Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

aš save tokia po 2 vadinu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2008 02 05, 13:26)
Sveikos merginos, as cia su tokiu klausimeliu, gal zinot kuri geriausia vairavimo mokykla Siauliuose?(patogiausia kad centre butu) na niekaip neisisrenku, tiek ju daug yra, o kuri pati geriausia taip ir neaisku  g.gif  butu malonu suzinoti jusu nuomone... Aciu is karto... 4u.gif  ax.gif

na yra regitros psl. reitingai, bet jie dar neatspindi visos tiesos.
aš pati mokiaus I.Jagmino vairavimo mokykloj, čia prieš stotį, prieš Saulės miestą, tai ten gera mokykla ir vairuoti tikrai išmoksi, bet jeigu papulsi pas instruktorių Vytautą. aš jį gavau atsitiktinumo dėka, bet parekomendavau savo brolienytei, tai ji kokius vargus vargo kol pas jį pakliuvo, nes ji taip įkyriai lindo lindo kol prisiprašė sekretorės kad jį į sąrašą jo mokinių įtrauktų. iš vis sakė reiks porą mėnesių laukt ir bla bla bla, bet galiausia jos įkyrumo dėka po dviejų savaičių sulaukė kvietimo vairuoti. tai nezinau kam ten ta sekretorė tokius grybus išdarinėjo ir melavo, kad nera vietų o paskui stebuklingai tos vietos atsirado, ir ne tik jai, bet dar 6 žmonėm iš jos grupės g.gif bet Vytautas labai geras instruktorius thumbup.gif esu ir būsiu jam dėkinga, kad iš manes per laaaabaaai trumpą laiką gerą vairuotoją padarė clap.gif
taip pat gerų atsiliepimų girdėjau apie Dunausko mokyklą ir instruktorių Liepą. čia tokia jo pavardė , bet aš nežinau ar jo mokykla yra ir šiauliuose, ar tik radviliškyje doh.gif na dar Kriščiūno mokykla dėmesio verta, bet aš į ją nejau, nes girdėjau daugiau blogo, nei gero.
tai va siulau I.Jagmino mokyklą, nes ir labai patogi vieta, nauji automobilai ir lygiai tokie patys kaip regitroj., bet jei tik gausi instruktoriu Vytautą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 06, 19:47)
aš save tokia po 2 vadinu rolleyes.gif

O tai as jau is viso Regitros senbuve - 3 kartus neislaikius lotuliukas.gif

Siandien skambinau kazkokiam instruktoriui Arturui. Sake pas ji is kitu mokyklu "dvejetukininkai" vis ateina... Nu nesu as jau tokia dvejetukininke ax.gif
Bus idomu is girsti jo nuomone apie mano vairavima.
Atsakyti
o jis privatininkas ar iš kitos mokyklos tiesiog? aš tai savo žinias kol kas mintyse tobulinu - bijau vairuot, o ir lėšų nebėr... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 02 06, 09:38)
Sveikutės laikančios ir jau išlaikiusios, turiu tokį klausimėlį: kai sėdat į Regitros mašiniuką laikyt egzamino, ar paltą / striukę Jūs nusirengiat, ar ne; kur dedat savo rankinę? Regitroj esu etatinė vairavimo praktikos egzamino laikytoja  blush2.gif. Kai kurie egzaminuotojai taip jau pasižiūri kai nusirenginėju (man taip patogiau), kad pradėjau galvot, gal aš viena taip elgiuosi  g.gif  Kaip Jūs elgiatės?

Na, aš tik vieną kartelį laikiua, lapkričio pradžioj, bet net negalvodama nusivilkau paltą ir pasidėjau ant galinės sėdynės ax.gif net minties nebuvo apie tai, kad "3 minutėm tingiu nusirengti" blush2.gif dabar jau išmokaui ir su paltu vairuoti mirksiukas.gif bet tada tai buvo pirmoj vietoj patogumas bigsmile.gif
Atsakyti
uj, mergiukai.. kaip bijau penktadienio, trečią kartą laimę bandysiu.. unsure.gif paltą tikrai nusivilksiu ir ant galinės sėdynės paliksiu biggrin.gif
beje - kiek reikia mokėti už teisių pagaminimą?
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 02 06, 22:11)
uj, mergiukai.. kaip bijau penktadienio, trečią kartą laimę bandysiu..  unsure.gif  paltą tikrai nusivilksiu ir ant galinės sėdynės paliksiu biggrin.gif

