Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 02 02, 14:30)
jei netingit - paguoskit mane, šįryt 4 kartą neišlaikiau. savo geriausiai mokama poza - šonu - neprisiparkavau. bet vyruką ir vėl fainą gavau, nors kas iš to cray.gif

4u.gif ech, įtampa, nervacija, dar suskubėjimas, bet nenusimink, gi turi pagaliau pasisekt mirksiukas.gif . Aš du kartukus neišlaikiau, viltis dedu į sekantį, užsiregistravau vasario 14d., o tu kada vėl bandysi?
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 02, 15:30)
jei netingit - paguoskit mane, šįryt 4 kartą neišlaikiau. savo geriausiai mokama poza - šonu - neprisiparkavau. bet vyruką ir vėl fainą gavau, nors kas iš to cray.gif

Insi neliudek 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Su kiekvienu kartu tampam vis geresnes vairuotojos.

Mano pirmoke dukra isfilosofavo: ,,mamyte, tu todel vis neislaikai, nes Dievas neleidzia ir nori, kad daugiau pasimokytum ir geriau vazinetum Tau gi mus reikes vezioti biggrin.gif "

Isaus ta diena ir baigsis egzaminu vargai, bet mokysimes ir toliau.
Tik nenuleisk ranku, gerai? 4u.gif
Atsakyti
uch, dėkavoju už palaikymą 4u.gif imsiu regitrą vasario 13 blush2.gif sraigiausia, o tavo dukra - tikra šaunuolė thumbup.gif mane mama guodė 'žiūrėk kaip į pamoką, juk vis tiek klaidas paaiškina', bet vis tiek susiparinau baisiausiai, nes ėjau rami kaip belgas ir įsitikinusi, kad išlaikysiu, juolab, kad bernioką superinį gavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 02, 17:22)
uch, dėkavoju už palaikymą 4u.gif imsiu regitrą vasario 13 blush2.gif sraigiausia, o tavo dukra - tikra šaunuolė thumbup.gif mane mama guodė 'žiūrėk kaip į pamoką, juk vis tiek klaidas paaiškina', bet vis tiek susiparinau baisiausiai, nes ėjau rami kaip belgas ir įsitikinusi, kad išlaikysiu, juolab, kad bernioką superinį gavau blush2.gif

Ir paimsi victory.gif victory.gif
As tai vasario 15 tai uzsireegistravau - anksciau kazkaip pabijojau.
Dar pasipraktikuosiu kokiose uzkampiuose.
Vis mastau gal instruktoriu susirasti kokiam vienam pravaziavimui g.gif
Dabar jau matu savo silpnas vietas ir noreciau jas pazulinti, bet tas silpnas vietas tik be instruktoriaus vazinedama pamaciau. blink.gif
O kai su juo vazinejau tik ir girdejau kokia as saunuole ir puiki vairuotoja.. Negaliu taaip pikta ir pinigu gaila aggressive.gif aggressive.gif
O tu su instruktorium dar vazineji?
Atsakyti
nebe ir kažin ar teks - pinigų nebėr. aš po tiek pamokų tuos posūkius jau mintinai įsiminus ir žinau kur ir kokias klaidas darau, tai kažin ar duos naudos tas instruktorius. gal tik pavyks iš mamos kad ir automatinę tačkutę atimt ir pasiparkuot kur nors g.gif manęs instruktorius per daug nepergyrė, tik pasakė 'žiūrėk į veidrodėlius, tinkamai elkis su pavarom ir malonėk nukelti koją nuo sankabos posūky ir viskas bus o.k.'. va todėl ir pikta - žinau, kad vairuoju gerai, kokios mano silpnos vietos ir kaip jų išvengt ir kad mano veidelis vertas fotokabinos, bet per stresą vis papjaunu grybą toookiose vietose, kur šiaip nė į galvą neateitų doh.gif
Atsakyti
o klausykit, yra kam nors taip buve, kad negaletumet niekaip ant estakados uzvaziuot? sian laikiau egza su golfu ir net negalvojau, kad gali su siuo pratimu problemu kilt, nuo mokymosi pradzios jis man pats lengviausias buvo, net su opeliu mokantis problemu nebuvo, o cia, bandziau gal 5 kartus (tiksliai net nepamenu), o masina kaip geso taip geso... egzaminuotojas pasake, kad as nepripratus prie tokios sankabos verysad.gif nesuprantu iki siol, kas ten ivyko... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 02, 13:30)

neliudek, kita karta islaikysi. console.gif as ir bijau soninio, ne taip koki kampa paimsi, tai paskui sunku issitaisyt. juk galima tik karta pasitaisyt.
Papildyta:
QUOTE(sil01 @ 2008 02 02, 16:03)
o klausykit, yra kam nors taip buve, kad negaletumet niekaip ant estakados uzvaziuot? sian laikiau egza su golfu ir net negalvojau, kad gali su siuo pratimu problemu kilt, nuo mokymosi pradzios jis man pats lengviausias buvo, net su opeliu mokantis problemu nebuvo, o cia, bandziau gal 5 kartus (tiksliai net nepamenu), o masina kaip geso taip geso... egzaminuotojas pasake, kad as nepripratus prie tokios sankabos verysad.gif  nesuprantu iki siol, kas ten ivyko... blink.gif

