Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

žiedas yra įvažiuojant į lazdynus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 02 08, 17:03)
man atrodo kad reikia vaziuoti ne lėčiau 10km/h(o gal ir tik 5km/h) nei rodo ženklas. pvz, jei zenklas rodo 60, tai lėčiausiai toj zonoje galima vaziuoti 50 km/h g.gif

Pagal KET ne lėčiau 15 km/val. Tai parašyta KET knygutės galė, kur aprašoma apie egzą ax.gif
Atsakyti
gerai, kad tik per lėtai būtų, aš tam kely kur iki 100 galima labai mėgstu iki 80-85 užspaust, o mokinukams tik iki 70 galima.. blush2.gif reik ten man save prižiūrėt..
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 02 08, 13:40)
Pirkti?  g.gif  blush2.gif  ax.gif man principo reikalas išlaikyti pačiai, po to save tikriausiai užsigraužčiau, o be to koks pavyzdys vaikams - nepavyksta, tai nusipirk Kažkaip neišeina blush2.gif
Dėl raminamųjų: čia pasiskaičiusi ir žinodama save, kad būsiu kaip šaltiena, kelias dienas prieš pirmą egzaminą gėriau raminančias arbatas, egzamino dieną - sedatif, bet veltui, o rezultatas dar blogesnis nei nieko negėrus: drebulys vistiek ima ir dar kažkokia sutrikusi nuovoka, reakcija. Todėl nutariau, kad man geriau be jokių raminamųjų, tai nors žinai, ką darai biggrin.gif Po paskutinio laikymo buvau be galo laiminga, nes sugebėjau pati nusiraminti, viską atlikti be streso. Prie šio gėrio labai prisidėjo instruktorius smile.gif

ne, raminanciuju nepirkau. galiu susitvarkyt su savo nervais. o dabar padusausiu: cry.gif cry.gif cry.gif as ryt einu doh.gif instruktorius sake, kad pas mane ryt bus balius doh.gif pikciausia bus, jei aiksteleje susimausiu.
Atsakyti
susikaupsit ir nesusimausit mirksiukas.gif aikštelėj svarbu neskubėt ir gerai sureguliuot veidrodėlius. jei reiks parkuot lygiagrečiai - kairio veidrodėlio nuleist nereikia. jei stebėsit kelią, jo žemklus ir ženklinimą bei gerai su tačkute elgsitės - balius bus 4u.gif o kelintą valandą laikot?
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2008 02 08, 20:03)
Pagal KET ne lėčiau 15 km/val. Tai parašyta KET knygutės galė, kur aprašoma apie egzą  ax.gif

gali būti mirksiukas.gif nebepamenu tiksliai. nors niekada problemų, dėl lėto vaziavimo neturėjau, vis viršydavau greitį, dėl ko ir buvau etatine regitros rėmėja tapus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 08, 15:55)
kelintą kart?

Trečias kartas laukia smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 08, 18:53)
susikaupsit ir nesusimausit  mirksiukas.gif aikštelėj svarbu neskubėt ir gerai sureguliuot veidrodėlius. jei reiks parkuot lygiagrečiai - kairio veidrodėlio nuleist nereikia. jei stebėsit kelią, jo žemklus ir ženklinimą bei gerai su tačkute elgsitės - balius bus 4u.gif o kelintą valandą laikot?

unsure.gif nuo 12val. unsure.gif einu dar su vyru pravaziuoti. as kairi siek tiek nuleidziu g.gif tai stai kodel susilenkus vis ta kampa ziuriu doh.gif dekui uz patarima 4u.gif neisivaizduoju kokia gausiu figura, nes tris kartus laikiau ir vis tiesu gaudavau, tai noreciau ir ryt. rolleyes.gif
Atsakyti
a6 va kairį nuleidus buvau, tai susilenkus žiūrėjau ir nepriparkavau, man egzaminatorius sakė 'na ir ko tą kairį nuleidinėjot.. g.gif '
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 08, 16:33)
Yra yra siek tiek  blush2.gif
Papildyta:
O ka reiskia per letai? As daugiau negu 40km/h bijau vaziuoti.... Ar reikia greiciau ???
O kokiu greiciu tu vaziavai?
Papildyta:
Tai jei  zenklas 60 ir turi vaziuoti 60?  Taigi karas keliuose.  blink.gif  blink.gif  As kolkas saugiai jauciuosi tik 40-45 km/h. g.gif
Jei reikes greiciau  tai ir 4ta karta neislaikysiu... schmoll.gif

mano vairavimo instruktorius labai akcentavo, kad važiuočiau, jei įmanoma pgl situaciją, ženkluose nurodytu greičiu, nes, atseit, nelabai patinka regitrininkams lėtesnis važiavimas. važiuodama su visais leistinais pagreitėjimais parodai savo bendrus įgudžius, orientaciją kelyje. Tai stengiaus ir tuos leistinus 70 palaikyt kur reikėjo.
QUOTE(insi @ 2008 02 08, 20:43)
a6 va kairį nuleidus buvau, tai susilenkus žiūrėjau ir nepriparkavau, man egzaminatorius sakė 'na ir ko tą kairį nuleidinėjot.. g.gif '

visad nuleisdavau ir kairį g.gif
Atsakyti
ir viską ižiūrėjot? g.gif man egzaminatorius akcentavo, kad nuleisti reikia vos vos, bo kampą gaudysi susilenkus antraip..
Atsakyti
basava, kaip sekės? bigsmile.gif
Atsakyti