Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(simulka @ 2008 02 11, 17:54)
idomu, kuriam cia mieste toks siulytojas yra?
sumokeciau iskart, nes pvz.mane vyras grauzia, kad eiciau teises laikytis, o as neinu, nes pries 11 metu laikiau_teorija islaikiau is 4 karto, o vairavima laikiau 3 kartus ir..visus 3 k.masina vaziuot norejau pradet su nenuleistu rankiniu:( taigi, neturiu teisiu.
lauksiu info i AZ. aciu

QUOTE(Keelle @ 2008 02 11, 19:40)
Neduok Dieve su tokiu vairuotoju gatvėje susidurti...  blink.gif  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Keelle @ 2008 02 11, 19:40)
Neduok Dieve su tokiu vairuotoju gatvėje susidurti...  blink.gif  unsure.gif

tfu tfu tfu per kairį petį blink.gif
man instruktorius pasakojo, kad viena tokia lazdynuose perėjoj antra pirkimo dieną partrenkė 2 žmones, po to tiek pat metų kaliūzėj sėdėjo unsure.gif
Atsakyti
pareikšiu savo nuomonę.
nematau nieko blogo, jei žmogus jau išvažinėjo tikrai nemažai laiko, bet Regitroje kelis sykius nesiseka išlaikyti, tuomet duoti kyšį, nieko čia blogo, aišku, jei nėra taip, kad visiškai nieko nežino apie vairavimą. tiesiog aš ir pati galvojau apie tai, man siūlė už 400lt ir teisės išlaikytos, bet aš kažkaip per daug pasitikėdama savimi atsisakiau, o dabar pagalvoju, gal ir be reikalo, bet tiek to jau, savom jėgom išlaikysiu smile.gif

pažįstu vieną panelę, jai nesisekė 3kartus išlaikyt tai nusipirko per savo instruktorių ir du metus nieko nėra kelyje blogo padariusi, sėkmingai važinėja kasdien mirksiukas.gif

tiesiog, manau, jei žmogus gerai vairuoja, bet nesiseka išlaikyt dėl streso pvz, tai galima ir nusipirkt ta kortikę. aišku, jei pradedama važiuoti nenuleidus rankinio (sorry labai), tada, manau, dar reikia pasimokyt, nes kitą kart galima jį užmiršt užtraukt, tai poto įkalnėj bėdų atsitinka doh.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
[quote=Keelle,2008 02 11, 19:40]
Ir aš pas Ivaną mokiausi ax.gif 10 pamokų privalomų turėjau, jokių papildomų neėmiau. O dėl pagreitėjimo - Vilniuj tikrų tikriausiai tokio nėra bigsmile.gif

Ir kaip sekesi? Islaikei is pirmo kartelio?
Atsakyti
Siandien vazinejau su dvejetukininku instruktorium biggrin.gif
Likau patenkinta. thumbup.gif
Dalykiskas su jumoru, pasake, kad is esmes neblogai vaziuoju, tik kai kur ,,sudeti taskus ant i reikia" - o kai psaakiau is kokios mokyklos, tai is karto atpazino mano buvusi instruktoriu. Sake, kad nemazai pas ji ateina jo exmokiniu, kurie nieko nemoka. sake, kad tam zmogui apsimoka nieko neismokant kuo ilgiau vazineti, nes taip pinigu daugiau uzdirba. (galiuosi tik, kad per velai susipratau)
Man zymiai daugiau naudos dave keli pasivazinejimai su biciuliu (ne isntruktorium) - dingo vairavimo baime, pradejau jausti masina - negu pora menesiu su senuoju intruktorium.
Bet dabar , atrodo, viskas neblogai.
Dar iki penktadienip paslifuosiu regitros marsrutus ir gal 4 tas kartas bus laimingas wub.gif
Papildyta:

pažįstu vieną panelę, jai nesisekė 3kartus išlaikyt tai nusipirko per savo instruktorių ir du metus nieko nėra kelyje blogo padariusi, sėkmingai važinėja kasdien mirksiukas.gif

tiesiog, manau, jei žmogus gerai vairuoja, bet nesiseka išlaikyt dėl streso pvz, tai galima ir nusipirkt ta kortikę. aišku, jei pradedama važiuoti nenuleidus rankinio (sorry labai), tada, manau, dar reikia pasimokyt, nes kitą kart galima jį užmiršt užtraukt, tai poto įkalnėj bėdų atsitinka doh.gif mirksiukas.gif
[/quote]

Manau, cia kiekvieno sazines reikalas, bet as su pirktom teisem gyventi negaleciau. Neduok Dieve i ka nors ivaziuociau, tai sazine negyvai uzgraustu...
Atsakyti
Sveikos, cray.gif

