Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 02 05, 08:55)
man sake, kad taip tik koki polo gerai. pastatysi. jei masinyte didesne (tarkim golfukas ar astra) reik prie desinio veidrodelio gaudyt

nu va, todel ta teorija be praktikos ir nesuveikia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ataner.s @ 2008 02 05, 10:24)
as mokiausi Kostygovo vairavimo mokykloj. tai kas liecia teorija - liuks, nes lauzia, o va su praktika nekas. Gal ne visi instruktoriai tokie, bet savu nesu patenkinta. O tu kur mokeisi?

Mokiausi A.Bialo mokykloj
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2008 02 05, 08:24)
as mokiausi Kostygovo vairavimo mokykloj. tai kas liecia teorija - liuks, nes lauzia, o va su praktika nekas. Gal ne visi instruktoriai tokie, bet savu nesu patenkinta. O tu kur mokeisi?

aš taip pat Kostygovo mokiausi, tačiau tiek teoriją, tiek praktiką iš pirmo karto išsilaikiau ax.gif nežinau ar čia aš gerai gaudausi, ar instruktorių gerą turėjau mirksiukas.gif bet šiaip saviškiu nesiskundžiu. Tik jį vieną turėjau, neturiu su kuo lyginti, bet, matyt, tikrai kažko išmokino, jeigu išlaikiau biggrin.gif o šiaip Vilniuj pagreitėjimo nėra, manęs irgi jo niekas nemokė, bet per egzą net ir neklausė niekas g.gif tu gal ne Vilniuje laikei? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keelle: 05 vasario 2008 - 19:31
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2008 02 05, 12:26)
Sveikos merginos, as cia su tokiu klausimeliu, gal zinot kuri geriausia vairavimo mokykla Siauliuose?(patogiausia kad centre butu) na niekaip neisisrenku, tiek ju daug yra, o kuri pati geriausia taip ir neaisku  g.gif  butu malonu suzinoti jusu nuomone... Aciu is karto... 4u.gif  ax.gif

Hmmm, dabar tiksliai negaliu pasakyt, bet paziurek berods regitros tinklapy yra suvestine, kur daugiausiai islaikanciu. O siaip zinai, cia nera jokiu garantiju, juk kiekvienas savaip komentuoja viska. Tuo labiau kad tie kursai irgi yra vienetinis dalykas, kuri patyriam ir viskas, keliu vietu juk neimanoma palygint... mirksiukas.gif bet va del instruktoriu tai neaisku, kazin ar isvis yra geru instruktoriu, nes visi jie man vienodi, kai pasiklausineju... g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės laikančios ir jau išlaikiusios, turiu tokį klausimėlį: kai sėdat į Regitros mašiniuką laikyt egzamino, ar paltą / striukę Jūs nusirengiat, ar ne; kur dedat savo rankinę? Regitroj esu etatinė vairavimo praktikos egzamino laikytoja blush2.gif. Kai kurie egzaminuotojai taip jau pasižiūri kai nusirenginėju (man taip patogiau), kad pradėjau galvot, gal aš viena taip elgiuosi g.gif Kaip Jūs elgiatės?
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 02 06, 11:38)
Sveikutės laikančios ir jau išlaikiusios, turiu tokį klausimėlį: kai sėdat į Regitros mašiniuką laikyt egzamino, ar paltą / striukę Jūs nusirengiat, ar ne; kur dedat savo rankinę? Regitroj esu etatinė vairavimo praktikos egzamino laikytoja  blush2.gif. Kai kurie egzaminuotojai taip jau pasižiūri kai nusirenginėju (man taip patogiau), kad pradėjau galvot, gal aš viena taip elgiuosi  g.gif  Kaip Jūs elgiatės?

