QUOTE(Z*rena @ 2008 02 06, 10:38)
Sveikutės laikančios ir jau išlaikiusios, turiu tokį klausimėlį: kai sėdat į Regitros mašiniuką laikyt egzamino, ar paltą / striukę Jūs nusirengiat, ar ne; kur dedat savo rankinę? Regitroj esu etatinė vairavimo praktikos egzamino laikytoja
. Kai kurie egzaminuotojai taip jau pasižiūri kai nusirenginėju (man taip patogiau), kad pradėjau galvot, gal aš viena taip elgiuosi
Kaip Jūs elgiatės?
Dar pries lipant i masina nusivelku palta ir kartu su rankine pasidedu ant galines sedynes.
Ir taip be palto prakaitas zliaugia, tai kas butu su paltu?
Papildyta:
QUOTE(opium @ 2008 02 06, 11:58)
laikiau rudenį, ir būdavau su rudenine lengva striuke, tai patogiai atsisagstydavau, šaliką ir rankinę ant galinės sėdynės pasidėdavau. Dabar tai kokį sunkesnį žieminį rūbą tikrai nusivilkčiau, kad judesių nevaržytų
Iš viso, labai neskubėdavau pradėt važiuot: veidrodžius, sėdynę visom padėtim , sisireguliuodavau, pamakaluodavau, kaip pavaros persijunginėja, vnž "susipažindavau" su mašina
as irgi taip pat, bet vistiek ka nors pamirstu, tai rankini isjungt, tai sviesas isijungt pries vaziuojant i miesta
O per paskutini vaziavima ilgai ieskojau, kur ta svirtele kad atstumt sedyne, klausiu egzaminuotojo, o tas nerodo, kur, sako yra, visi rado, gal issinese kas (buvo sone)