Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Keelle @ 2008 02 05, 19:29)
aš taip pat Kostygovo mokiausi, tačiau tiek teoriją, tiek praktiką iš pirmo karto išsilaikiau ax.gif nežinau ar čia aš gerai gaudausi, ar instruktorių gerą turėjau mirksiukas.gif bet šiaip saviškiu nesiskundžiu. Tik jį vieną turėjau, neturiu su kuo lyginti, bet, matyt, tikrai kažko išmokino, jeigu išlaikiau  biggrin.gif o šiaip Vilniuj pagreitėjimo nėra, manęs irgi jo niekas nemokė, bet per egzą net ir neklausė niekas g.gif tu gal ne Vilniuje laikei?  g.gif

Jo alikiau as ne Vilniuj, tai nustebau labi del tos tieiosios. O ka rimtai Vilniuj nereikia? Beja, pas koki instruktoriu mokeisi? nes as is pradziu mokiausi pas viena - Ivana, o paskui kai issilaikiau viska del teorijos buvo pasiulyta pasiimti kita papildomom pamokom (micha lyg). sake jis geresnis uz maniski ir marsrutus su juo galima pavazineti. bet taip ir neisdrisau nei vieno papildomai pasisimti.
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 02 07, 19:26)
Bet tai nesąmonė pirkti, kaune kiek girdėjau kainuoja 600 lt, bet vistiek aikštelėje turi nesusimauti, tik jau išvažiavus į miestą gali atsipūsti, tai mokėti už pusę egzo tiek pinigų... o stresas vistiek bus, kad aikštelėje visų akivaizdoje nenuverstum kokio kuolelio  doh.gif o nesėkmės atveju pinigų aišku nieks negrąžins... aš geriau už tuos pinigus eisiu 6 kartus egzo laikyt ir vistiek pigiau išeis  unsure.gif

O aš girdėjau, kad pakanka kiek daugiau nei 300lt. g.gif
Atsakyti
kaip bežiūrėsi - brangiau, nei pačiai išsilaikyt rolleyes.gif
Atsakyti
jei tiksliai, tai Kaune per pazistama 200-350lt., per tarpininkus buvo 700lt., bet zadejo brangti po naujuju metu. tikiuosi kas nors pasidomes regitrininku imamais kysiais, ir prades juos gaudyti. biggrin.gif gal mums lengviau bus, nes kalba kad gali tik kazkoki skaiciu praleist, ir i menesio gala labiau nepraleidzia. nors manau, kad jei be klaidu pravaziuosi, tai vis tiek praleis ax.gif
Atsakyti
aš pasigirsiu, kad vis dėl to 14 dieną laikau, tai jau kad mirksėsiu akytėm, kad mirksėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 08, 10:24)
aš pasigirsiu, kad vis dėl to 14 dieną laikau, tai jau kad  mirksėsiu akytėm, kad mirksėsiu bigsmile.gif

O as 15. Bus jau po sventes ir jokie mirksejimai nepades blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 07, 22:58)
Vajetau, kad man taip - per 3 dirzo skyles  blush2.gif  pavydziu baltu pavydu  tongue.gif

tai gal pas tave nėra kam ten kristi mirksiukas.gif pas mane tai kilogramų pakankamai rolleyes.gif , tai ir lengvai nukrito, dabar lengvai vėl priaugo kai streso nebeliko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 07, 18:49)
gaila, kad taip nesiseka. console.gif  tik neuzpykit , bet man smagiau pasidare, kad esu ne viena, kuri taip neislaiko. blush2.gif mano aplinkoje visos perkasi ir nesuka galvos. ir stebi, kaip man sekasi doh.gif kuo arciau egzaminas, tuo daugiau nervai ima  verysad.gif  negaliu nei naktimis miegoti. buvau pries raminamuosius, bet turbut eisiu sedatif pirktis ax.gif

