Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Basava @ 2008 02 13, 21:18)
gatinha2 o kokiam mieste uzluzo kompai?

Klaipedoje buvo uzluze smile.gif
Sekmes visoms siandien jamant regitra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 14 vasario 2008 - 09:52
sveikos, merginos mirksiukas.gif
spėkit kam šiandien 5 ( blush2.gif ) kartas nepamelavo? ax.gif
vakarop bus istorija, kaip bandė meluot, bet nepamelavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 14, 16:02)

Šaunuolė, sveikinu drinks_cheers.gif , vis dėlto šturmavai visu pajėgumu biggrin.gif , laukiu istorijos mirksiukas.gif

O man trečias kartas melavo verysad.gif , net ašarą nubraukiau, bet iš tikrųjų pravažiavau tiesiog spindinčiai, aikštelėje milimetras į milimetrą tiksliai ir gražiai, gatvėjė tipo turėjau praleiti fūrą, bet ji buvo tolokai, regitrininkui pasirodė, kad artokai. Sustabdė ir pats suabejojo blink.gif (čia man taip pasirodė), nes ji jau taaaip lėėėtai važiavo...
Atsakyti
sveikinimai insi 4u.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu, insi clap_1.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
tai va...
man nuo nervų buvo šnekėjimo priepuolis, tai šnekinau merginą, kuri pirmą kartą laikė – pasakojau apie berniukus ir tačkutes.
gavau vaikiną kurį (greičiausiai) kai kurios kurmiu vadina – gintautą su tamsiais akiniais. su polo. ėmiau nesustodama šnekėt – kaip 5 kart laikiau, mamą į bankrotą variau, etc... gerai užvažiavau, apsisukau, o su parkavimu bėdos buvo – per arti dešinės linijos įstrižai važiavau, bandžiau taisyt, bet galop nutariau iš naujo bandyt. važiuodama atgal netyčia suktelėjau vairą, sako ‚viskas, sukis‘, o aš sugebėjau rimtai apsižliumbt. anas susiparino, sako, ‚na bandyk išlygint‘ – tada šiaip taip pastačiau. dar aikštelė bernioką pirmąjį pamačiau, sakau ‚o šitas fainas‘. aikštelėj užtrunkam ilgai, berniokas jau sako ‚tuoj egzas baigsis, nors jis dar tetrunka gal 15 minučių. jau matau, kad berniokas nervinasi. sankryžoj kairėn sukant mačiau mokomąją fūrą, paklausiau ar jas atskiri egzaminuoja ar tie patys, kur b kategorijos, sako ‚tie patys‘. jau matau, kad jį užknisu. prie maxima bazės sukam kairėn. dar kartą sukant, į dešinę, jis griebia vairą, nes susirodo, kad į bortelį važiuoju. nieko nesako, pažymi klaidą. kelyje liepia trakų pusėn važiuot. aš ‚o kur tie trakai?‘. kartoja ‚trakų pusėn‘. pastebiu ženklą, suku dešinėn. toliau išvažiuoju į kelią, važiuoju tiesiai. privažiuoju reketrą, įvažiuojam į aikštelę. sustojam tada klausau tirados ‚klaidų kely nepadarei, bet jau parkavimasis... 5 kartus laikei, užuot papildomų pamokų užpirkus ir ko nors išmokus (o su instruktorium parkuodavaus tobulai), aš tau pasirašiau, bet nesidžiauk labai, (pasižiūri į lapą) teisės tau gali bėdos atnešt, karoliniškėse gyveni, visas mašinas ten išdaužysi, eik susimokėt ir fotkintis‘. visas važiavimas mieste per velniavą aikštelė truko gal 10 minučių.
išlipu, einu daryt ką sakyta visa išsišiepus. nueinu mokėt, iš mano veido išraioškos supranta ko, sako ‚38 litai, sveikinu‘. einu fotkintis. mergina irgi suporanta ko, pasveikina, nusifotkinu, pasako laukti kortelės. visa persišiepus einu link stotelės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 14, 17:02)
ačiū 4u.gif
tai va...
man nuo nervų buvo šnekėjimo priepuolis, tai šnekinau merginą, kuri pirmą kartą laikė – pasakojau apie berniukus ir tačkutes.
gavau vaikiną kurį (greičiausiai) kai kurios kurmiu vadina – gintautą su tamsiais akiniais. su polo. ėmiau nesustodama šnekėt – kaip 5 kart laikiau, mamą į bankrotą variau, etc... gerai užvažiavau, apsisukau, o su parkavimu bėdos buvo – per arti dešinės linijos įstrižai važiavau, bandžiau taisyt, bet galop nutariau iš naujo bandyt. važiuodama atgal netyčia suktelėjau vairą, sako ‚viskas, sukis‘, o aš sugebėjau rimtai apsižliumbt. anas susiparino, sako, ‚na bandyk išlygint‘ – tada šiaip taip pastačiau. dar aikštelė bernioką pirmąjį pamačiau, sakau ‚o šitas fainas‘. aikštelėj užtrunkam ilgai, berniokas jau sako ‚tuoj egzas baigsis, nors jis dar tetrunka gal 15 minučių. jau matau, kad berniokas nervinasi. sankryžoj kairėn sukant mačiau mokomąją fūrą, paklausiau ar jas atskiri egzaminuoja ar tie patys, kur b kategorijos, sako ‚tie patys‘. jau matau, kad jį užknisu. prie maxima bazės sukam kairėn. dar kartą sukant, į dešinę, jis griebia vairą, nes susirodo, kad į bortelį važiuoju. nieko nesako, pažymi klaidą. kelyje liepia trakų pusėn važiuot. aš ‚o kur tie trakai?‘. kartoja ‚trakų pusėn‘. pastebiu ženklą, suku dešinėn. toliau išvažiuoju į kelią, važiuoju tiesiai. privažiuoju reketrą, įvažiuojam į aikštelę. sustojam tada klausau tirados ‚klaidų kely nepadarei, bet jau parkavimasis... 5 kartus laikei, užuot papildomų pamokų užpirkus ir ko nors išmokus (o su instruktorium parkuodavaus tobulai), aš tau pasirašiau, bet nesidžiauk labai, (pasižiūri į lapą) teisės tau gali bėdos atnešt, karoliniškėse gyveni, visas mašinas ten išdaužysi, eik susimokėt ir fotkintis‘. visas važiavimas mieste per velniavą aikštelė truko gal 10 minučių.
išlipu, einu daryt ką sakyta visa išsišiepus. nueinu mokėt, iš mano veido išraioškos supranta ko, sako ‚38 litai, sveikinu‘. einu fotkintis. mergina irgi suporanta ko, pasveikina, nusifotkinu, pasako laukti kortelės. visa persišiepus einu link stotelės thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif , šaunuolė, labai žaviuosi, kad pavyko suminkštinti širdelę ir nepasidavei "klaidų prikabinimui" 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
o insi, sveikinu..
pamenu, kai vis guosdavais, kad neišlaikiai, bet va šaunu, kad pagaliau pavyko, pasibaigė vargai dėl Regitros mirksiukas.gif

