QUOTE(Z*rena @ 2008 02 13, 11:40)
Laimike, sveikinu , tu šaunuolė. "iš kur mergaitei tiek drąsos, tiek valios geležinės" Kuriam mieste laikei?
Laikiau Siauliuose ,o drasos tai noras didelis buvo jas tureti
QUOTE(laimike @ 2008 02 13, 14:44)
Laikiau Siauliuose ,o drasos tai noras didelis buvo jas tureti
pas kurį regitrietį papuolė išlaikyti? kaip atrodė?
QUOTE(insi @ 2008 02 13, 13:36)
šaunuolė
man tai jau apetitas prapuolė, bet vis dar tikiuosi, kad ryt egzaminatoriai bus apsisvajoję, o tačkutė mane mylės ir viskas bus gerai
man tai jau apetitas prapuolė, bet vis dar tikiuosi, kad ryt egzaminatoriai bus apsisvajoję, o tačkutė mane mylės ir viskas bus gerai
Labas,
na šiandien tai tikrai neužsisvajoję. Pirmas blynas prisvilo, iš aikštelės išvažiavau, bet paskui kažkam prieš nosį iš šalutinio į pagrindinį norėjau išlįsti. Vis per tą skubėjimą...Nieko, jau užsiregistravau kitam kartui.
Ai dar kažkaip įdomiai regitrininkas pasakė, kai besibandydama aikštelėj įsijungiau atbulinį ir užgesau. Tai va, sako : "Už jūsų pinigus servise mašiną taisys". Nu ir ką kad už mūsų pinigus?
QUOTE(J23 @ 2008 02 13, 14:26)
Labas,
na šiandien tai tikrai neužsisvajoję. Pirmas blynas prisvilo, iš aikštelės išvažiavau, bet paskui kažkam prieš nosį iš šalutinio į pagrindinį norėjau išlįsti. Vis per tą skubėjimą...Nieko, jau užsiregistravau kitam kartui.
Ai dar kažkaip įdomiai regitrininkas pasakė, kai besibandydama aikštelėj įsijungiau atbulinį ir užgesau. Tai va, sako : "Už jūsų pinigus servise mašiną taisys". Nu ir ką kad už mūsų pinigus?
Manau, kad mūsų pinigų jiems užtenka ne tik tokioms būtinoms išlaidoms kaip mašinoms taisyti
QUOTE(karaja--- @ 2008 02 11, 22:22)
tiesiog, manau, jei žmogus gerai vairuoja, bet nesiseka išlaikyt dėl streso pvz, tai galima ir nusipirkt ta kortikę.
nu jau su kuo kuo, o su stresu už vairo privalai mokėt susitvarkyt, jei jau nesusitvarkai egzamino metu (niekas nesako, kad lengva, bet dauguma vis tik susitvarko tiek, kad išlaiko), tai kas bus kokiom sudėtingesnėm vairavimo sąlygom kai šalia dar ir kito galinčio padėt žmogaus nebus...
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 02 13, 14:41)
pas kurį regitrietį papuolė išlaikyti? kaip atrodė?
toks pagivenes Saulius vardu
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 02 13, 15:21)
nu jau su kuo kuo, o su stresu už vairo privalai mokėt susitvarkyt, jei jau nesusitvarkai egzamino metu (niekas nesako, kad lengva, bet dauguma vis tik susitvarko tiek, kad išlaiko), tai kas bus kokiom sudėtingesnėm vairavimo sąlygom kai šalia dar ir kito galinčio padėt žmogaus nebus...
pritariu
Nu va ejau as sian egzo laikyt ir..... nebuvo , pas mus klp regitroj kazkokios technines kliutys, kompai neveikia, tai atkele kitai dienai. Kas zino, o gal butu man pasiseke siandien...
O aš dabar galvoju...Kai Regitroj tik atsisėdom į mašiną, regitrininkas paklausė, ar turiu klausimų. Sakiau, kad ne, po egzamino turėsiu. Tai jis tada pasakė, kad po egzamino klausimai bus beprasmiški. Tai įdomu, ką aš ten tokio prasmingo turėjau paklaust tik atsisėdus ?