Pirkti? g.gif blush2.gif ax.gif man principo reikalas išlaikyti pačiai, po to save tikriausiai užsigraužčiau, o be to koks pavyzdys vaikams - nepavyksta, tai nusipirk Kažkaip neišeina blush2.gif
Dėl raminamųjų: čia pasiskaičiusi ir žinodama save, kad būsiu kaip šaltiena, kelias dienas prieš pirmą egzaminą gėriau raminančias arbatas, egzamino dieną - sedatif, bet veltui, o rezultatas dar blogesnis nei nieko negėrus: drebulys vistiek ima ir dar kažkokia sutrikusi nuovoka, reakcija. Todėl nutariau, kad man geriau be jokių raminamųjų, tai nors žinai, ką darai biggrin.gif Po paskutinio laikymo buvau be galo laiminga, nes sugebėjau pati nusiraminti, viską atlikti be streso. Prie šio gėrio labai prisidėjo instruktorius smile.gif
Atsakyti
sveikos prisijungsiu ir aš nes va kaip tik šiandien kaune laikiau 3 karta ir vėl nesėkmingai, tai gryžus namo, net apsiverkiau, tiek mokiaus, tiek vargau, tiek nervų visas tas reikalas kainuoja. verysad.gif be mokyklos duotų 10 važiavimų, papildomų 10 pasiėmiau, dar ir su vyru važinėjau ne vieną, kart, ir viena važinėjau (kaime) viskas kuo puikiausiai, o kaip tik egzaminas taip koja iki barzdos šokinėja, prakaitas pila, nervas ima ir to rezultatas žioplos klaidos blush2.gif žynočiau, kam, kur, kiek, kada pasiūlyti tikrai susimokėčiau g.gif beje šiandien tai naktis buvo beveik bemiegė, mat mažoji serga, ausi pačiai ryte skaudėjo, tai buvo kilusi mintis neiti, nes reakcija kažkokia sulėtėjusi buvo verysad.gif , bet va nuėjau ir susimoviau, nors tikrai jaučiu, kad važiuoju neblogai ir patys regitros egzaminuotojai sakė, kad nustočiau nervintis ir viskas bus gerai, mat važiuoju tikrai atsargiai, susikaupus, bet vos tik kokia menka klaidelė pasimetu iš baimės ir suklystu aggressive.gif jaučiuosi kaip kokia žioplė, kuriai nesiseka, bet vyras palaiko mane ir stumia į priekį, nors aš sakiau, kad jai iš 3 kart neišlaikysiu nebereiks man tu teisių verysad.gif
Atsakyti
[quote=Lieputaite,2008 02 08, 14:49]
sveikos prisijungsiu ir aš nes va kaip tik šiandien kaune laikiau 3 karta ir vėl nesėkmingai, tai gryžus namo, net apsiverkiau, tiek mokiaus, tiek vargau, tiek nervų visas tas reikalas kainuoja. verysad.gif be mokyklos duotų 10 važiavimų, papildomų 10 pasiėmiau, dar ir su vyru važinėjau ne vieną, kart, ir viena važinėjau (kaime) viskas kuo puikiausiai, o kaip tik egzaminas taip koja iki barzdos šokinėja, prakaitas pila, nervas ima ir to rezultatas žioplos klaidos blush2.gif žynočiau, kam, kur, kiek, kada pasiūlyti tikrai susimokėčiau g.gif beje šiandien tai naktis buvo beveik bemiegė, mat mažoji serga, ausi pačiai ryte skaudėjo, tai buvo kilusi mintis neiti, nes reakcija kažkokia sulėtėjusi buvo verysad.gif , bet va nuėjau ir susimoviau, nors tikrai jaučiu, kad važiuoju neblogai ir patys regitros egzaminuotojai sakė, kad nustočiau nervintis ir viskas bus gerai, mat važiuoju tikrai atsargiai, susikaupus, bet vos tik kokia menka klaidelė pasimetu iš baimės ir suklystu aggressive.gif jaučiuosi kaip kokia žioplė, kuriai nesiseka, bet vyras palaiko mane ir stumia į priekį, nors aš sakiau, kad jai iš 3 kart neišlaikysiu nebereiks man tu teisių verysad.gif
[/quote
Labai pažįstama:"patys regitros egzaminuotojai sakė, kad nustočiau nervintis ir viskas bus gerai, mat važiuoju tikrai atsargiai, susikaupus, bet vos tik kokia menka klaidelė pasimetu iš baimės ir suklystu", tą patį sako ir instruktorius. Bandyk save nuteikti, kad jei taip sako egzaminuotojai, tai tikrai visai gerai važiuoji, klaidos turėtų likti, juk jau pravažiavai, jas įvertinsi vėliau, o mąstyk, kaip dabar elgtis, kaip judėti į priekį. Tokias psichologinės saviįtaigos pamokėles gaunu kartu su vairavimo pamokomis (du už vieną) smile.gif
Tiek daug nuėjai, negi vidury kelio viską pamesi? Manau, vaikams sakai, kad kažką pradėjus, reikia ir pabaigti smile.gif Sėkmės tau 4u.gif

