dar prie regitros yra tokia sankryža, kur sukant kairėn tereikia žalios sulaukt, o aš net tą žalią matydama vis tiek visada stabdau ir iš inercijos akim ieškau papildomos sekcijos ar lentelės, o instruktorius jau parinas 'žalia gi tau'
kitoj sankryžoj į kairę sekcija yra, bet dega trumpai, tai reik įsitikint kad tikrai žalia, nes instruktorius pasakojo, kad kai kurie važiuoja iš paskos prieky stovintiems ir į sankryžą įvažiuoja jau raudonai degant. o maršrutai į dešinę nuo regitros išvis durni, nes ten kelias ir posūkiai tokie, kad nors nusišauk. yra ten tokia viečikė, kur reik durnam kely dar durnesnį posūkį kairėn padaryt, o tada atsargiai imti kairę kraštinę juostą, kuri nuolat užkišta būna, todėl reik laukt, kol įleis. mane jau mokė padėkot avarinį du kartus spustelint
bet blyn, kai pagalvoju, visi regitriniai posūkiai kairėn yra tokie, kad juo padaryt gražiai yra grynai sėkmės dalykas. ale man vis tiek labiau patiktų regitrą ratais sukt, nes to lazdynų apsisukimo dešinėn beveik nepadarau neužgesusi, o žiedą vos pamačius keiktis pradedu, ypač jei kokie kvailiai prieš nosį lendą
kai paimsiu tą regitrą, tikiuosi pagaliau normalius sapnus sapnuosiu, nes po tiek sukiojimusi apie ją tuos posūkius net užsimerkusi matau
Nu va, o aš kažkodėl maniau, kad nėra ten labai sudėtinga aplink važinėti, ir žiedo jokio maniau nėra