, rudaodis- kaip po daug soliariumų.
Atsakyti
prasilenkėm 4u.gif kadangi tik pusvalandžio skirtumu laikėm, taip ir pagalvojau, kad jus pamatysiu, juolab mane 20 minučių anksčiau pakvietė. jūsų paltas gražus beje mirksiukas.gif o to iš jaunų man tik tas mano pirmasis, su golfuku atrodė geras, kiti du matyti jauni kažkokie pikti g.gif linkiu kitąkart pas jį ir pakliūt - nuostabus egzaminatorius, aš kai jį aikštelėj pamačiau, sakau 'šitas berniukas labai fainas', egzaminatorius atsakė 'taip' thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 14, 19:40)
Sraigiausia ryt laikau uz tave kumscius lithuania.gif

Aciu 4u.gif
ziuriu sninga- idomu, ar aikstele bus nuvalyta g.gif
Bet nusiteikiau, kad einu i egza, kaip i pamoka (ir kaina panasi -63 Lt tongue.gif )

Insi saunuole - didziausi sveikinimai.
Matai, cia dar ir naujas tusas padejo clap_1.gif
Atsakyti
insi, sveikinimai dideliausi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif sauniai pavarei thumbup.gif
isivaizduoju koks vargas nuo sirdies nusirito
o as ajnu ryt mama mia, kad tik is aiksteles pavyktu isikapstyt... as jos bijau... blush2.gif
jei ryt islaikyciau, pablusciau is tos laimes turbut
Atsakyti
ačiū už sveikinimus 4u.gif
merginos, ryt prieš ilgąjį savaitgalį irgi manau gera diena bus. jūs tik pavarykit thumbup.gif
Atsakyti
http://www.s5s.ru/Smile.swf Įrašyk savo vardą, būtinas garsas.

nuotaikai praskaidrinti, nes ir aš šiandien nepaėmiau regitros, vėl gavau mašina kuri manęs nemyli, bet nieko, ateis švantė ir į mano kiemą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 14, 18:02)
ačiū 4u.gif
tai va...
man nuo nervų buvo šnekėjimo priepuolis, tai šnekinau merginą, kuri pirmą kartą laikė – pasakojau apie berniukus ir tačkutes.
gavau vaikiną kurį (greičiausiai) kai kurios kurmiu vadina – gintautą su tamsiais akiniais. su polo. ėmiau nesustodama šnekėt – kaip 5 kart laikiau, mamą į bankrotą variau, etc... gerai užvažiavau, apsisukau, o su parkavimu bėdos buvo – per arti dešinės linijos įstrižai važiavau, bandžiau taisyt, bet galop nutariau iš naujo bandyt. važiuodama atgal netyčia suktelėjau vairą, sako ‚viskas, sukis‘, o aš sugebėjau rimtai apsižliumbt. anas susiparino, sako, ‚na bandyk išlygint‘ – tada šiaip taip pastačiau. dar aikštelė bernioką pirmąjį pamačiau, sakau ‚o šitas fainas‘. aikštelėj užtrunkam ilgai, berniokas jau sako ‚tuoj egzas baigsis, nors jis dar tetrunka gal 15 minučių. jau matau, kad berniokas nervinasi. sankryžoj kairėn sukant mačiau mokomąją fūrą, paklausiau ar jas atskiri egzaminuoja ar tie patys, kur b kategorijos, sako ‚tie patys‘. jau matau, kad jį užknisu. prie maxima bazės sukam kairėn. dar kartą sukant, į dešinę, jis griebia vairą, nes susirodo, kad į bortelį važiuoju. nieko nesako, pažymi klaidą. kelyje liepia trakų pusėn važiuot. aš ‚o kur tie trakai?‘. kartoja ‚trakų pusėn‘. pastebiu ženklą, suku dešinėn. toliau išvažiuoju į kelią, važiuoju tiesiai. privažiuoju reketrą, įvažiuojam į aikštelę. sustojam tada klausau tirados ‚klaidų kely nepadarei, bet jau parkavimasis... 5 kartus laikei, užuot papildomų pamokų užpirkus ir ko nors išmokus (o su instruktorium parkuodavaus tobulai), aš tau pasirašiau, bet nesidžiauk labai, (pasižiūri į lapą) teisės tau gali bėdos atnešt, karoliniškėse gyveni, visas mašinas ten išdaužysi, eik susimokėt ir fotkintis‘. visas važiavimas mieste per velniavą aikštelė truko gal 10 minučių.
išlipu, einu daryt ką sakyta visa išsišiepus. nueinu mokėt, iš mano veido išraioškos supranta ko, sako ‚38 litai, sveikinu‘. einu fotkintis. mergina irgi suporanta ko, pasveikina, nusifotkinu, pasako laukti kortelės. visa persišiepus einu link stotelės thumbup.gif