Atsakyti
[quote=Z*rena,2008 02 08, 15:22]
[quote=Lieputaite,2008 02 08, 14:49]
[/quote
Labai pažįstama:"patys regitros egzaminuotojai sakė, kad nustočiau nervintis ir viskas bus gerai, mat važiuoju tikrai atsargiai, susikaupus, bet vos tik kokia menka klaidelė pasimetu iš baimės ir suklystu", tą patį sako ir instruktorius. Bandyk save nuteikti, kad jei taip sako egzaminuotojai, tai tikrai visai gerai važiuoji, klaidos turėtų likti, juk jau pravažiavai, jas įvertinsi vėliau, o mąstyk, kaip dabar elgtis, kaip judėti į priekį. Tokias psichologinės saviįtaigos pamokėles gaunu kartu su vairavimo pamokomis (du už vieną) smile.gif
Tiek daug nuėjai, negi vidury kelio viską pamesi? Manau, vaikams sakai, kad kažką pradėjus, reikia ir pabaigti smile.gif Sėkmės tau 4u.gif
[/quote]
Ačiū už palaikymą, kažkaip šiandien tokia nuotaika, kad nors "nusišauk", bet va paėmiau ir užsiregistravau 14d. 14 val. ketvirtadienį ir ketvirtasd kartas blush2.gif sakau gal pavyks doh.gif
Atsakyti
o aš be šiokio tokio grybavimo su sankaba dar suklystu kai koks kvailys pamatęs m raidę įlenda prieš nosį, nes tada imu jį keikti ir nustoju į kelią žiūrėt blush2.gif dar prie regitros yra tokia sankryža, kur sukant kairėn tereikia žalios sulaukt, o aš net tą žalią matydama vis tiek visada stabdau ir iš inercijos akim ieškau papildomos sekcijos ar lentelės, o instruktorius jau parinas 'žalia gi tau' doh.gif kitoj sankryžoj į kairę sekcija yra, bet dega trumpai, tai reik įsitikint kad tikrai žalia, nes instruktorius pasakojo, kad kai kurie važiuoja iš paskos prieky stovintiems ir į sankryžą įvažiuoja jau raudonai degant. o maršrutai į dešinę nuo regitros išvis durni, nes ten kelias ir posūkiai tokie, kad nors nusišauk. yra ten tokia viečikė, kur reik durnam kely dar durnesnį posūkį kairėn padaryt, o tada atsargiai imti kairę kraštinę juostą, kuri nuolat užkišta būna, todėl reik laukt, kol įleis. mane jau mokė padėkot avarinį du kartus spustelint rolleyes.gif bet blyn, kai pagalvoju, visi regitriniai posūkiai kairėn yra tokie, kad juo padaryt gražiai yra grynai sėkmės dalykas. ale man vis tiek labiau patiktų regitrą ratais sukt, nes to lazdynų apsisukimo dešinėn beveik nepadarau neužgesusi, o žiedą vos pamačius keiktis pradedu, ypač jei kokie kvailiai prieš nosį lendą unsure.gif kai paimsiu tą regitrą, tikiuosi pagaliau normalius sapnus sapnuosiu, nes po tiek sukiojimusi apie ją tuos posūkius net užsimerkusi matau blink.gif
Z*rena, nesiparink - po valentinkės jie dar bus neatsigavę, juolab, kad 16 nedarbadienis, tai vakarop jaučiu prametinės kaip šeštadienio vakare, namučio norėdamasi, tai galėsi drąsiai mirksėti biggrin.gif paimsim mes tą reketrą ir jos berniukus, taip kad maža nepasirodys mirksiukas.gif
Atsakyti