[quote=Z*rena,2008 02 08, 15:22]
[quote=Lieputaite,2008 02 08, 14:49]
sveikos prisijungsiu ir aš nes va kaip tik šiandien kaune laikiau 3 karta ir vėl nesėkmingai, tai gryžus namo, net apsiverkiau, tiek mokiaus, tiek vargau, tiek nervų visas tas reikalas kainuoja.
be mokyklos duotų 10 važiavimų, papildomų 10 pasiėmiau, dar ir su vyru važinėjau ne vieną, kart, ir viena važinėjau (kaime) viskas kuo puikiausiai, o kaip tik egzaminas taip koja iki barzdos šokinėja, prakaitas pila, nervas ima ir to rezultatas žioplos klaidos
žynočiau, kam, kur, kiek, kada pasiūlyti tikrai susimokėčiau
beje šiandien tai naktis buvo beveik bemiegė, mat mažoji serga, ausi pačiai ryte skaudėjo, tai buvo kilusi mintis neiti, nes reakcija kažkokia sulėtėjusi buvo
, bet va nuėjau ir susimoviau, nors tikrai jaučiu, kad važiuoju neblogai ir patys regitros egzaminuotojai sakė, kad nustočiau nervintis ir viskas bus gerai, mat važiuoju tikrai atsargiai, susikaupus, bet vos tik kokia menka klaidelė pasimetu iš baimės ir suklystu
jaučiuosi kaip kokia žioplė, kuriai nesiseka, bet vyras palaiko mane ir stumia į priekį, nors aš sakiau, kad jai iš 3 kart neišlaikysiu nebereiks man tu teisių
[/quote
Labai pažįstama:"patys regitros egzaminuotojai sakė, kad nustočiau nervintis ir viskas bus gerai, mat važiuoju tikrai atsargiai, susikaupus, bet vos tik kokia menka klaidelė pasimetu iš baimės ir suklystu", tą patį sako ir instruktorius. Bandyk save nuteikti, kad jei taip sako egzaminuotojai, tai tikrai visai gerai važiuoji, klaidos turėtų likti, juk jau pravažiavai, jas įvertinsi vėliau, o mąstyk, kaip dabar elgtis, kaip judėti į priekį. Tokias psichologinės saviįtaigos pamokėles gaunu kartu su vairavimo pamokomis (du už vieną)
Tiek daug nuėjai, negi vidury kelio viską pamesi? Manau, vaikams sakai, kad kažką pradėjus, reikia ir pabaigti
Sėkmės tau
[/quote]
Ačiū už palaikymą, kažkaip šiandien tokia nuotaika, kad nors "nusišauk", bet va paėmiau ir užsiregistravau 14d. 14 val. ketvirtadienį ir ketvirtasd kartas
sakau gal pavyks