Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 02 07, 17:35)
aš diena ankščiau laikysiu, tai duok die mirksėjimas akytėm padės biggrin.gif

Kuo didziausios sekmes,jau tau tai tikrai butu pati geriausia dovana,per ilgai jau lauki sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2008 02 07, 15:39)
Kuo didziausios sekmes,jau tau tai tikrai butu pati geriausia dovana,per ilgai jau lauki sunglasses2.gif

kad tavo balsas egzaminatoriui į ausį... 4u.gif
arbą į ausį kam nors, kas atsiųstų mano pirmąjį berniuką... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 02 07, 09:45)
Ačiū už pasisakymus į mano klausimą. Vadinasi, nieko keisto nedarau, o tik tai, kad man būtų patogu: tiek su instruktorium, tiek egzamino metu visada nusivilkdavau paltą ir jį kartu su rankine padėdavau ant galinės sėdynės.
Papildyta:
Kai man kvepia šeštas egziukas  blush2.gif , tai tikrai save laikau etatine ax.gif

gaila, kad taip nesiseka. console.gif tik neuzpykit , bet man smagiau pasidare, kad esu ne viena, kuri taip neislaiko. blush2.gif mano aplinkoje visos perkasi ir nesuka galvos. ir stebi, kaip man sekasi doh.gif kuo arciau egzaminas, tuo daugiau nervai ima verysad.gif negaliu nei naktimis miegoti. buvau pries raminamuosius, bet turbut eisiu sedatif pirktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 07, 17:49)
gaila, kad taip nesiseka. console.gif  tik neuzpykit , bet man smagiau pasidare, kad esu ne viena, kuri taip neislaiko. blush2.gif mano aplinkoje visos perkasi ir nesuka galvos. ir stebi, kaip man sekasi doh.gif kuo arciau egzaminas, tuo daugiau nervai ima  verysad.gif  negaliu nei naktimis miegoti. buvau pries raminamuosius, bet turbut eisiu sedatif pirktis ax.gif

va va, jūs mano savijautos ir nervinimosi draugė drinks_cheers.gif ale man regitra figūrai į naudą išėjo, bo kai man stresas - apetitas nusimuilina rolleyes.gif o sedatifo prieš trečią kartą buvau taip įkalus, kad net nesusiparinau neišlaikius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 07, 17:49)
mano aplinkoje visos perkasi ir nesuka galvos.

Bet tai nesąmonė pirkti, kaune kiek girdėjau kainuoja 600 lt, bet vistiek aikštelėje turi nesusimauti, tik jau išvažiavus į miestą gali atsipūsti, tai mokėti už pusę egzo tiek pinigų... o stresas vistiek bus, kad aikštelėje visų akivaizdoje nenuverstum kokio kuolelio doh.gif o nesėkmės atveju pinigų aišku nieks negrąžins... aš geriau už tuos pinigus eisiu 6 kartus egzo laikyt ir vistiek pigiau išeis unsure.gif
Atsakyti
vilniuje vienų šaltinių teigimu 800 litų, kitų - 2000. aš iš pradžių buvau linkusi pirkti ( blush2.gif ) ale po 3 karto azartas užėjo pajamt tą $%#^*& regitrą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 07, 18:30)
vilniuje vienų šaltinių teigimu 800 litų, kitų - 2000. aš iš pradžių buvau linkusi pirkti ( blush2.gif ) ale po 3 karto azartas užėjo pajamt tą $%#^*& regitrą ax.gif

Aha, aš irgi buvau linkusi, bet išgirdus "stafkes" apsigalvojau, lyg dar mažai jiems pinigų gun_bandana.gif nieko, pajamsim tą regitrą ir taip, savo jėgom ir nei vienas papildomas centas nepateks į išsipūtusią instruktoriaus kišenę aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 07, 20:03)
ale man regitra figūrai į naudą išėjo, bo kai man stresas - apetitas nusimuilina rolleyes.gif

man irgi panaši situacija buvo, labai daug svorio numečiau, nezinau kiek kg tiksliai, bet per 3 diržo skyles suplonejau lotuliukas.gif o kai tai papasakojau instruktoriui, jis pasakė, kad nors šiokia tokia nauda bus iš mano mokymosi vairuoti blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o raminamuosius aš irgi geriau geriau, bet efekto=0. rankos ir kojos kaip drebėjo taip drebėjo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 07, 18:03)
va va, jūs mano savijautos ir nervinimosi draugė drinks_cheers.gif ale man regitra figūrai į naudą išėjo, bo kai man stresas - apetitas nusimuilina rolleyes.gif o sedatifo prieš trečią kartą buvau taip įkalus, kad net nesusiparinau neišlaikius biggrin.gif

figurai tai i nauda, bet piniginei... cry.gif
Papildyta:
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 02 07, 18:44)
o raminamuosius aš irgi geriau geriau, bet efekto=0. rankos ir kojos kaip drebėjo taip drebėjo tongue.gif

tai net ir raminamieji nepadeda doh.gif
Atsakyti
apie tai jau stengiuos nė negalvot... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 02 07, 18:26)
Bet tai nesąmonė pirkti, kaune kiek girdėjau kainuoja 600 lt, bet vistiek aikštelėje turi nesusimauti, tik jau išvažiavus į miestą gali atsipūsti, tai mokėti už pusę egzo tiek pinigų... o stresas vistiek bus, kad aikštelėje visų akivaizdoje nenuverstum kokio kuolelio  doh.gif o nesėkmės atveju pinigų aišku nieks negrąžins... aš geriau už tuos pinigus eisiu 6 kartus egzo laikyt ir vistiek pigiau išeis  unsure.gif

aikstelej padeda, pasako kur sustoti, kiek vaira susukti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 02 07, 20:26)
Bet tai nesąmonė pirkti, kaune kiek girdėjau kainuoja 600 lt, bet vistiek aikštelėje turi nesusimauti, tik jau išvažiavus į miestą gali atsipūsti, tai mokėti už pusę egzo tiek pinigų... o stresas vistiek bus, kad aikštelėje visų akivaizdoje nenuverstum kokio kuolelio  doh.gif o nesėkmės atveju pinigų aišku nieks negrąžins... aš geriau už tuos pinigus eisiu 6 kartus egzo laikyt ir vistiek pigiau išeis  unsure.gif

Man Vilniuj siule pirkti uz 700 Lt
As pasakiau, kad mane visa gyvenima sazine graus, jei su pirktom teisem vazinesiu. Instruktorius tada is nuostabos net zada prarado - visa likusia pamoka pratylejo lotuliukas.gif

Kaip nors paimsim mes Regitra savo jegom victory.gif !
Papildyta:
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 02 07, 20:44)
man irgi panaši situacija buvo, labai daug svorio numečiau, nezinau kiek kg tiksliai, bet per 3 diržo skyles suplonejau lotuliukas.gif o kai tai papasakojau instruktoriui, jis pasakė, kad nors šiokia tokia nauda bus iš mano mokymosi vairuoti blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vajetau, kad man taip - per 3 dirzo skyles blush2.gif pavydziu baltu pavydu tongue.gif
Atsakyti