ačiū
tai va...
man nuo nervų buvo šnekėjimo priepuolis, tai šnekinau merginą, kuri pirmą kartą laikė pasakojau apie berniukus ir tačkutes.
gavau vaikiną kurį (greičiausiai) kai kurios kurmiu vadina gintautą su tamsiais akiniais. su polo. ėmiau nesustodama šnekėt kaip 5 kart laikiau, mamą į bankrotą variau, etc... gerai užvažiavau, apsisukau, o su parkavimu bėdos buvo per arti dešinės linijos įstrižai važiavau, bandžiau taisyt, bet galop nutariau iš naujo bandyt. važiuodama atgal netyčia suktelėjau vairą, sako viskas, sukis, o aš sugebėjau rimtai apsižliumbt. anas susiparino, sako, na bandyk išlygint tada šiaip taip pastačiau. dar aikštelė bernioką pirmąjį pamačiau, sakau o šitas fainas. aikštelėj užtrunkam ilgai, berniokas jau sako tuoj egzas baigsis, nors jis dar tetrunka gal 15 minučių. jau matau, kad berniokas nervinasi. sankryžoj kairėn sukant mačiau mokomąją fūrą, paklausiau ar jas atskiri egzaminuoja ar tie patys, kur b kategorijos, sako tie patys. jau matau, kad jį užknisu. prie maxima bazės sukam kairėn. dar kartą sukant, į dešinę, jis griebia vairą, nes susirodo, kad į bortelį važiuoju. nieko nesako, pažymi klaidą. kelyje liepia trakų pusėn važiuot. aš o kur tie trakai?. kartoja trakų pusėn. pastebiu ženklą, suku dešinėn. toliau išvažiuoju į kelią, važiuoju tiesiai. privažiuoju reketrą, įvažiuojam į aikštelę. sustojam tada klausau tirados klaidų kely nepadarei, bet jau parkavimasis... 5 kartus laikei, užuot papildomų pamokų užpirkus ir ko nors išmokus (o su instruktorium parkuodavaus tobulai), aš tau pasirašiau, bet nesidžiauk labai, (pasižiūri į lapą) teisės tau gali bėdos atnešt, karoliniškėse gyveni, visas mašinas ten išdaužysi, eik susimokėt ir fotkintis. visas važiavimas mieste per velniavą aikštelė truko gal 10 minučių.
išlipu, einu daryt ką sakyta visa išsišiepus. nueinu mokėt, iš mano veido išraioškos supranta ko, sako 38 litai, sveikinu. einu fotkintis. mergina irgi suporanta ko, pasveikina, nusifotkinu, pasako laukti kortelės. visa persišiepus einu link stotelės
Tai ka mano zodziai dievui i ausi?As tikriausiai tavim labiau tikejau,nei tu pati,tai nebloga dovanele valentikej?