reik letai atleist sankaba ir pajutus vibruojant masina, atleist rankini ir tuo paciu spaust gaza. o sankabos negalima nei atleist nei spaust, koja turi buti sustingus ties ta padetimi kai pajutai kad masina jau nori vaziuoti. gal atleidai sankaba del to uzgeso? g.gif o kur laikei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basava: 02 vasario 2008 - 16:17
QUOTE(sil01 @ 2008 02 02, 16:03)
o klausykit, yra kam nors taip buve, kad negaletumet niekaip ant estakados uzvaziuot? sian laikiau egza su golfu ir net negalvojau, kad gali su siuo pratimu problemu kilt, nuo mokymosi pradzios jis man pats lengviausias buvo, net su opeliu mokantis problemu nebuvo, o cia, bandziau gal 5 kartus (tiksliai net nepamenu), o masina kaip geso taip geso... egzaminuotojas pasake, kad as nepripratus prie tokios sankabos verysad.gif  nesuprantu iki siol, kas ten ivyko... blink.gif

man nėra tai buvę g.gif su golfu 3 kart laikiau - visada užvažiuodavau be problemų ir negęsdama. gal tiesiog dėl drebančių kojų per greit koją atleidot? aš darau taip : užvažiuoju, sustoju, išbirbinu mašiną, atleidžiu biški stabdį (patikrint ar atgal neriedu), jei riedu - išbirbinu labiau, jei ne - atleidinėju po biški, užvažiuoju, pasakau 'op' arba 'valio' ir varau sukiotis rolleyes.gif
QUOTE(Basava @ 2008 02 02, 16:15)
neliudek, kita karta islaikysi.  console.gif as ir bijau soninio, ne taip koki kampa paimsi, tai paskui sunku issitaisyt. juk galima tik karta pasitaisyt.

duok die, aš ten jau etatinė blush2.gif nors instruktorius sakė, kad žino moteriškę, kuri regitrą tik iš 11 karto paėmė doh.gif o šoninis visada buvo mano arkliukas, mano klaida - kad per daug skubėau, nes aš jau taisydamasi supratau, kad kampas per didelis ir vėl remsiuos į borniūrą. o berniokas dėl manęs net šoninį langelį gavo valyt, nes gairelės nedažlibinau unsure.gif
Atsakyti
as regitroj teorija laikiausi tai is pirmo karta 100 procentu surinkau thumbup.gif o siandien laikiausi praktini tai viskas butu buve gerai jei ne sumauta gairele verysad.gif isdestymas rungciu buvo kitoks nei kad mokiausi vairavimo mokykloje ir neradau t formos tos sankryzos biggrin.gif o kai pamaciau ir kai uzsukinejau i ja tai biski paveluotai jau buvo ir kliudziau gairele su galiniu ratu doh.gif nu nieko uzsiregistravau vasario 23 dienai, bet labai jau ilgai laukti reikes tai gal eisiu kuria diena toj "gyvoj eilej" pasedet gal sulauksiu kas neateis i egzamina smile.gif tai va, sekmes jamant regitra biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutinek @ 2008 01 30, 09:58)
Sveikos! Pagaliau ir man pavyko smile.gif Is trecio karto islaikiau praeita savaitele... Laikiau treciadieni su opel astra. Oras buvo palankus, be kliuciu. Dar kazkaip iki siol negaliu patiket, kad jau turiu teises  ax.gif
Patarimas laikancioms. Pirmus 2 kartus laikiau sestadieni ir neislaikiau... Gal cia tik man taip atrodo, bet sestadienis visu labai jau pageidaujama diena. O sestadieni kaip tik dar sunkiau islaikyti... Eismas labai mazas tai ir kabinejasi... Na, bent jau man taip buvo.
Dekui tristanai, norintai ir infrared, kurios atsiunte instruktoriu tel nr.
Man pakako 3 papildomu pamokeliu, pravaziavau su Stasiu is "Zebro", labai patiko. Ir pagaliau ta guma, kuri tesesi jau nuo rudens (kai 1 karta neislaikiau) nutruko ! ax.gif
Sekmes visoms !  mirksiukas.gif

o man instruktorius patare sestadieni laikytis. tai gerai kad eismas mazas, o ko kabinetis? vaziuoji sau ramiausiai nieks netrukdo, o seip kokia kita diena tai kai pilna masinu gatvese tai koks asilas uzlystu dar ka padarytu ir sumautu egzamina...as tik uz sestadieni thumbup.gif siandien laikiausi bet is aiksteles neisvaziavau tai neturejo tas esmes kokia diena biggrin.gif bet va sekanciam kartui vel sestadieniui uzsiregistravau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo, kad diena didelės reikšmės neturi, svarbu ne tamsoj ir ne kamščių metu laikyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 02, 19:35)
man atrodo, kad diena didelės reikšmės neturi, svarbu ne tamsoj ir ne kamščių metu laikyt rolleyes.gif

man instruktoriai sake, kad per kamscius kaip tik labai gerai buna tokiu egzu, kai zmogus pusvalandy kamsty prastovi ir griza i regitra, niekur sunkiai vazinet nereikia, o egzas islaikytas, nes baigesi laikas thumbup.gif
Atsakyti