Rankine pasidedu gale, o striuke nusirengciau jeigu islaikyciau aikstelej ir reiketu i miesta vaziuoti.
Be striukes patogiau, bet 3 minutem ja nusirengineti - kazkaip nesiryztu biggrin.gif
Bet, manau, cia smulkmena. Drasiai daryk, kaip tau patogiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 02 06, 10:38)
Sveikutės laikančios ir jau išlaikiusios, turiu tokį klausimėlį: kai sėdat į Regitros mašiniuką laikyt egzamino, ar paltą / striukę Jūs nusirengiat, ar ne;

laikiau rudenį, ir būdavau su rudenine lengva striuke, tai patogiai atsisagstydavau, šaliką ir rankinę ant galinės sėdynės pasidėdavau. Dabar tai kokį sunkesnį žieminį rūbą tikrai nusivilkčiau, kad judesių nevaržytų smile.gif
Iš viso, labai neskubėdavau pradėt važiuot: veidrodžius, sėdynę visom padėtim , sisireguliuodavau, pamakaluodavau, kaip pavaros persijunginėja, vnž "susipažindavau" su mašina smile.gif
Atsakyti
Sveikutės laikančios ir jau išlaikiusios, turiu tokį klausimėlį: kai sėdat į Regitros mašiniuką laikyt egzamino, ar paltą / striukę Jūs nusirengiat, ar ne; kur dedat savo rankinę? Regitroj esu etatinė vairavimo praktikos egzamino laikytoja  blush2.gif. Kai kurie egzaminuotojai taip jau pasižiūri kai nusirenginėju (man taip patogiau), kad pradėjau galvot, gal aš viena taip elgiuosi  g.gif  Kaip Jūs elgiatės?

Dar pries lipant i masina nusivelku palta ir kartu su rankine pasidedu ant galines sedynes. ax.gif Ir taip be palto prakaitas zliaugia, tai kas butu su paltu? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(opium @ 2008 02 06, 11:58)
laikiau rudenį, ir būdavau su rudenine lengva striuke, tai patogiai atsisagstydavau, šaliką ir rankinę ant galinės sėdynės pasidėdavau. Dabar tai kokį sunkesnį žieminį rūbą tikrai nusivilkčiau, kad judesių nevaržytų smile.gif
Iš viso, labai neskubėdavau pradėt važiuot: veidrodžius, sėdynę visom padėtim ,  sisireguliuodavau, pamakaluodavau, kaip pavaros persijunginėja, vnž "susipažindavau" su mašina smile.gif

as irgi taip pat, bet vistiek ka nors pamirstu, tai rankini isjungt, tai sviesas isijungt pries vaziuojant i miesta doh.gif O per paskutini vaziavima ilgai ieskojau, kur ta svirtele kad atstumt sedyne, klausiu egzaminuotojo, o tas nerodo, kur, sako yra, visi rado, gal issinese kas (buvo sone) doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 06 vasario 2008 - 12:32

Jau vairavimo mokykloj lankydama pripratau nusirengt ir pasidėt viską ant galinės sėdynės (net batus pasikeisdavau ax.gif ). Taip pat dariau ir per egzaminą. Man svarbu, kad patogu būtų, o ne ką kas pagalvos schmoll.gif
Atsakyti
aš tašę ir šaliką dedu ant galinės sėdynės, o striukės nenusirengiu, tik atsisegu. niekada ir nenusirenginėdavau rolleyes.gif
Atsakyti
aš visada su striuke būnu per vairavimo pamokas ir kaip Regitroje laikiau tašė gale padėdavau ir tiek smile.gif
Atsakyti
As laikiau egzamina vasara, tai kazkaip su striukes problema nesusiduriau. O rankine padedavau gale. Bet jeigu laikyciau ziema, tai nusirengciau ir isitaisyciau patogiai, kad ir 3 minutem. Juk ir taip streso pakanka, tai jeigu dar prisirengus pajudeti negaleciau, tai manau ir rezultatui atsilieptu.
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 02 06, 09:38)

nusirengiu ir kartu su rankine pasidedu ant galines sedynes. del to net nesuku sau galvos. ir taip pakanka streso. bigsmile.gif o nuo kelinto karto neislaikymo vadinasi etatine laikytoja? lotuliukas.gif
Atsakyti