šaunuolė, insi aš tavo superinio optimizmo net pavydėt imu tik neprarask jo, ir sekantį kartą ne tik kad išlaikysi, bet dar ir kokį regitriuką pakabinsi
Neverta saves grauzti, tai tik teises. aisku lengviau pasakyti nei padaryti, bet geriau nusiramink, nepasitikejimas savimi naudos neduos. visi islaiko, ir tu islaikysi.
merginos, gal koks kvepalas su ten įvairiais feromonais, ar kaip jie ten vadinas, pagelbėtų . užsiuostytų, apsižavėtų regitros berniukai ir - teisės jūsų
merginos, gal koks kvepalas su ten įvairiais feromonais, ar kaip jie ten vadinas, pagelbėtų . užsiuostytų, apsižavėtų regitros berniukai ir - teisės jūsų
Tiksliai, o gal kokio sokolado ar kavos i termosiuka prisipilti
Kava kvepes - regitrininkas apsals ir nieko nepastebes
Nes jau jau kiekviena nakti sapnuoti pradejau kad vairuoju ir vairuoju
aš tai sapnuodama daugiau parkuojuos.. ale mintis dėl feromonų, kavos ir šokolado tikrai nebloga bet jaučiu šokoladą pati dar autobuse suvalgyčiau - kai nuperku kam 'dovanų' pati niekada neatsilaikau..
aš tai sapnuodama daugiau parkuojuos..
ale mintis dėl feromonų, kavos ir šokolado tikrai nebloga bet jaučiu šokoladą pati dar autobuse suvalgyčiau - kai nuperku kam 'dovanų' pati niekada neatsilaikau..
sokoladu aisktelej galima su Regitros berniuku pasidalinti. Idomu, kaip sureguotu
O gal yra kas bande saldainiais ar kuo kitu vaisinti?
Mane tai instruktoriai vis saldainiais vaisina. Nors mano groziui tie saldainiai labaabai ne i nauda