Susiradau šią temą ir man taip širdį suspaudė cray.gif Aš irgi niekaip neišsilaikau praktikos egzamino. Tokia kvaile jaučiuosi, siaubas verysad.gif Jau tris kartus buvau. Antrą kartą net iš aikštelės neišvažiavau, nors joje man gerai sekdavos visada. Trečią kartą laikiau iškart sekančią dieną, visokių žolelinių vaistų nuo streso prisigėrus, bet vis tiek nepasisekė. Mane ta įtampa žlugdo. Netgi kai su vyru važinėju ( su M raide ) užtenka jam aštriau ką nors pasakyti ir aš iškart kažkokias nesamones pradedu daryti...Dabar net nebežinau kada eiti vėl laikyti, paskutinį kartą buvau lapkričio mėnesį...Baisu net pagalvoti apie tą egzaminą ph34r.gif
Atsakyti
aš teisių pirkime nieko gero nematau, nes:
a) jei perki nė nesimokę mokykloj - toks iš tavęs ir vairuotojas, nieko gero nelauk doh.gif
cool.gif jei jau bandęs imti regitrą - atsieis brangiau, nei ją paimsi (pirktos teisės - 9 laikymai, per tiek paimti tikrai įmanoma)
vakar viena mama su vaiko sėdyne prieky manęs vos nepervažiavo perėjoj. turbūt pirko irgi g.gif
laisla, nesiparink. aš 4 kartus reketrą ėmiau, 2 kart iš aikštelės neišvažiavau. na, bet kur ji mano nepaimta dings? biggrin.gif va, naują tušą nusipirkau, kad gražiau atrodyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insi: 12 vasario 2008 - 13:27
Man irgi pirkti atrodo blogai. Užgraužtų sąžinė mane schmoll.gif Bet kai buvau tokioj nevilty, turiu prisipažinti, kad minčių ir tokių atėjo į galvą blush2.gif Visa laimė, kad trumpam.
Papildyta:
insi, kaip aš norėčiau jau būti išsilaikius. Nukristų man akmuo nuo širdies. Jaučiu ne tik tušą nusipirkčiau ta proga 4u.gif
Atsakyti
man regitros berniukai per daug patinka, kad pirkčiau biggrin.gif bandysiu juos imti ne tik sugebėjimais, bet ir savo nepakartojamu žavesiu, duok die kad tik ne astrą gaučiau bigsmile.gif
Atsakyti
Regitra frusty.gif frusty.gif , cry.gif cry.gif cray.gif , klausykit, gal kas žino žioplumo kliniką biggrin.gif ar receptuką galėtų išrašyt nuo žioplumo? Pati savimi stebiuosi ir niekaip negaliu suprast bash.gif, blush-anim-cl.gif ax.gif Aš jau tiek sava Regitroj, jog šiandien pats egzaminuotojas mane pažino, kad jau buvom susitikę smile.gif
Jau misliju g.gif, gal čia kokie ženklai siunčiami, kad nereikia man tų teisių, nes jau taip niekaip nesugebu sutilpti į tuos reikalavimus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 02 12, 14:24)
a) jei perki nė nesimokę mokykloj - toks iš tavęs ir vairuotojas, nieko gero nelauk doh.gif
cool.gif jei jau bandęs imti regitrą - atsieis brangiau, nei ją paimsi (pirktos teisės - 9 laikymai, per tiek paimti tikrai įmanoma)vakar viena mama su vaiko sėdyne prieky manęs vos nepervažiavo perėjoj. turbūt pirko irgi g.gif
laisla, nesiparink. aš 4 kartus reketrą ėmiau, 2 kart iš aikštelės neišvažiavau. na, bet kur ji mano nepaimta dings? biggrin.gif va, naują tušą nusipirkau, kad gražiau atrodyčiau rolleyes.gif

Labai norėčiau, kad man užtektų tų 9 laikymų, jau nedaug beliko iki jų smile.gif
Atsakyti
o pas kurį laikėt? g.gif gal ir aš pažįstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 12, 14:24)
cool.gif jei jau bandęs imti regitrą - atsieis brangiau, nei ją paimsi (pirktos teisės - 9 laikymai, per tiek paimti tikrai įmanoma)
vakar viena mama su vaiko sėdyne prieky manęs vos nepervažiavo perėjoj. turbūt pirko irgi g.gif

thumbup.gif šaunuolė, insi thumbup.gif aš tavo superinio optimizmo net pavydėt imu ax.gif tik neprarask jo, ir sekantį kartą ne tik kad išlaikysi, bet dar ir kokį regitriuką pakabinsi mirksiukas.gif
Atsakyti