QUOTE(Rugile @ 2008 02 01, 17:17)
Sveikutės, laikiau šiandien egzaminą, bet nepasisekė
, aikštelėj susimoviau. Kalta tik mano durna galva. Važiavau T sankryžoj, regitrininkas išlipęs stebėjo veiksmus. Man pasirodė, kad kreivai įvažiavau ir pradėjau taisytis. Jis atsidarė duris ir klausia: Ką čia darai? Sakau, kad taisausi. Jis klausia: Ar tikrai reikia? Sakau: Reikia. Nu ir kaip nusitaisiau tai nusitaisiau
. Po to jis man pasakė, kad taisytis visai nereikėjo, viskas buvo gražu. Toks fainas instruktorius pakliuvo, gaila kad taip lievai gavosi.
Bet gal trečias kartukas pasiseks, pasvajoju vis
Uzjauciu, man su T formos sankriza visad ir nepasisekdavo ir atrodo net nesuprantu, kodel? Nes siaip ten niekad nekliudavau. pirmaji karta tai isvis gavau ilgaja masina, nu ir ka, instruktorius islipo, as vaziuoju atbula, ziuriu kaip cia geriau ir bum, nuverciau gairele su masinos priekiu... Buvau lengvam soke, nes negalvojau kag dar ir taip galejo but
tai dabar visur ziuriu, nesvarbu, kad atbulom vaziuoju... Bet isvis kai jauti ta jauduli, ismusa saltas prakaitas ir tada prarandi suvokima... blem kur dingsta moteriska intuicija ir logika? Tada nebezinau nei i kuria puse vaira sukt
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2008 02 01, 18:49)
o aš jau virš dviejų metų teises laikaus... gėda neapsakoma
su instruktorium važinėtis gal ir neapsimoka, bet aš šiuo metu neturiu kitos išeites
O kiek instruktorius lupa? seniau budavo truputi maziau, o dabar tai 50 lt... As seniau nesuprasdavau, kaip galima teises neislaikyt kokius metus ir daugiau, o dabar pati esu toj situacijoj
geriausia tiems, kurie dar mokyklos laikais gavo teises...