Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 02 13, 14:36)
šaunuolė bigsmile.gif
man tai jau apetitas prapuolė, bet vis dar tikiuosi, kad ryt egzaminatoriai bus apsisvajoję, o tačkutė mane mylės ir viskas bus gerai blush2.gif

Nu, Insi, ir aš rytoj laikysiu egzą, turim pavaryt mirksiukas.gif

Laimike, nuoširdžiausi sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 13, 18:49)
na, aš pasitikslinau kur avarinis mygtukas, paklausiau kaip jungiasi atbulinis.. nors šiaip atsisėdus aš labiau su savim šneku ir tikslinuos kas ir kaip blush2.gif

Tai šito aš paklausinėjau, kai bandžiausi mašiną, jau po to, kai jis parodė, kur kokius pratimus reikės atlikti. Niekaip nesugalvojau, su kokia rankenėle veidrodėlius pareguliuot, tai pats pasakė, buvau pamiršus , kaip tame VW jie reguliuojasi, nes paskutiniu metu su kažkokiu opeliu mokiausi.
Atsakyti
QUOTE(Rugile @ 2008 02 13, 19:26)
Nu, Insi, ir aš rytoj laikysiu egzą, turim pavaryt mirksiukas.gif

mes kaip supratau tik pusvalandžio skirtumu reketrą imsim, tik kad manau jau kamštis bus, tai turbūt nevarysim, o šliaušim, bile sėkmingai mirksiukas.gif
va tik plikledžio biški bijau, net pasitikslinau, kad mašinai su priekiniais varomaisiais ėmus slysti reika spustelt gazą ir sukt virą į slydimo pusę ax.gif
Atsakyti
sekmes ryt laikancioms 4u.gif griskit nugaleje lithuania.gif sveikinimai islaikiusioms 4u.gif
gatinha2 o kokiam mieste uzluzo kompai?
laimike o kuriam mieste islaikei? galvoju ir as patraukt i Panevezy laikyt, jei dar karta Kaune neislaikyciau. ax.gif
sraigiausia o kada laikysi?
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 13, 22:18)
sekmes  ryt laikancioms 4u.gif griskit nugaleje lithuania.gif sveikinimai islaikiusioms 4u.gif
laimike o kuriam mieste islaikei? galvoju ir as patraukt i Panevezy laikyt, jei dar karta Kaune neislaikyciau. ax.gif

prisidedu prie sekmes palinkejimu ryt laikancioms 4u.gif
Laikysiu penktadieni, Vilniuj 9.30
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 02 13, 21:53)
mes kaip supratau tik pusvalandžio skirtumu reketrą imsim, tik kad manau jau kamštis bus, tai turbūt nevarysim, o šliaušim, bile sėkmingai mirksiukas.gif
va tik plikledžio biški bijau, net pasitikslinau, kad mašinai su priekiniais varomaisiais ėmus slysti reika spustelt gazą ir sukt virą į slydimo pusę ax.gif

O ka, zada plikledi? mega_shok.gif
Atsakyti
žada, link savaitgalio dar ir minusą iki 15 doh.gif reiks ryt lėtai ir atsargiai važiuot. man užtat patiko savaitgalinė šulijos prognozė "ketvirtadienį bus šalta, todėl bus gera proga glaustis vienas prie kito" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 14, 00:00)
žada, link savaitgalio dar  ir minusą iki 15 doh.gif  reiks ryt lėtai ir atsargiai važiuot. man užtat patiko savaitgalinė šulijos prognozė "ketvirtadienį bus šalta, todėl bus gera proga glaustis vienas prie kito" smile.gif

Prie regitrininku kazko nelabai norisi glaustis tongue.gif

Slidus kelias ir blogai, ir gerai - nereikes labai gazuoti g.gif

Sekmes tau dideliausois 4u.gif

Gerai issimiegok, issidazyk nauju tusu ir pirmyn i pergale lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiausia: 13 vasario 2008 - 22:06
QUOTE(insi @ 2008 02 13, 22:00)
žada, link savaitgalio dar  ir minusą iki 15 doh.gif  reiks ryt lėtai ir atsargiai važiuot. man užtat patiko savaitgalinė šulijos prognozė "ketvirtadienį bus šalta, todėl bus gera proga glaustis vienas prie kito" smile.gif

insi tavo mintys kazkaip ne apie parkavimasi i figuras, o i egzaminuotojus ax.gif smile.gif
pranesa visam savaitgaliui -9 doh.gif ir sniega doh.gif doh.gif doh.gif idomu koks oras bus kita savaite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basava: 13 vasario 2008 - 22:11
QUOTE(Basava @ 2008 02 14, 00:10)
insi tavo mintys kazkaip ne apie parkavimasi i figuras, o i egzaminuotojus  ax.gif  smile.gif
pranesa visam savaitgaliui -9 doh.gif ir sniega doh.gif  doh.gif  doh.gif idomu koks oras bus kita savaite

Tai parkavimo figuros mintinai ismoktos, dabar viskas nuo egzaminatoriu malones priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 13, 22:10)
insi tavo mintys kazkaip ne apie parkavimasi i figuras, o i egzaminuotojus  ax.gif  smile.gif
pranesa visam savaitgaliui -9 doh.gif ir sniega doh.gif  doh.gif  doh.gif idomu koks oras bus kita savaite

blush2.gif galvoju ir apie parkavimasį, nes iš aikštelės jo labiausiai bijau. rytoj dar turėsiu pamokėlę tai pasikartosiu rolleyes.gif o nuo egzaminatorių gi ir sėkmė priklauso smile.gif
sraigiausia, ačiū 4u.gif man ir glaustis nesinorės, jau geriau gaučiau tačkutę, kuri mane mylės ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 13, 22:14)
Tai parkavimo figuros  mintinai ismoktos, dabar viskas nuo egzaminatoriu malones priklauso  biggrin.gif

va būtent, man ta aikštelė ir regitriniai posūkiai kairėn naktim sapnuojas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 13, 21:18)
sekmes  ryt laikancioms 4u.gif griskit nugaleje lithuania.gif sveikinimai islaikiusioms 4u.gif

islaikiau Siauliuose ,mano teta laike panevezi tai is karto issilaike
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2008 02 14, 09:30)
islaikiau Siauliuose ,mano teta laike panevezi tai is karto issilaike

Kadangi mano "Regitros rėmimo stažas" didesnis, tai kyla klausimų, kad gal kažką ne taip darau, kiek gi galima? Pasidalink savo patirtimi: kaip dažnai lankydavai regitrą, t. y. ar po neišlaikyto egzamino greitai šturmavai, ar darei pertraukas; kaip po neišlaikymo ruošeisi egzaminui, ar ėmei papildomų pamokų, t. t.
Atsakyti