Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(mercedes @ 2008 02 09, 18:43)
g.gif O Kaune Regitra ir Passatu turi?

tai kad ant uzpakalio buvo parasyta ax.gif dar maciau vazinejant Regitros opel astra universala doh.gif tai jei ta gauciau, tai mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 09, 18:49)
tai kad ant uzpakalio buvo parasyta ax.gif dar maciau vazinejant Regitros opel astra universala doh.gif tai jei ta gauciau, tai mega_shok.gif

ne mega_shok.gif, o atsisakyt reikia. aš irgi sau prisiekiau, kad jei kliūsiu tam bičiukui su astra (vilniuj sako jie tik 1 teturi) - muilinsiuos kaip didelė, juolab kad galima, o ir pinigų būtų gaila, kai žinai, kad ta tačkė tavęs nemyli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 09, 19:49)

Astra man patiko,bet jeigu buciau gavusi Passat,tai gal butu teke laikyti 3 karta..
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 02 09, 18:58)
Astra man patiko,bet jeigu buciau gavusi Passat,tai gal butu teke laikyti 3 karta..

as su tecio astra universalu vazinejau, tai prie kiekvienos sankryzos gesau po 3 kartus blush2.gif pora kartu pabandziau, daugiau nesedu ax.gif gal Regitroj geresne masina. tikiuos kad neteks su ja vaziuoti.
o ar laikas limituotas egzamino? nes regitrininkas kelis kartus grasino, kad pasibaigs laikas egzamino ir nutrauks egza g.gif
Atsakyti
vienas egzas - pusvalandis maždaug, ilgiau nelaiko, kartais sutrumpina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 09, 21:07)

o ar laikas limituotas egzamino? nes regitrininkas kelis kartus grasino, kad pasibaigs laikas egzamino ir nutrauks egza g.gif

Taip limituotas.Man atvirksciai egzaminuotojas sake"kur tu skubi,juk turi pusantros valandos egzaminui"
Atsakyti
tikrai ne pusantros valandos. melavo jis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 09, 21:20)
tikrai ne pusantros valandos. melavo jis cool.gif

Nemanau,nes Regitros puslapyje irgi raso,kad egzaminas trunka 60-90 min.O tada man kliuvo pats ilgiausias egzamino marsrutas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mercedes: 09 vasario 2008 - 20:23
šitą pirmąsyk girdžiu g.gif na gal kaune ilgiau laiko, nes tarkim vilniuj nesu girdėjus kad ką ilgiau nei kokį 40 minučių pralaikytų, ką kalbėt apie valandą..
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 02 09, 20:17)
Taip limituotas.Man atvirksciai egzaminuotojas sake"kur tu skubi,juk turi pusantros valandos egzaminui"

as norejau masina dar pasibandyt, o jis liepe vaziuoti i kita figura, nes prie estakados buvo eilute. tai pagrasino, kad nutrauks egzamina( nors jis dar nebuvo prasidejes) ax.gif as apsukau tik viena ratuka, tai bandymo laikas dar nebuvo praejes. kiek ten galima apie 3min. bandytis?
Atsakyti
bandytis galima nesu tikra 5 ar 10 minučių g.gif jūsų atveju instruktorius buvo neteisus, nes egzamino sėkmė priklauso ir nuo susipažinimo su mašina, todėl jis neturi teisės skubinti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 09, 21:26)
as norejau masina dar pasibandyt, o jis liepe vaziuoti i kita figura, nes prie estakados buvo eilute. tai pagrasino, kad nutrauks egzamina( nors jis dar nebuvo prasidejes) ax.gif as apsukau tik viena ratuka, tai bandymo laikas dar nebuvo praejes. kiek ten galima apie 3min. bandytis?

Na bet ir piktybinis tau kliuvo egzaminuotojas doh.gif Man niekas nieko nereguliavo,masina bandziau kiek man reikejo,tik liepe pasakyti,kada busiu pasiruosusi egzamina pradeti smile.gif
Atsakyti