QUOTE(raudona.raudona @ 2008 02 11, 12:53)
praejusia savaite laikiau savo praktika regitroj, ir tikrai nemaniau kad neuzvaziuosiu ant estakados gal sesis kartus bandau ir ...nieko, visiskai nesupratau kame reikalas, nes visada uzvaziuodavau, gal masina ne dyzelis buvo. O jau jautrumas regitros masinos.
man praeita savaite ir tas pats buvo, ir kaip paprasiau paaiskinti kodel as gesau, instruktorius tepasake kita kart islaikysi idomiai nuskambėjo
QUOTE(raudona.raudona @ 2008 02 11, 12:53)
praejusia savaite laikiau savo praktika regitroj, ir tikrai nemaniau kad neuzvaziuosiu ant estakados gal sesis kartus bandau ir ...nieko, visiskai nesupratau kame reikalas, nes visada uzvaziuodavau, gal masina ne dyzelis buvo. O jau jautrumas regitros masinos.
tas pats kas ir man!!! ka cia dabar jie sugalvojo? as galvojau viena tokia, nesugebanti uzvaziuot ant estakados, nors visada mokejau....o cia jums vilniuj buvo? gal su golfuku tokiu? ir koks egzaminuotojas? tuoj mes padarysim tyrima
QUOTE(sraigiausia @ 2008 01 28, 11:55)
Aciu
jauciu ilgas mokymosi kelias laukia
Ale pajutau toki sportini azarta ta vairavima iveikti.
Isntruktorius vel siule uz pinigus islaikyti, o as sakau, kad dabar islaikyti paciai - mano garbes reikalas.
jauciu ilgas mokymosi kelias laukia
Ale pajutau toki sportini azarta ta vairavima iveikti.
Isntruktorius vel siule uz pinigus islaikyti, o as sakau, kad dabar islaikyti paciai - mano garbes reikalas.
labas, o tai dar siais laikais yra tokiu instruktoriu, kurie pasiulo uz pinigus islaikyti? ta prasme nuspirkt teises? ar gerai supratau?
QUOTE(simulka @ 2008 02 11, 17:28)
labas, o tai dar siais laikais yra tokiu instruktoriu, kurie pasiulo uz pinigus islaikyti? ta prasme nuspirkt teises? ar gerai supratau?
Ir ne viena karta siule.
Tik as nesutikau. O baisiausia,kad jis nieko neismoke - uz mane pedalus maige ir komplimentus zere
Papildyta:
QUOTE(raudona.raudona @ 2008 02 11, 13:53)
Nenusimink
O kaip tu vaziavai su darbiniu ar rankiniu stabdziu?
manes isntruktorius is viso rankiniu nemoke naudotis, dabar praddejau mokytis pati, bet koklkas sunkai ant kalniuko uzvaziuoti iseina...gestu ir gestu.
QUOTE(insi @ 2008 02 09, 13:57)
ir viską ižiūrėjot? man egzaminatorius akcentavo, kad nuleisti reikia vos vos, bo kampą gaudysi susilenkus antraip..
įžiūrėjau gal kiek ir pasilenkus , bet taip įpratus buvau
o ant estakados tik pirmą kart per egzą ir važiavau ale tfu tfu tfu sėkmingai o tai per pamokas vis tik įkalnėj kur sustodavom
aš ir tik darbiniu moku, bet kadangi golfuko, kuriuo mokiaus sankaba buvo laaaaabai jautri, tai išmokau lėtai šveliai atleidinėt, įsiklausyt, tai žodžiu pavyko
[quote=Z*rena,2008 02 11, 09:22]Nenusimink , šeštadienį Vilnius taip pat tvino
[/quote]
o kur sukliuvai?
[quote=raudona.raudona,2008 02 11, 11:53]praejusia savaite laikiau savo praktika regitroj, ir tikrai nemaniau kad neuzvaziuosiu ant estakados
[/quote]
[quote=Lieputaite,2008 02 11, 12:05]man praeita savaite ir tas pats buvo,
[/quote]
[quote=sil01,2008 02 11, 13:35]
tas pats kas ir man!!!
neliudekit, islaikysim kaip nors.
Papildyta:
[quote=sraigiausia,2008 02 11, 15:38] Tik as nesutikau. O baisiausia,kad jis nieko neismoke - uz mane pedalus maige ir komplimentus zere
manes isntruktorius is viso rankiniu nemoke naudotis, dabar praddejau mokytis pati, bet koklkas sunkai ant kalniuko uzvaziuoti iseina...gestu ir gestu.
