QUOTE(Keelle @ 2008 02 01, 21:47)
Kiek su M raidele važinėjau - mažesne, neatitinkančia KET reikalavimų - ir pro mentus kiek kartu važiavau, niekada nestabdė
kažkap pesimistiškai nusiteikusi, Dasha, reikia tik džiaugtis, kad žmogučiams gerai sekasi - kam parkuotis, kam dukras mokyti
ne pesimistiskai o realistiskai. as dziaguiuosi, nes labai kai kazkam sekas, nes pamenu kaip man riekejo palaikymo, ir kur ji radau, tiesiog noriu ispeti apie galimus nemalonumus, kad rizikuoti, jei galima ju ishvengti
QUOTE(insi @ 2008 02 02, 13:30)
jei netingit - paguoskit mane, šįryt 4 kartą neišlaikiau. savo geriausiai mokama poza - šonu - neprisiparkavau. bet vyruką ir vėl fainą gavau, nors kas iš to
nu tik nepergyvenk, net straipsnis yra siandien delfy apie tipo "nemoksas" einanciu laikyti egzaminu i registra, tai net pasiutau, kad egzaminuotojai tokie priekabus, pikti, nepatenkint, kad egzaminai baisiai ishsunkeje -tai niekas neraso
o tu neverk, man tas parkavimas sonu ir sunkiausias, ir keikiaus ir ejau i egza ne 100 proc mokedama, bet pabandyk dar kelis kart pasiparkuoti, gal isikirsi sistema, o gal ziurek kita karta kitas teks ir islaikysi - viskas bus ok, gi tikrai pasiseks, pagalvok, kiek nedaug liko jau