Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Dasha @ 2008 02 01, 20:29)
aj gal nereikia ka teip per egzamina hihihi.gif nemanau, akd egzaminuotojas tiek islauktu  schmoll.gif o  del blogu instruktoriu - geriau susirast gera, nei vienai, nes pagalvok kas bus jei ivaziuosi kazkam, tuo labiau marketo aikstelej  unsure.gif o jei jau vaziuosi, nepamirsk bent jau visu riekiamu dokumentu susirink, nes policija megzta M-ukus patikrinti besivazinejancius, besiparkuojanciu, ypac tam ne skirtose vietose

Nea dar visai sveiko proto nepraradau blink.gif
Parkavausi ten, kur nieko nera. Ir vazineju laabai atsargiai ir su visais dokumentais ir ne viena, bet ne su instruktorium tongue.gif
Atsakyti
dabar pabrango, apie 60 minimaliai. kitur ir po 70 lupa. o sakykit kam jums parkuoantis
galinis langas reikalingas? kad t raidėj ar apsisukant - suprantu, bet parkuojantis bet kokia poza juk užtenka veidrodėlių ir šoninio galinio lango g.gif aš vis dar apsipatenkinus kaip man aikštelė praėjo - duok die kitą kartą taip doh.gif labai bijau tik astros ir pikto egzaminatoriaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 01, 19:42)
dabar pabrango, apie 60 minimaliai. kitur ir po 70 lupa. o sakykit kam jums parkuoantis
galinis langas reikalingas? kad t raidėj ar apsisukant - suprantu, bet parkuojantis bet kokia poza juk užtenka veidrodėlių ir šoninio galinio lango  g.gif aš vis dar apsipatenkinus kaip man aikštelė praėjo - duok die kitą kartą taip doh.gif labai bijau tik astros ir pikto egzaminatoriaus blush2.gif

aš T raidėj per galinį nežiūriu. Žiūriu kai atbulai į 90 ir įstrižai. Per galinį šoninį žiūriu kai šonu parkuojuos. va taip wink.gif

siaubas.. 70 mokėti būtų išvis doh.gif prisimenu, prieš du su trupučiu metų 20 ar 30 tereikėdavo mokėti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 02 01, 20:16)
Tik va, kaip supratau, tos M turi buti priekyje ir gale, bet as tik viena M raide turiu ir niekur negaliu gaut kitos. Gal kas klaipedoje uzmatet pirkt? 4u.gif

Pirkau Vilniuj autodaliu kioskely... O siaip degalinese turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 02 01, 18:49)
aš T raidėj per galinį nežiūriu. Žiūriu kai atbulai į 90 ir įstrižai. Per galinį šoninį žiūriu kai šonu parkuojuos. va taip wink.gif

siaubas.. 70 mokėti būtų išvis  doh.gif  prisimenu, prieš du su trupučiu metų 20 ar 30 tereikėdavo mokėti...  biggrin.gif

geri laikai buvo, aš per tą regitrą ir visas papildomas pamokas be žieminio apavo ir palto likau ir tuoj bankrotą skelbsiu doh.gif dabar gi benzinas brango, tai instruktoriai ir užsikėlė kainas. gerai dar kad regitra po kokį 100 nelupa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 01, 18:40)
Nea dar visai sveiko proto nepraradau  blink.gif
Parkavausi ten, kur nieko nera. Ir vazineju laabai atsargiai ir su visais dokumentais ir ne viena, bet ne su instruktorium  tongue.gif

pvz kokiais? cia as nesikabineju, man tiesiog smalsu ar zinai kokiu dokumentu reikia vazinejantis savarankiskai ir kas gali mokinti
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 01, 19:59)
geri laikai buvo, aš per tą regitrą ir visas papildomas pamokas be žieminio apavo ir palto likau ir tuoj bankrotą skelbsiu doh.gif dabar gi benzinas brango, tai instruktoriai ir užsikėlė kainas. gerai dar kad regitra po kokį 100 nelupa blush2.gif

man tai mama įsisiūlė paskolint pinigų,kad pagaliau baigčiau teises laikyti. Jau 300lt nebėra.. kitą savaitę dar 100 už pravažiavimus sumokėsiu.. ir regitrai už egzaminą doh.gif
o kiek išleidau tada, prieš du metus, net prisiminti nenoriu.. nes papildomų pravažiavimų irgi belekiek turėjau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
savarankiškai kaip ir negalima. o šiaip šalia sėdintysis turi turėti teise, dar reikia giminystės ryšį ar santuoką įrodančio dokumento. o bent aš m raides pati buvau nusipaišius su guašu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 01, 19:59)
gerai dar kad regitra po kokį 100 nelupa blush2.gif

Lupa,tik ne is visu.Profesionalai 111lt moka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 01, 19:47)
savarankiškai kaip ir negalima. o šiaip šalia sėdintysis turi turėti teise, dar reikia giminystės ryšį ar santuoką įrodančio dokumento. o bent aš m raides pati buvau nusipaišius su guašu rolleyes.gif

vat vat kad turi turet visus dokumentus irodantus giminystes rysius, plius stazas ir M'ai. M as irgi pati piesiau, bet reik pagal riekalavimus KET'e nes nu maza kas..
Atsakyti
O as dukra be jokiu M pasisodinu uz vairo,bet tik aikstelej arba kokiam uzkampio keliukyje.O ka man daryt,jei pati dar dvieju metu stazo neturiu,o daugiau nera kam pamokyt ,tai mes cia taip nelegaliai unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 02 01, 19:52)
Lupa,tik ne is visu.Profesionalai 111lt moka unsure.gif

o profesionalai tai čia kas? busikai? aš kai laikiau vieną mačiau laikyt atvažiavusi, dar vienas įsuko kai mikriuko stotelėj laukiau. nu bet ten galingi busikai buvo rolleyes.gif
Atsakyti