Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(gatinha2 @ 2008 02 01, 18:35)
uzsirasiau vasario 13, bet  gal bndysiu eit anksciau, kita savaite. Beje man siandien antras kartas buvo  ax.gif Pirma karta  iveikiau aikstele, susimoviau jau gatveje. Tai siandien man taip apmaudu, kad sukliuvau aiksteleje  doh.gif  doh.gif

aš vasario 8d. scare.gif na.. kaip nors.. unsure.gif gal mums trečias kartas nemeluos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 02 01, 18:37)
aš vasario 8d. scare.gif na.. kaip nors..  unsure.gif  gal mums trečias kartas nemeluos hihihi.gif

tikiuosi... ax.gif sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 01 31, 10:07)
Jautuke, labai viskas pažįstama: ir ašaros, ir pyktis, ir nusivylimas savimi, rankų nusvirimas... Tą egzamino Regitroj laikymo laimę apturėjau keturis kartelius  blush2.gif Bet negi verta nuleist rankas? Jei jau įlipom į šitą balą, reikia kapstytis smile.gif Man dvasiškai stiprėt labai padeda ši temelė, tiesiog semiuosi kovinės dvasios, drąsiai nusiteikti Regitros šturmui. Ir tu važinėk, praktikuokis - įgūdžiai tik stiprės, paskui drąsiau bus kai viena judėsi. Sėkmės 4u.gif

Dekui dekui labai rolleyes.gif as ir dabar jau dziaugiuos radus ita tema blush2.gif man kebliausia, kai pazystami paklausia, kaip su teisem? As jau daugiau nei metus jas laikau, siaubas... unsure.gif bet kas belieka, kai su instruktorium vazinet neapsimoka ir lieka tada tik pasivazinejimai su draugo masina, retai, bet geriau nei nieko... O dabar telieka kauptis kitam egzui, sesija atlaikyta, tad reikia nauju issukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2008 02 01, 18:44)
Dekui dekui labai  rolleyes.gif  as ir dabar jau dziaugiuos radus ita tema blush2.gif man kebliausia, kai pazystami paklausia, kaip su teisem? As jau daugiau nei metus jas laikau, siaubas...  unsure.gif  bet kas belieka, kai su instruktorium vazinet neapsimoka ir lieka tada tik pasivazinejimai su draugo masina, retai, bet geriau nei nieko... O dabar telieka kauptis kitam egzui, sesija atlaikyta, tad reikia nauju issukiu biggrin.gif

o aš jau virš dviejų metų teises laikaus... gėda neapsakoma doh.gif su instruktorium važinėtis gal ir neapsimoka, bet aš šiuo metu neturiu kitos išeites blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugile @ 2008 02 01, 17:17)
Sveikutės, laikiau šiandien egzaminą, bet nepasisekė  verysad.gif , aikštelėj susimoviau. Kalta tik mano durna galva. Važiavau T sankryžoj, regitrininkas išlipęs stebėjo veiksmus. Man pasirodė, kad kreivai įvažiavau ir pradėjau taisytis. Jis atsidarė duris ir klausia: Ką čia darai? Sakau, kad taisausi. Jis klausia: Ar tikrai reikia? Sakau: Reikia. Nu ir kaip nusitaisiau tai nusitaisiau doh.gif . Po to jis man pasakė, kad taisytis visai nereikėjo, viskas buvo gražu. Toks fainas instruktorius pakliuvo, gaila kad taip lievai gavosi. verysad.gif
Bet gal trečias kartukas pasiseks, pasvajoju vis smile.gif

Uzjauciu, man su T formos sankriza visad ir nepasisekdavo ir atrodo net nesuprantu, kodel? Nes siaip ten niekad nekliudavau. pirmaji karta tai isvis gavau ilgaja masina, nu ir ka, instruktorius islipo, as vaziuoju atbula, ziuriu kaip cia geriau ir bum, nuverciau gairele su masinos priekiu... Buvau lengvam soke, nes negalvojau kag dar ir taip galejo but biggrin.gif tai dabar visur ziuriu, nesvarbu, kad atbulom vaziuoju... Bet isvis kai jauti ta jauduli, ismusa saltas prakaitas ir tada prarandi suvokima... blem kur dingsta moteriska intuicija ir logika? Tada nebezinau nei i kuria puse vaira sukt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2008 02 01, 18:49)
o aš jau virš dviejų metų teises laikaus... gėda neapsakoma  doh.gif  su instruktorium važinėtis gal ir neapsimoka, bet aš šiuo metu neturiu kitos išeites  blink.gif