38lt.
Ir drąsiau, ne vilkai gi ten dirba, parodyk ką gali ir viskas bus OK. 4u.gif

Aš tai irgi nusirengiau paltą, daug patogiau.Su instruktorium taip pat visada nusirengdavau.O įdomu ar patogu laikyti egzą su miniakais ir špilkom bent 8cm?Tokių merginų bent kelias mačiau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 02 06, 22:11)
uj, mergiukai.. kaip bijau penktadienio, trečią kartą laimę bandysiu..  unsure.gif  paltą tikrai nusivilksiu ir ant galinės sėdynės paliksiu biggrin.gif

38 lt
Atsakyti
Labukas,pasigirsiu ir as savo laimejimais Regitroj thumbup.gif Teorija tai iskart islaikiau bigsmile.gif ale su vairavimu,tai kaip sumove,norejau Regitra i teisma paduot gun_bandana.gif Vienu zodziu,laikau as egza sausio 3d. rolleyes.gif 8 ryte g.gif aikstele nevalyta,ne tik sniegas,bet ir ciuozykla bye1.gif Vaziuoju i garaza,liniju nesimato,o as ne telepate,kad po sniego sluoksniu man matytus schmoll.gif truputi ne taip uzvaziavau,lipk sako,viskas protest.gif bash.gif bash.gif sakiau dabar laikysiu kai sniegas nutirps g.gif bent jau aikstele nusivalytu zarazos unsure.gif supykau protest.gif protest.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 06, 21:22)
38lt.
Ir drąsiau, ne vilkai gi ten dirba, parodyk ką gali ir viskas bus OK. 4u.gif

Aš tai irgi nusirengiau paltą, daug patogiau.Su instruktorium taip pat visada nusirengdavau.O įdomu ar patogu laikyti egzą su miniakais ir špilkom bent 8cm?Tokių merginų bent kelias mačiau. bigsmile.gif

ir as maciau. manau ten jau buna sutarta is anksto.
Papildyta:
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 06, 20:21)
O tai as jau is viso Regitros senbuve - 3 kartus neislaikius  lotuliukas.gif

Siandien skambinau kazkokiam instruktoriui Arturui. Sake pas ji is kitu mokyklu "dvejetukininkai" vis ateina... Nu nesu as jau tokia dvejetukininke  ax.gif
Bus idomu is girsti jo nuomone apie mano vairavima.

lotuliukas.gif jei neislaikysiu ketvirtakarta doh.gif tai ir as ieskosiu dvejetukininku instruktoriaus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basava: 06 vasario 2008 - 22:47
sveiki visi,
man ir iskilo toks klausimas del paltu.. as tai tikrai ji nusirengsiu.. bet yra dar viena problemele.. su instruktorium kai vazineju visada persimaunu batus su kulnu i kedukus.. man taip patogiau.. o kaip regitroj? jei persimausiu, galvos kad man ne visi namie.. g.gif bandziau viena pamoka vaziuot be keduku.. nu man labai nepatogu.. schmoll.gif
tai ka man daryt? o batu be kulno neturiu..
Atsakyti
QUOTE(Marlena20 @ 2008 02 06, 22:48)
sveiki visi,
man ir iskilo toks klausimas del paltu.. as tai tikrai ji nusirengsiu.. bet yra dar viena problemele.. su instruktorium kai vazineju visada persimaunu batus su kulnu i kedukus.. man taip patogiau.. o kaip regitroj? jei persimausiu, galvos kad man ne visi namie..  g.gif    bandziau viena pamoka vaziuot be keduku.. nu man labai nepatogu..  schmoll.gif
tai ka man daryt? o batu be kulno neturiu..

zinau panele, kuri kedus persimove ir per egzamina, ir tikrai del to galvos jai neskaudejo. mes mokam gana didelius pinigus, turim egzamina laikyti isedus pirma karta i nepriprasta masina, tai manau kad bent jau turim stengtis, kiek nuo musu priklauso, jaustis jo metu kuo patogiau. as du pirmus kartus bijojau ir kede taisytis, masina issibandyt, nes jie sako vaziuojam i pratima ir vaziuoju. o trecia karta kai laikiau tai veidrodeliais ratus sukau, kede bruzinau pirmyn atgal, isbandziau stabdyma, atbulini, ... mirksiukas.gif
Atsakyti