tikiuos man trečias kartas irgi bus sėkmingas blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 14, 16:02)

Sweikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif šaunuolė, mergyt mirksiukas.gif

Rugile, nenukabink nosytės 4u.gif kitas ar dar kitas kartas bus tikrai sėkmingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonne: 14 vasario 2008 - 16:59
ačiū už sveikinimus 4u.gif
aš važiuojant tiesą sakant maniau kad sustabdys, nes mažiau, kad su aikštele aš jį užknisau, ypač kai susiparinus verkti pradėjau, sėdėjo susiraukęs ir rankas ir susiraukęs, kartojo 'aš tau nuolaidas dariau, greičiau važiuok'. įsitikinau, kad vilniuj nieks to nustatyto 60 - 90 minučių laiko neišlaiko, tik pusvalandį, nes man aikštelė truko ~ 20, o 'miestas' - ~10 minučių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 14, 15:02)

sveikinu insi 4u.gif
Rugile kitas kartas bus sekmingas console.gif
Sraigiausia ryt laikau uz tave kumscius lithuania.gif
Atsakyti
ačiū mirksiukas.gif
man rodos, sraigiausia irgi reketrą paims, nes diena irgi gera - prieš ilgąjį savaitgalį. rugile, o kokį instruktorių gavai? ai, tiesa, aš sėdama ir merginą pirmakartę šnekindama mačiau, kaip pakvietė rugilę -ienę, prie kurios prieš eidama prie langelio buvau prisėdus, bet neįsidėmėjau koks egzaminatorius g.gif lyg ir tas jaunas surūgėlis?
Atsakyti