Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 02 12, 14:44)
o pas kurį laikėt? g.gif gal ir aš pažįstu rolleyes.gif

Nedidukas, tamsiaplaukis Vaidotas, pavardės gerai nepamenu (visada, kai duoda pasirašyti, kol jis mano tapatybę nustato, tai aš su juo susipažįstu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 02 12, 14:10)
thumbup.gif šaunuolė, insi  thumbup.gif aš tavo superinio optimizmo net pavydėt imu  ax.gif tik neprarask jo, ir sekantį kartą ne tik kad išlaikysi, bet dar ir kokį regitriuką pakabinsi  mirksiukas.gif

biggrin.gif tai kad per seni jie man.. net svajonių egzaminatorius kokiai 10 metų vyresnis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Z*rena @ 2008 02 12, 14:13)
Nedidukas, tamsiaplaukis Vaidotas, pavardės gerai nepamenu (visada, kai duoda pasirašyti, kol jis mano tapatybę nustato, tai aš su juo susipažįstu  biggrin.gif )

čia vilniuj? kažkaip neužmačiau lyg ir tokio. tamsiaplaukiai mano tai tokie jauni du g.gif
Atsakyti
[. na, bet kur ji mano nepaimta dings? biggrin.gif va, naują tušą nusipirkau, kad gražiau atrodyčiau rolleyes.gif
[/quote]

Saunuole Insi 4u.gif
Paklausau taves ir nauju jegu ir optimizmo banga uzlieja biggrin.gif

Tai jau ir buvau pamirsusi, kad per egzamina graziai atrodyti reikia doh.gif , net nesidazydavau ax.gif is to streso blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
reikia reikia. aš į egzą eidama visada špaklių užsidedu, susišukuoju gražiai, apsirengiu gražiai ir patogiai - juk ant teisių gražiai atrodyt reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 12, 16:51)
reikia reikia. aš į egzą eidama visada špaklių užsidedu, susišukuoju gražiai, apsirengiu gražiai ir patogiai - juk ant teisių gražiai atrodyt reikia rolleyes.gif

varysiu ir as tuso pirkti, ir dar gal lupdazio lotuliukas.gif nes per tuos darbus ir nesibaigianti mokymasi vairuoti visai savo grozi apleidau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiausia: 12 vasario 2008 - 15:36
QUOTE(laisla @ 2008 02 12, 12:20)
Susiradau šią temą ir man taip širdį suspaudė  cray.gif Aš irgi niekaip neišsilaikau praktikos egzamino. Tokia kvaile jaučiuosi, siaubas  verysad.gif 

Neverta saves grauzti, tai tik teises. aisku lengviau pasakyti nei padaryti, bet geriau nusiramink, nepasitikejimas savimi naudos neduos. visi islaiko, ir tu islaikysi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 12, 16:51)

Sekmes rytdienai,laukiam geru ziniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tai dar ne ryt, poryt, per valentinkę smile.gif duok die apsisvajoję bus ta proga ir nesikabines labai rolleyes.gif rytoj kažkuri kita mergina reketrą ima, tik pamiršau kuri g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 12, 14:24)
va, naują tušą nusipirkau, kad gražiau atrodyčiau rolleyes.gif

QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 12, 16:35)
varysiu ir as tuso pirkti, ir dar gal  lupdazio  lotuliukas.gif  nes per tuos darbus ir nesibaigianti mokymasi vairuoti visai savo grozi apleidau  tongue.gif

merginos, gal koks kvepalas su ten įvairiais feromonais, ar kaip jie ten vadinas, pagelbėtų flirt.gif . užsiuostytų, apsižavėtų regitros berniukai ir - teisės jūsų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2008 02 12, 20:08)
merginos, gal koks kvepalas su ten įvairiais feromonais, ar kaip jie ten vadinas, pagelbėtų flirt.gif . užsiuostytų, apsižavėtų regitros berniukai ir - teisės jūsų  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tiksliai, o gal kokio sokolado ar kavos i termosiuka prisipilti lotuliukas.gif
Kava kvepes - regitrininkas apsals ir nieko nepastebes thumbup.gif
Nes jau jau kiekviena nakti sapnuoti pradejau kad vairuoju ir vairuoju rolleyes.gif
Atsakyti
aš tai sapnuodama daugiau parkuojuos.. blush2.gif
ale mintis dėl feromonų, kavos ir šokolado tikrai nebloga g.gif bet jaučiu šokoladą pati dar autobuse suvalgyčiau - kai nuperku kam 'dovanų' pati niekada neatsilaikau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 12, 20:52)
aš tai sapnuodama daugiau parkuojuos.. blush2.gif
ale mintis dėl feromonų, kavos ir šokolado tikrai nebloga g.gif bet jaučiu šokoladą pati dar autobuse suvalgyčiau - kai nuperku kam 'dovanų' pati niekada neatsilaikau.. rolleyes.gif

sokoladu aisktelej galima su Regitros berniuku pasidalinti. Idomu, kaip sureguotu hihihi.gif
O gal yra kas bande saldainiais ar kuo kitu vaisinti?
Mane tai instruktoriai vis saldainiais vaisina. blink.gif Nors mano groziui tie saldainiai labaabai ne i nauda blush2.gif
Atsakyti