Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Ačiū už pasisakymus į mano klausimą. Vadinasi, nieko keisto nedarau, o tik tai, kad man būtų patogu: tiek su instruktorium, tiek egzamino metu visada nusivilkdavau paltą ir jį kartu su rankine padėdavau ant galinės sėdynės.
Papildyta:
QUOTE(Basava @ 2008 02 06, 18:35)
nusirengiu ir kartu su rankine pasidedu ant galines sedynes. del to net nesuku sau galvos. ir taip pakanka streso. bigsmile.gif o nuo kelinto karto neislaikymo vadinasi etatine laikytoja? lotuliukas.gif

Kai man kvepia šeštas egziukas blush2.gif , tai tikrai save laikau etatine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 02 07, 10:45)
Ačiū už pasisakymus į mano klausimą. Vadinasi, nieko keisto nedarau, o tik tai, kad man būtų patogu: tiek su instruktorium, tiek egzamino metu visada nusivilkdavau paltą ir jį kartu su rankine padėdavau ant galinės sėdynės.
Papildyta:
Kai man kvepia šeštas egziukas  blush2.gif , tai tikrai save laikau etatine ax.gif

Sveikutės,

Aš jau 9 k. neišlaikiau verysad.gif Kažkaip jaudulys užvaldo į egzo pabaigą doh.gif
Atrodo, kad aš etatinių etatine patapau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marlena20 @ 2008 02 06, 23:48)
bet yra dar viena problemele.. su instruktorium kai vazineju visada persimaunu batus su kulnu i kedukus.. man taip patogiau.. o kaip regitroj?

Aš tai batus persimoviau pastate, belaukdama, kol mane pasikvies instruktorius... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2008 02 07, 11:33)
Aš tai batus persimoviau pastate, belaukdama, kol mane pasikvies instruktorius...  ax.gif

nu as ir galvojau taip daryt.. o kur tada tuos batus pasidejai? gal i maisiuka koki reik idet, o paskui viska pasidet i masinos gala.. g.gif
Atsakyti
aš iškart važiuosiu su patogiais batais smile.gif gerai, kad turiu tokius isportinius žieminius lgaaulius ir labai patogius thumbup.gif
Papildyta:
beje,ar tiesa, kad nebepriima foto studijoj teisėms darytų nuotraukų ir kad reikia regitroj fotografuotis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 07 vasario 2008 - 12:42
QUOTE(Marlena20 @ 2008 02 07, 14:33)
nu as ir galvojau taip daryt.. o kur tada tuos batus pasidejai? gal i maisiuka koki reik idet, o paskui viska pasidet i masinos gala..  g.gif

tai aišku į maišiuką įsidėk ir neškis su savim ir pasidėsi ant galinės sėdynės. nors dabar orai nešalti, tai gali iš kart su kedukais varyt ax.gif bus mažiau streso, kada ir kaip batus persimauti, kur juos įsidėti ir padėti...
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 02 07, 14:10)
tai aišku į maišiuką įsidėk ir neškis su savim ir pasidėsi ant galinės sėdynės. nors dabar orai nešalti, tai gali iš kart su kedukais varyt ax.gif bus mažiau streso, kada ir kaip batus persimauti, kur juos įsidėti ir padėti...

thumbup.gif taip ir darysiu, ir daugiau sau galvos nesuksiu del tokiu dalyku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 06, 22:32)
o jis privatininkas ar iš kitos mokyklos tiesiog? aš tai savo žinias kol kas mintyse tobulinu - bijau vairuot, o ir lėšų nebėr... unsure.gif

Net nezinau ax.gif
Uzejau i arciausiai namu esancia moykla ir sekretore dave tel.nr., net nepaklausiau is kur tas Arturas, bet telefonu balsas jaunas buvo ir toks su jumoru...Sake nepiktas, tai gal nieko ...
Papildyta:
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 07, 16:15)
Net nezinau  ax.gif
Uzejau i arciausiai namu esancia moykla ir sekretore dave tel.nr., net nepaklausiau is kur tas Arturas, bet telefonu balsas jaunas buvo ir toks su jumoru...Sake nepiktas, tai gal nieko ...

Uz pusantros valandos pas ji 60Lt....
Dar kitoj moykloj klausiau tai ten 90 Lt - mega_shok.gif
Kai pavazinesiu su juo - papasakosiu kaip sekesi.

Atsakyti
Merginos registruokites vairavimo egzui per valentinke,t.y.vasario 14d,gal instruktoriai bus atlaidesni,dar sirdele padovanokit lotuliukas.gif Tik neuzpykit as tikrai nuosirdziai linkiu,o ypac tom etatinem,sau tokia proga pasidovanoti teises 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 02 07, 13:41)
aš iškart važiuosiu su patogiais batais smile.gif gerai, kad turiu tokius isportinius žieminius lgaaulius ir labai patogius  thumbup.gif
Papildyta:
beje,ar tiesa, kad nebepriima foto studijoj teisėms darytų nuotraukų ir kad reikia regitroj fotografuotis?  g.gif

bent jau klaipėdoj kai man dare tai regitroj fotografuotis reikejo, kitos nuotraujos netinka.
Papildyta:
QUOTE(undinele72 @ 2008 02 07, 16:20)
Merginos registruokites vairavimo egzui per valentinke,t.y.vasario 14d,gal instruktoriai bus atlaidesni,dar sirdele padovanokit lotuliukas.gif Tik neuzpykit as tikrai nuosirdziai linkiu,o ypac tom etatinem,sau tokia proga pasidovanoti teises 4u.gif

norint uzsiregistruoti tai jau reikejo pres menesi padaryti (kaip minimum).
Papildyta:
QUOTE(linute1030 @ 2008 02 07, 16:28)
bent jau klaipėdoj kai man dare tai regitroj fotografuotis reikejo, kitos nuotraujos netinka.
Papildyta:

norint uzsiregistruoti tai jau reikejo pres menesi padaryti (kaip minimum).

merginos maziau jaudinkites. atsisedate i masina giliai pakviepuojate ir mastot kas kur kaip. svarbiausia maziau nervintis. dar jei yra galimybe su instruktoriu pasikalbeti (paflirtuoti), t.y. maloniai pasikaltebi, pasakyti kad tai yra labai svarbu, yra butina gerai vazineti, jie griezti buna tik del musu saugumo ir t.t daliu pasakyti ir egzaminas islaikytas. man taip pavyko. išlaikiau is antro karto, nors pirmąjį karta tiek tik truko iki islaikymo, netoli regitros susimoviau biggrin.gif
Atsakyti
Reikia paziureti internete,gal atsirastu vietele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(undinele72 @ 2008 02 07, 15:20)

aš diena ankščiau laikysiu, tai duok die mirksėjimas akytėm padės biggrin.gif
Atsakyti