QUOTE(sil01 @ 2008 02 02, 16:03)
o klausykit, yra kam nors taip buve, kad negaletumet niekaip ant estakados uzvaziuot? sian laikiau egza su golfu ir net negalvojau, kad gali su siuo pratimu problemu kilt, nuo mokymosi pradzios jis man pats lengviausias buvo, net su opeliu mokantis problemu nebuvo, o cia, bandziau gal 5 kartus (tiksliai net nepamenu), o masina kaip geso taip geso... egzaminuotojas pasake, kad as nepripratus prie tokios sankabos
nesuprantu iki siol, kas ten ivyko...
man nėra tai buvę
su golfu 3 kart laikiau - visada užvažiuodavau be problemų ir negęsdama. gal tiesiog dėl drebančių kojų per greit koją atleidot? aš darau taip : užvažiuoju, sustoju, išbirbinu mašiną, atleidžiu biški stabdį (patikrint ar atgal neriedu), jei riedu - išbirbinu labiau, jei ne - atleidinėju po biški, užvažiuoju, pasakau 'op' arba 'valio' ir varau sukiotis
QUOTE(Basava @ 2008 02 02, 16:15)
neliudek, kita karta islaikysi.
as ir bijau soninio, ne taip koki kampa paimsi, tai paskui sunku issitaisyt. juk galima tik karta pasitaisyt.
duok die, aš ten jau etatinė
nors instruktorius sakė, kad žino moteriškę, kuri regitrą tik iš 11 karto paėmė
o šoninis visada buvo mano arkliukas, mano klaida - kad per daug skubėau, nes aš jau taisydamasi supratau, kad kampas per didelis ir vėl remsiuos į borniūrą. o berniokas dėl manęs net šoninį langelį gavo valyt, nes gairelės nedažlibinau