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tai ka mano zodziai dievui i ausi?As tikriausiai tavim labiau tikejau,nei tu pati,tai nebloga dovanele valentikej? mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif man tikrai išlaikymo data patinka - nepamišiu niekada (nors ką ten pamirši, kai tiek nervų sugadinta) smile.gif iki šiol negaliu patikėt, kad iš laikiau, nes aš savo pliurpimu ir apsiverkimu aikštelėj, bei veidrodėlių reguliavimu ilgai ir nuobodžiai jį juodai užknisau - kai važiavom buvo visas susiraukęs, rėkė 'greičiau' (nors 15 km/h niekur neatsilikau), o tam kely, kur 100 galima važiuojant 70 km/h ant 4 pavaros tušinuką spaudė, matyt 5 norėjo, bet bijojau kažką ne taip pridirbt. man pasisekė dėl to, kad ryte turėjau pamoką su puikiu instruktorium, kuris davė begalę naudingų patarimų, ypač kaip posūkius daryt, egzaminatorius nors ir rėksnys, bet minkštaširdis, gavau polo, o laikas ir geras - tas 10 minučių sukiojantis apie regitrą visose vietose kur iš šalutinio į pagrindinį reikėjo lyst tačkių nebuvo, tai nieko ir nepridirbau blush2.gif bet po aikštelės, o rėkimo 'greičiau', vairo pasukimo posūky kai jam susirodė kad esu per arti bortelio ir tirados 'su tokiais parkavimosi įgūdžiais užgrūstuose karoliniškių kiemuose mašinas išdaužysi, etc.', maniau kad jau kapiec doh.gif ale tikrai ar aš jam širdį suminkštinau ar čia valentinkės proga geras buvo, bet viskas thumbup.gif tik per tą ilgąjį savaitgalį kortelę turėsiu gal tik antradienį ax.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif Kaip smagu biggrin.gif As isivaizduoju, kiek dziaugsmo turejo buti - thumbup.gif . Visos apie tai svajojame. O beja, tikrai fainiai, kad neilgai egzamninas truko smile.gif Sveikinu insi Saunuole !!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner.s: 15 vasario 2008 - 08:39
QUOTE(insi @ 2008 02 15, 09:14)
tik per tą ilgąjį savaitgalį kortelę turėsiu gal tik antradienį ax.gif

nors ilgąjį savaitgalį karoliniškių (ir ne tik) mašinos bus saugios hihihi.gif
o jei rimtai-tai , insi, sveikinimai dideliausi user posted image
sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2008 02 15, 08:38)
clap.gif  clap.gif  clap.gif Kaip smagu  biggrin.gif  As isivaizduoju, kiek dziaugsmo turejo buti -  thumbup.gif . Visos apie tai svajojame. O beja, tikrai fainiai, kad neilgai egzamninas truko  smile.gif Sveikinu insi Saunuole !!!!!!!!

ačiū mirksiukas.gif va, kaip minėjau nors parašyta 60-90 minučių jie ilgiau pusvalandžio nesiterlioja. aš kai aikštelėj maldamasi ir veidrodėlius reguliuodama 20 minučių sugaišau jis jau baksnojo į laikrodį 'nutrauksiu egzą, nes baigias laikas'. o per 10 minučių kely nieko ir nepridirbau, tik nekritinę už bortelį pažymėjo. na, kai galvoji, tikrai nuskilo thumbup.gif o džiaugsmo tikrai marios - veido išraiška buvo tokia, kad nei kaso nei pildant prašymą nereikėjo sakyt, ko atėjau, merginos tik pasveikino, viena iškart davė kvituką, kita nusiuntė fotkintis. aš dar apsidžiaugiau, kad foto nespalvotos, nes po aikštelė akys paraudę buvo rolleyes.gif
QUOTE(opium @ 2008 02 15, 08:48)
nors ilgąjį savaitgalį karoliniškių (ir ne tik) mašinos bus saugios hihihi.gif
o jei rimtai-tai , insi, sveikinimai dideliausi user posted image
sėkmės visoms 4u.gif

ačiū mirksiukas.gif o šiaip aš parkuojuos gerai, su instruktorium iš pirmo sykio, na kartais 2 gražiai pastatydavau, tai daužyt nesiruošiu. o tačkę iš mamos jau konfiskavau, pasakiau 'man praktikuotis reikia tongue.gif '. o su automatu bus pasaka važinėt wub.gif
Atsakyti
Sraigiausia, sekmes tau siandien dideliausios smile.gif
Atsakyti