Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 02 09, 15:01)
basava, kaip sekės? bigsmile.gif

cry.gif cry.gif cry.gif tvinsta Kaunas nuo mano asaru.
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 09, 17:01)
cry.gif  cry.gif  cry.gif tvinsta Kaunas nuo mano asaru.

console.gif
Atsakyti
ir kas šįkart ne taip buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 09, 17:17)
ir kas šįkart ne taip buvo? g.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif nepraleidau masinos is pagrindinio. islindau per daug.
o gavau sonini biggrin.gif kaip vakar kalbejom, ivaziavau idealiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basava: 09 vasario 2008 - 17:37
QUOTE(Basava @ 2008 02 09, 17:36)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif nepraleidau masinos is pagrindinio. islindau per daug.
o gavau sonini biggrin.gif kaip vakar kalbejom, ivaziavau idealiai ax.gif

na va, žinosit ko kitąkart nedaryt. galit savim džiaugtis, kad aikštelėj lygi pademonstravot thumbup.gif tai kairio nenuleidot? viskas matės?
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 09, 17:40)
na va, žinosit ko kitąkart nedaryt. galit savim džiaugtis, kad aikštelėj lygi pademonstravot thumbup.gif tai kairio nenuleidot? viskas matės?

tai kiek galima ta lygi rodyt doh.gif truputeli nuleidau, nes nepasibandzius bijojau rizikuoti. matesi viskas labai gerai. tik idomu kodel masina nevaziavo su pusiau ispausta sankaba, turejau visa atleist tik taip vaziavo. labai bijojau uzgest, bet nei karto neuzgesau.
Atsakyti
o tai koks mašinos modelis buvo? man teko mokytis su renault clio, tai ana irgi neatleidus iki galo nevažiavo, o ir stabdyt lėtai važiuojant sankaba reikėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 09, 17:50)
o tai koks mašinos modelis buvo? man teko mokytis su renault clio, tai ana irgi neatleidus iki galo nevažiavo, o ir stabdyt lėtai važiuojant sankaba reikėjo g.gif

Passat. su stabdymu problemu nebuvo. bet su pradzia kol pradejau vaziuot doh.gif dumai ruksta o as nepajudu. tai ilgeliau pasibandziau masina. idomu ar buvo siandien Kaune islaikiusiu? nes jau taip nenuotaikoj regitrininkai. dar nemaciau, kad tik isvaziavus uz aiksteles uz vartu taip prametytu visus. islipo ir profesionalas is tralo, ir mergina.tai ka jie galejo suklysti tik isvaziuodami is aiksteles i gatve g.gif
Papildyta:
QUOTE(ašei @ 2008 02 09, 17:16)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 09, 19:01)
cry.gif  cry.gif  cry.gif tvinsta Kaunas nuo mano asaru.

Neverk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vistiek esi saunuole, kad aikstelej gerai vaziavai thumbup.gif
Nepasiduok, susikaupk ir vel sturmuok regitra 4u.gif

As siandien savaites pertraukos isedau i Pssata, tai gesau ir gesau, ir siaip nesamones isdarinejau, o po to is nevilties apsiverkiau blink.gif
O egzaminas beviltiskai arteja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 09, 18:27)
Neverk  4u.gif   4u.gif  4u.gif
Vistiek esi saunuole, kad aikstelej gerai vaziavai  thumbup.gif
Nepasiduok, susikaupk ir vel sturmuok regitra  4u.gif

As siandien  savaites pertraukos isedau i Pssata, tai gesau ir gesau, ir siaip nesamones isdarinejau, o po to is nevilties apsiverkiau   blink.gif
O egzaminas beviltiskai arteja  verysad.gif

aciu mergaites notworthy.gif tai sturmuosiu as ja gun_rifle.gif jau ir mane azartas pagavo. vyras juokiasi, kad sumusiu Lietuvos rekordus su neislaikymu. idomu, kiek daugiausia kartu yra neislaikyta?
o passatu visu tokios sankabos? tai gal cia su kitu instruktoriumi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basava: 09 vasario 2008 - 18:42
QUOTE(Basava @ 2008 02 09, 19:27)

g.gif O Kaune Regitra ir Passatu turi?
Atsakyti
vilniuj žinomas rekordas - 11 kartų. o prie passato irgi yra tekę sėdėti, tai viskas ten normaliai su sankaba g.gif manęs tik tik astros nekenčia doh.gif
Atsakyti