Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(mercedes @ 2008 02 09, 20:33)
Na bet ir piktybinis tau kliuvo egzaminuotojas  doh.gif Man niekas nieko nereguliavo,masina bandziau kiek man reikejo,tik liepe pasakyti,kada busiu pasiruosusi egzamina pradeti  smile.gif

kad jie ten visi persikreipe siandien vaiksciojo doh.gif ir vyras, kol laukem, atkreipe demesi, kad ruskani vaiksto. gal ir as kita karta gerieti gausiu ax.gif
Atsakyti
na negi visi taip ir susiraukę g.gif aš laikydama per visus kartus tik vieną surūgėli mačiau - tokį jauną, o visi kiti tai išsišiepę vaikšto, o man tai išvis pas labai fainus bičiukus laikyt kliūdavo. gal į vilnių laikyt važiuokit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 09, 21:34)
na negi visi taip ir susiraukę g.gif aš laikydama per visus kartus tik vieną surūgėli mačiau - tokį jauną, o visi kiti tai išsišiepę vaikšto, o man tai išvis pas labai fainus bičiukus laikyt kliūdavo. gal į vilnių laikyt važiuokit? smile.gif

tai ir mums keista buvo. anksciau tarpusavyje bent jau pajuokaudavo, o siandien taip idomiai. vyras sako, gal juos kur uztrumpino g.gif nu gal mums nuo mano laikymu jau paranoja prasideda ax.gif
Atsakyti
mašinos išbandymui berods yra skiriamos 3 minutės.. bent jau man taip yra sakęs ir instruktorius, ir egzaminuotojas.. g.gif
Atsakyti
o gal kuri žinot ar galima paprasyti kitos mašinos jai nenori pvz. opel astros, nes su ja man nesiseka draugauti, gerai einasi su poliuku Kaune g.gif
Atsakyti
paprasyt negalima, bet gali atsisakyt egzo ir registruotis is naujo. kitasyk atejus moket nereiks, bet neaisku kokia tackute vel klius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 10, 13:40)
paprasyt negalima, bet gali atsisakyt egzo ir registruotis is naujo. kitasyk atejus moket nereiks, bet neaisku kokia tackute vel klius rolleyes.gif

tai tipo pamatai mašina, tau ji nepatinka ir gali sakyti aš nelaikysiu g.gif mat čekiai tai jau būna anspauduoti, kad mokestis panaudotas blink.gif
Atsakyti
galima atsisakyt iki egzo pradzios, net prabandzius. kai as gavus astra pasakiau ' o blyn' man pasiule 'gal norit atsisakyt?' rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 10, 13:58)
galima atsisakyt iki egzo pradzios, net prabandzius. kai as gavus astra pasakiau ' o blyn' man pasiule 'gal norit atsisakyt?' rolleyes.gif

aišku, ačiū už info, nes jai duos astra, tai net nera reikalo pradeti, nes durnas tas sankabos valdymas, man nepatinka, nes po to net estakados negali normaliai pravažiuoti doh.gif
Atsakyti
astrų sankabos visai normaliai, nejhautrios, tik pavaros durnai persijunginėja, o man dar pasitaikė slidžiais pedalais. aikštelėj su ja klaidos nepadariau nė vienos, bet astros manęs nekenčia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputaite @ 2008 02 10, 12:28)
o gal kuri žinot ar galima paprasyti kitos mašinos jai nenori pvz. opel astros, nes su ja man nesiseka draugauti, gerai einasi su poliuku Kaune  g.gif

Issilaikiau jau greit metai bus,bet vis dar lankausi sioj temoj... doh.gif Man astra irgi vezi vare,bet islaikiau butent su ja.Jau irgi planavau atsisakyt,bet papuole tas pats egzaminuotojas ,kur laikiau pirma kart,o jis buvo su golfu.Tai ejau laiminga i aikstele.Butumet mate mano veida,suletintai perbraukiau per uzrasa astra doh.gif .Vyrui ir buvo sokas.Aciu dievui tai buvo mano diena ir baigesi mano vargai.linkiu sekmes jums belaikant thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 09, 18:01)
cry.gif  cry.gif  cry.gif tvinsta Kaunas nuo mano asaru.

Nenusimink console.gif , šeštadienį Vilnius taip pat tvino cray.gif cray.gif cry.gif
Atsakyti