[/quote]
kaip tau sekasi su nauju instruktoriumi? jeigu nemaisau, tu lyg skambinaisi "dvejetukininku" instruktoriui?
[/quote]
o kur sukliuvai?
[quote=raudona.raudona,2008 02 11, 11:53]praejusia savaite laikiau savo praktika regitroj, ir tikrai nemaniau kad neuzvaziuosiu ant estakados
[/quote]
[quote=Lieputaite,2008 02 11, 12:05]man praeita savaite ir tas pats buvo,
[/quote]
[quote=sil01,2008 02 11, 13:35]
tas pats kas ir man!!!
neliudekit, islaikysim kaip nors.
Papildyta:
[quote=sraigiausia,2008 02 11, 15:38] Tik as nesutikau. O baisiausia,kad jis nieko neismoke - uz mane pedalus maige ir komplimentus zere
[/quote]
kaip tau sekasi su nauju instruktoriumi? jeigu nemaisau, tu lyg skambinaisi "dvejetukininku" instruktoriui?
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 11, 16:38)
Ir ne viena karta siule.
Tik as nesutikau. O baisiausia,kad jis nieko neismoke - uz mane pedalus maige ir komplimentus zere
Papildyta:
Nenusimink
Papildyta:
Nenusimink
idomu, kuriam cia mieste toks siulytojas yra?
sumokeciau iskart, nes pvz.mane vyras grauzia, kad eiciau teises laikytis, o as neinu, nes pries 11 metu laikiau_teorija islaikiau is 4 karto, o vairavima laikiau 3 kartus ir..visus 3 k.masina vaziuot norejau pradet su nenuleistu rankiniu:( taigi, neturiu teisiu.
lauksiu info i AZ. aciu
QUOTE(insi @ 2008 02 11, 17:42)
aš įkalnėj tik su instruktorium gęsdavau, per egzą ant estakados - nė karto. bent vilniuj su sankabom viskas čiki, reik tik mokėt tačkutę pajaust ir būt ko nors įkalus kad kojos nedrebėtų
as Regitroj uzvaziuoju dazniausiai is antro karto, tikrai reikia jausti kai masina pradeda vibruot. kai vaziuoju viena ar su instruktorium, problemu su estakada nebuna. o koja paskutini karta jau nedrebejo. jau Regitroj sava darausi
[[/quote]
Skambinau Rytoj turesiu pamoka. Papasakosiu, kaip sekesi.
[[/quote]
Skambinau Rytoj turesiu pamoka. Papasakosiu, kaip sekesi.
QUOTE(ataner.s @ 2008 02 07, 21:22)
Jo alikiau as ne Vilniuj, tai nustebau labi del tos tieiosios. O ka rimtai Vilniuj nereikia? Beja, pas koki instruktoriu mokeisi? nes as is pradziu mokiausi pas viena - Ivana, o paskui kai issilaikiau viska del teorijos buvo pasiulyta pasiimti kita papildomom pamokom (micha lyg). sake jis geresnis uz maniski ir marsrutus su juo galima pavazineti. bet taip ir neisdrisau nei vieno papildomai pasisimti.
Ir aš pas Ivaną mokiausi 10 pamokų privalomų turėjau, jokių papildomų neėmiau. O dėl pagreitėjimo - Vilniuj tikrų tikriausiai tokio nėra
QUOTE(opium @ 2008 02 11, 15:52)
o ant estakados tik pirmą kart per egzą ir važiavau ale tfu tfu tfu sėkmingai o tai per pamokas vis tik įkalnėj kur sustodavom
Ir pas mane ta pati situacija, niekada per savo pamokėles nebuvau važiavusi ant estakados, vis įkalnėj sustodavom, be ji dau gulstesnė buvo, nei tikroji estakada Regitroj buvo pirmasis kartas, labia bijojau, bet ačiū Dievui, sėkmingas
QUOTE(simulka @ 2008 02 11, 17:54)
idomu, kuriam cia mieste toks siulytojas yra?
sumokeciau iskart, nes pvz.mane vyras grauzia, kad eiciau teises laikytis, o as neinu, nes pries 11 metu laikiau_teorija islaikiau is 4 karto, o vairavima laikiau 3 kartus ir..visus 3 k.masina vaziuot norejau pradet su nenuleistu rankiniu:( taigi, neturiu teisiu.
lauksiu info i AZ. aciu
lauksiu info i AZ. aciu
Neduok Dieve su tokiu vairuotoju gatvėje susidurti...