O kiek instruktorius lupa? seniau budavo truputi maziau, o dabar tai 50 lt... As seniau nesuprasdavau, kaip galima teises neislaikyt kokius metus ir daugiau, o dabar pati esu toj situacijoj biggrin.gif geriausia tiems, kurie dar mokyklos laikais gavo teises...
Atsakyti
O kiek instruktorius lupa? seniau budavo truputi maziau, o dabar tai 50 lt... As seniau nesuprasdavau, kaip galima teises neislaikyt kokius metus ir daugiau, o dabar pati esu toj situacijoj biggrin.gif geriausia tiems, kurie dar mokyklos laikais gavo teises...
[/quote]
As tai mokejau po 50 (25 lt uz akademine valanda), bet viena ausim nugirdau, kad dabar jau 30 uz viena akademine valanda ima. Tai reiskia 60 lt uz pusantros valandos. blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 01 vasario 2008 - 18:02
O as siandien uzsilipdziau M zenkla ir kokias 3 valandas HiperRimi aikstelej atbula parkavausi, o po to sukinejomes po Siaures miesteli.
Zinokit, zymiai daugiau naudos negu su instruktorium: niekas ijunk -isjunk, suk-nesuk,stabdyk-gazuok prie ausies neduzgia ir paskutines atbulas parkuotes ir is kaires ir is desines idealiai ir be jokiu stulpeliu padariau biggrin.gif thumbup.gif
Esu laabai patenkinta. Kad taip per egza pavyktu. O vazinejau ne su nauju Golfuku, o su senu Pasatu...

Meskit visos blogus ins truktorius ir vaziuokit pacios clap.gif victory.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 01, 19:04)
O as siandien uzsilipdziau M zenkla ir kokias 3 valandas HiperRimi aikstelej atbula parkavausi, o po to sukinejomes po Siaures miesteli.
Zinokit, zymiai daugiau naudos negu su instruktorium: niekas ijunk -isjunk, suk-nesuk,stabdyk-gazuok  prie ausies neduzgia ir paskutines atbulas parkuotes ir is kaires ir is desines idealiai ir be jokiu stulpeliu padariau  biggrin.gif  thumbup.gif
Esu laabai patenkinta. Kad taip per egza pavyktu. O vazinejau ne su nauju Golfuku, o su senu Pasatu...

Meskit  visos blogus ins truktorius  ir vaziuokit pacios  clap.gif  victory.gif  victory.gif

as irgi jau bandziau su teciu vaziuot, tai baisoka, bet aisku naudinga. O dar masinike darbine, tai ne kokia. Jeigu jau uzgesta, tai kartais neina taip greitai vel uzvest. doh.gif Tik va, kaip supratau, tos M turi buti priekyje ir gale, bet as tik viena M raide turiu ir niekur negaliu gaut kitos. Gal kas klaipedoje uzmatet pirkt? 4u.gif
Atsakyti
Taigi nusipiesk,daug kas su piestom vazineja,neapsimoka ju pirkt del keliu pasivazinejimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 01, 18:04)
O as siandien uzsilipdziau M zenkla ir kokias 3 valandas HiperRimi aikstelej atbula parkavausi , o po to sukinejomes po Siaures miesteli.
Zinokit, zymiai daugiau naudos negu su instruktorium: niekas ijunk -isjunk, suk-nesuk,stabdyk-gazuok  prie ausies neduzgia ir paskutines atbulas parkuotes ir is kaires ir is desines idealiai ir be jokiu stulpeliu padariau  biggrin.gif  thumbup.gif

Meskit  visos blogus ins truktorius  ir vaziuokit pacios  clap.gif  victory.gif  victory.gif

aj gal nereikia ka teip per egzamina hihihi.gif nemanau, akd egzaminuotojas tiek islauktu schmoll.gif o del blogu instruktoriu - geriau susirast gera, nei vienai, nes pagalvok kas bus jei ivaziuosi kazkam, tuo labiau marketo aikstelej unsure.gif o jei jau vaziuosi, nepamirsk bent jau visu riekiamu dokumentu susirink, nes policija megzta M-ukus patikrinti besivazinejancius, besiparkuojanciu, ypac tam ne skirtose vietose
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2008 02 01, 18:55)
Uzjauciu, man su T formos sankriza visad ir nepasisekdavo ir atrodo net nesuprantu, kodel? Nes siaip ten niekad nekliudavau. pirmaji karta tai isvis gavau ilgaja masina, nu ir ka, instruktorius islipo, as vaziuoju atbula, ziuriu kaip cia geriau ir bum, nuverciau gairele su masinos priekiu... Buvau lengvam soke, nes negalvojau kag dar ir taip galejo but biggrin.gif tai dabar visur ziuriu, nesvarbu, kad atbulom vaziuoju... Bet isvis kai jauti ta jauduli, ismusa saltas prakaitas ir tada prarandi suvokima... blem kur dingsta moteriska intuicija ir logika? Tada nebezinau nei i kuria puse vaira sukt  doh.gif
Papildyta:

aš moku 50lt už pusantros valandos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 02 01, 18:31)
aš moku 50lt už pusantros valandos wink.gif

as pries 7 men irgi tiek mokejau , o gal 60 mastau.gif
Atsakyti