Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(denaxa @ 2008 02 01, 20:05)
O as dukra be jokiu M pasisodinu uz vairo,bet tik aikstelej arba kokiam uzkampio keliukyje.O ka man daryt,jei pati dar dvieju metu stazo neturiu,o daugiau nera kam pamokyt ,tai mes cia taip nelegaliai unsure.gif  doh.gif

nu tai sekmes neuzsiraunant ant mentu, nes kazkaip jiems labai idomu buna pastovet paziuret pasijuokt ir prieit del visa ko doku paprasyt- AVDRUG
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 02 01, 20:21)
nu tai sekmes neuzsiraunant ant mentu, nes kazkaip jiems labai idomu buna pastovet paziuret pasijuokt ir prieit del visa ko doku paprasyt- AVDRUG

Kiek su M raidele važinėjau - mažesne, neatitinkančia KET reikalavimų - ir pro mentus kiek kartu važiavau, niekada nestabdė schmoll.gif kažkap pesimistiškai nusiteikusi, Dasha, reikia tik džiaugtis, kad žmogučiams gerai sekasi - kam parkuotis, kam dukras mokyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 01, 21:09)
o profesionalai tai čia kas? busikai? aš kai laikiau vieną mačiau laikyt atvažiavusi, dar vienas įsuko kai mikriuko stotelėj laukiau. nu bet ten galingi busikai buvo rolleyes.gif

Profesionalai tai cia C1,C,D1,D,E kategorijos.
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 02 01, 19:16)
Gal kas klaipedoje uzmatet pirkt? 4u.gif

Aš tai degalinėj pirkau. Bet jos nėra padėtos, klaust pardavėjo reikia.
Atsakyti
jei netingit - paguoskit mane, šįryt 4 kartą neišlaikiau. savo geriausiai mokama poza - šonu - neprisiparkavau. bet vyruką ir vėl fainą gavau, nors kas iš to cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Keelle @ 2008 02 01, 21:47)
Kiek su M raidele važinėjau - mažesne, neatitinkančia KET reikalavimų - ir pro mentus kiek kartu važiavau, niekada nestabdė  schmoll.gif kažkap pesimistiškai nusiteikusi, Dasha, reikia tik džiaugtis, kad žmogučiams gerai sekasi - kam parkuotis, kam dukras mokyti mirksiukas.gif

ne pesimistiskai o realistiskai. as dziaguiuosi, nes labai kai kazkam sekas, nes pamenu kaip man riekejo palaikymo, ir kur ji radau, tiesiog noriu ispeti apie galimus nemalonumus, kad rizikuoti, jei galima ju ishvengti mirksiukas.gif

QUOTE(insi @ 2008 02 02, 13:30)
jei netingit - paguoskit mane, šįryt 4 kartą neišlaikiau. savo geriausiai mokama poza - šonu - neprisiparkavau. bet vyruką ir vėl fainą gavau, nors kas iš to cray.gif

nu tik nepergyvenk, net straipsnis yra siandien delfy apie tipo "nemoksas" einanciu laikyti egzaminu i registra, tai net pasiutau, kad egzaminuotojai tokie priekabus, pikti, nepatenkint, kad egzaminai baisiai ishsunkeje -tai niekas neraso doh.gif o tu neverk, man tas parkavimas sonu ir sunkiausias, ir keikiaus ir ejau i egza ne 100 proc mokedama, bet pabandyk dar kelis kart pasiparkuoti, gal isikirsi sistema, o gal ziurek kita karta kitas teks ir islaikysi - viskas bus ok, gi tikrai pasiseks, pagalvok, kiek nedaug liko jau rolleyes.gif
Atsakyti
mano klaida buvo, kad kampą per didelį pagavau, o taisydamasi biški per daug sankabą atleidau, tai vėl tas pats gavos - rėmiaus į bordiūrą. man vyrukas taip ir pasakė - jūs teisingai viską darot, tik per daug skubat, o dešinio veidrodėlio nuleist nereikėjo. kad instruktoriai bjaurūs nepasakyčiau, man vis tokie fainuoliai kliuvo, kažkodėl tik jaunų bijau. nors prieš mane laikiusi pirmąkart mergina nušvilpė tą fainuolį, bet pasakojo kad irgi šonu neprisiparkavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 02, 13:40)
mano klaida buvo, kad kampą per didelį pagavau, o taisydamasi biški per daug sankabą atleidau, tai vėl tas pats gavos - rėmiaus į bordiūrą. man vyrukas taip ir pasakė - jūs teisingai viską darot, tik per daug skubat, o dešinio veidrodėlio nuleist nereikėjo. kad instruktoriai bjaurūs nepasakyčiau, man vis tokie fainuoliai kliuvo, kažkodėl tik jaunų bijau. nors prieš mane laikiusi pirmąkart mergina nušvilpė tą fainuolį, bet pasakojo kad irgi šonu neprisiparkavo verysad.gif

