Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 02 08, 09:24)
aš pasigirsiu, kad vis dėl to 14 dieną laikau, tai jau kad  mirksėsiu akytėm, kad mirksėsiu bigsmile.gif

Na ką gi, ir aš 14 d. šturmuosiu regitrą 13.00 Vilniuje smile.gif
Atsakyti
kelintą kart?
Atsakyti
neišlaikiau šiandien.. aikštelėj susitvarkiau idealiai ir po daugiau nei pusės maršruto liepė sustoti. "per lėtai važiuoji..." doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
kitą kart bus gerai mirksiukas.gif man tai važiuojant iš aikštelės iškart pasakė 'ar žinai, kad atsilikimas <15 km/h nuo ženklo - kritinė klaida?' g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 02 08, 14:58)
tai gal pas tave nėra kam ten kristi mirksiukas.gif  pas mane tai kilogramų pakankamai  rolleyes.gif  , tai ir lengvai nukrito, dabar lengvai vėl priaugo kai streso nebeliko mirksiukas.gif

Yra yra siek tiek blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2008 02 08, 17:15)
neišlaikiau šiandien.. aikštelėj susitvarkiau idealiai ir po daugiau nei pusės maršruto liepė sustoti. "per lėtai važiuoji..."  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O ka reiskia per letai? As daugiau negu 40km/h bijau vaziuoti.... Ar reikia greiciau ???
O kokiu greiciu tu vaziavai?
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 02 08, 17:27)
kitą kart bus gerai mirksiukas.gif man tai važiuojant iš aikštelės iškart pasakė 'ar žinai, kad atsilikimas <15 km/h nuo ženklo - kritinė klaida?' g.gif

Tai jei zenklas 60 ir turi vaziuoti 60? Taigi karas keliuose. blink.gif blink.gif As kolkas saugiai jauciuosi tik 40-45 km/h. g.gif
Jei reikes greiciau tai ir 4ta karta neislaikysiu... schmoll.gif
Atsakyti
na, mergytės, juk priklauso nuo ženklų.. važiavau ir 65 su trupučiu(kur buvo galima max70), ir 50, na visaip,juk priklauso nuo vietos.. aišku nelėkiau kaip Šumacheris, važiavau atsargiai, bet tikrai neatrodė, kad TAIP lėtai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 02 08, 17:35)
na, mergytės, juk priklauso nuo ženklų.. važiavau ir 65 su trupučiu(kur buvo galima max70), ir 50, na visaip,juk priklauso nuo vietos.. aišku nelėkiau kaip Šumacheris, važiavau atsargiai, bet tikrai neatrodė, kad TAIP lėtai...  verysad.gif

Nu nesamone kazkokia mega_shok.gif
Idomu, ar yra koks auditas kuris regitrininkus tikrintu?
Atrodo, jie ten pinigais perteke ir daro ka nori .
Tu nepasiduok - kita karta tikraai pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiausia: 08 vasario 2008 - 15:46
bent vilniuj, tam kely, kur galima 100, mes turim imt 70, maximumą besimokantiems. jei 70 - ne lėčiau 55 ir pan. aš lyg šiol tą greitį ir paimdavau, nors pačioj pradžioj viršydama 50 kaip lenktynininkė jausdavaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 08, 16:45)
Nu nesamone kazkokia  mega_shok.gif
Idomu, ar yra koks auditas kuris regitrininkus tikrintu? 
Atrodo, jie ten pinigais perteke ir daro ka nori . 
Tu nepasiduok - kita karta tikraai pasiseks  4u.gif

nepasiduosiu.. tik pinigėlių gaila blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 08, 17:33)
Tai jei  zenklas 60 ir turi vaziuoti 60?  Taigi karas keliuose.  blink.gif  blink.gif  As kolkas saugiai jauciuosi tik 40-45 km/h. g.gif
Jei reikes greiciau  tai ir 4ta karta neislaikysiu... schmoll.gif

man atrodo kad reikia vaziuoti ne lėčiau 10km/h(o gal ir tik 5km/h) nei rodo ženklas. pvz, jei zenklas rodo 60, tai lėčiausiai toj zonoje galima vaziuoti 50 km/h g.gif
Atsakyti
15, ne 10. jei 60, tai 45, nors ai6ku kuo mažiau atsilieki, tuo mažiau apibambės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 08, 14:47)
dar prie regitros yra tokia sankryža, kur sukant kairėn tereikia žalios sulaukt, o aš net tą žalią matydama vis tiek visada stabdau ir iš inercijos akim ieškau papildomos sekcijos ar lentelės, o instruktorius jau parinas 'žalia gi tau' doh.gif kitoj sankryžoj į kairę sekcija yra, bet dega trumpai, tai reik įsitikint kad tikrai žalia, nes instruktorius pasakojo, kad kai kurie važiuoja iš paskos prieky stovintiems ir į sankryžą įvažiuoja jau raudonai degant. o maršrutai į dešinę nuo regitros išvis durni, nes ten kelias ir posūkiai tokie, kad nors nusišauk. yra ten tokia viečikė, kur reik durnam kely dar durnesnį posūkį kairėn padaryt, o tada atsargiai imti kairę kraštinę juostą, kuri nuolat užkišta būna, todėl reik laukt, kol įleis. mane jau mokė padėkot avarinį du kartus spustelint rolleyes.gif bet blyn, kai pagalvoju, visi regitriniai posūkiai kairėn yra tokie, kad juo padaryt gražiai yra grynai sėkmės dalykas. ale man vis tiek labiau patiktų regitrą ratais sukt, nes to lazdynų  apsisukimo dešinėn beveik nepadarau neužgesusi, o žiedą vos pamačius keiktis pradedu, ypač jei kokie kvailiai prieš nosį lendą unsure.gif kai paimsiu tą regitrą, tikiuosi pagaliau normalius sapnus sapnuosiu, nes po tiek sukiojimusi apie ją tuos posūkius net užsimerkusi matau blink.gif

Nu va, o aš kažkodėl maniau, kad nėra ten labai sudėtinga aplink važinėti, ir žiedo jokio maniau nėra doh.gif
fear.gif
Atsakyti