tau pasiseke slayginai, kad ant nelabai malonaus neuzsirovei - good.gif man viena karta jaunas, kita vyresnis teko - taj jaunas gal dar nieko, o vresnis doh.gif bozhenki, rodos jam gyvenima gadinau... nu va, matai, darai viska ok, tik skubi, zinai savo beda mirksiukas.gif
Atsakyti
aš kažkaip iš veido išraikos sumetu ar geras bus. va ir šiandien - rodau pasą ir iškart išsišiepus ėmiau pliurpt 'čia tikrai aš, tik nelabai panaši, nes 16 metų ir be kirpčiukų *mirkt* *mirkt* akytėm' - anas tik išsišiepė, sako, 'gerai atrodot, einam prie mašinos'. klausiu 'kokią gavau' anas 'golfą'. aš iškart 'valio, ne astrą' biggrin.gif žodžžiu, kai pašnekini kažkaip ir pastebi ar instruktorius pikčiurna ar ne. jei gaučiau sūtrauką kokį - muilinčiaus. va prieš mane merginą vienas tooks nusivedė, tai tik apsidžiaugiau, kad ne mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 02, 13:50)
aš kažkaip iš veido išraikos sumetu ar geras bus. va ir šiandien - rodau pasą ir iškart išsišiepus ėmiau pliurpt 'čia tikrai aš, tik nelabai panaši, nes 16 metų ir be kirpčiukų *mirkt* *mirkt* akytėm' - anas tik išsišiepė, sako, 'gerai atrodot, einam prie mašinos'. klausiu 'kokią gavau' anas 'golfą'. aš iškart 'valio, ne astrą' biggrin.gif žodžžiu, kai pašnekini kažkaip ir pastebi ar instruktorius pikčiurna ar ne. jei gaučiau sūtrauką kokį - muilinčiaus. va prieš mane merginą vienas tooks nusivedė, tai tik apsidžiaugiau, kad ne mane blush2.gif

vat vat, maniskis pirmas ir toks nieko buvo, o antras - jau maciau, kad geriau su juo mirkt mirkt nedaryt, nes turbut dar ne taip surpas biggrin.gif
Atsakyti
tai jei matai, kad sūtrauka - reik iškart muilintis, bent aš taip daryžiau. mane dar jauni gąsdina - kažkaip piktesni atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 02 01, 21:41)
pvz kokiais? cia as nesikabineju, man tiesiog smalsu ar zinai kokiu dokumentu reikia vazinejantis savarankiskai ir kas gali mokinti

Zinau biggrin.gif - visus, kuriu reikia laikant praktini egzamina: sveikatos pazyma, vairavimo mokyklos baigimo liudijima, pirmosios pagalbos kursu baigimo pazymejima, tapatybes kortele ir islaikyto teorijos egzamino pazymejima. O mokyti gali ne maziau 5 metus vairavimo staza turintis zmogus.
Teisingai? tongue.gif

O pamokos prie supermarketo nepraejo veltui .
Pagavau kampa ir dabar prisiparkuoju graziai is abieju pusiu clap.gif clap.gif

Atsakyti